С какво ви дразнят свекървите - тема 101

• 43 711
  • 790
  •   1
Отговори
# 315
Няма кой да се оплаче, ще се включа шеговито. Оплаквам се, че малката от известно време иска да ходи при баба си през уикендите, а бабата я държи на телевизора през цялото време. /Ние вкъщи това не го пускаме/. Връща се малката и започва да рецитира рекламите, "Мамо, ние ходили ли сме в Хиполенд", вече знае какво иска за Коледа и има куп поръчки за пазаруване. Пускам си го покрай ушите, разбира се. Успяхме обаче да отметнем някакви задачки тези няколко уикенда, покрай това ходене на бабиндом.
Уф, много мразя телевизия!

# 316
  • Fort Worth, TX
Добро утро.Нищо де , че е погледала тв.Нищо няма да й стане.Виж и ти си успяла все пак да посвършиш нещо.

# 317
Моя позната ми разказа, че звъни всеки месец на снаха си с въпроса: "Иве, има ли... нещо... този месец?"
Сигурно е по-наясно с цикъла на Ивето от самото Иве. Благодарна съм на моята свекърва, лека ѝ пръст, че ми е спестила подобни разговори.

# 318
  • Варна
Ами снахата е балама, че още не й е блокирала номера на тая.

# 319
Моя позната ми разказа, че звъни всеки месец на снаха си с въпроса: "Иве, има ли... нещо... този месец?"
Скрит текст:
Сигурно е по-наясно с цикъла на Ивето от самото Иве. Благодарна съм на моята свекърва, лека ѝ пръст, че ми е спестила подобни разговори.
На шега бих отвърнала "Има, бе, намерих нов любовник.Та, ха дано сега вече стане работата!".....   Laughing

# 320
  • Варна
Малееее, свека първо ще изпадне в ступор, после сама ще й блокира номера.

# 321
Малееее, свека първо ще изпадне в ступор, после сама ще й блокира номера.
Значи, целта ще е постигната.   Smiley

# 322
[quote author=Down Under link=topic=1071112.msg37595232#msg37595232 date=1540683710
А иначе за сметкаджийството на девойката - те няма как да се оженят там, трябва да се върнат в БГ, за да може тя да кандидатства.

[/quote]
Абсолютно мега невярно Simple Smile казвам ти го като човек, сключил рак в САЩ + 2 мои приятелки също там. Едната 100% нелегална се омъжи за гаджето ди, също 100% нелегално

# 323
Това не е нищо. Една позната живееха на етаж над свекитата в къща. Свеки й проверявала боклука и като намери превръзка, с гробовен глас я питала: Пак ли ти дойде? Като ми го разказа, бях така   Shocked.

# 324
Майкоууууу Wear Womans Hat

# 325
Лелелеле леле 😂😂😂😂😂😂😂😂😂, а моята все се тревожи да не съм пак бременна. Като им ходим на гости и поискам ли нещо за нея странно веднага разпитва 😂

# 326
  • София
Свеки й проверявала боклука и като намери превръзка, с гробовен глас я питала: Пак ли ти дойде?
Посъветвай своята позната да нацапа превръзки със синьо, зелено и изобщо каквито бои й се намират, та съвсем да шашне свекървата.
Сериозно, бих се избъзикала по този начин

# 327
Трябва като фб да сложат и това хилещето човече към харесването, паднах от смях

# 328
Темата нещо замря.Няма ли конкретни случки,да ги обсъдим?

# 329
Има, има. Детето е болно и не е на градина. Естествено свекървата също е болна.
Имаме майстор вкъщи, който сме оставили да работи докато ние сме на работа. Но се наложи спешно да отида до вкъщи през работно време и кого да сваря у нас- свекито. Като ме видя лошо й стана. Почна да чупи ръчички и да върви след мен и да обяснява колко болна била, ама да се разведряла.  А не живеем близо едни до други.

Общи условия

Активация на акаунт