С какво ви дразнят свекървите - тема 101

• 44 108
  • 790
  •   1
Отговори
# 465
  • MI
Уиш. такива грозни отношения в подобни ситуации съм виждала, че не е за говорене. Последният точно френска драма, макар че там още са далеч от старчески домове. Просто там наистина развод и втори брак са си напълно нормални, имаше някаква статистика за 50% от браковете в някои части. Обикновено вече с по 2-3 деца при това. И далеч не всички го приемат добре, да не говорим пък че бившата е италианка и съвсем зле го е приела, все пак тези години не е било особено лесно да се разведеш в родината й, а и сега са на едно от последните места по разводи. Та чисто теоретично би могло да е вярно, но много неща не ми се връзват. Като например, че доколкото знам, психолозите първо минават самите те терапия преди да започнат да я прилагат на друг, та съвсем не си представям да не е бил наясно с положението предварително и да трябва да му отварят очите.

# 466
Ех, жалко, наистина съм го пропуснала. Нищо. Ще изчакам до следващата професия и измислица.

# 467
??
Не разбрах нищо, нито с кого ме бъркате. Както и да е. Останете със здраве

# 468
Уиш. такива грозни отношения в подобни ситуации съм виждала, че не е за говорене.
О, за това спор няма.

# 469
Психоаналитиците минават през психоанализа, за да станат психоаналитици... Ние сме психотерапевти, което съвсем не означава, че в личния си живот сме такива. Той е специализиран в определен тип терапия на травми, която е много успешна в Западна Европа. Съжалих че писах тук, още веднъж, бъдете живи и здрави.

# 470
  • София
Изключително впечатлена съм от всички, които "отварят очите" на благоверните си. Simple Smile

Аз съм още по-впечатлена, от това че са "клинични психолози" и как тази професия се връзва с изказа и съдържанието на постовете им ...
Пропуснала си миналото ѝ превъплъщение, когато бяха IT специалисти.
Уиш, мисля, че между тези двете имаше още едно.

# 471
Много бързо се отказа мацката. Е, не е за първи път.
*Днеска голяма активност, след мъртвилото през уикенда Wink

# 472
  • MI
Рокселан, няма как самият той щом това работи да не е разбрал какви са му проблемите, нали така? Дали ги е разрешил е друг въпрос, а и нали обущарят все бос ходел... Личното ми мнение е, че ако не са прави момичетата и е вярна историята, си  попаднала в семейство с ужасно много проблеми и ще имаш още много подобни ситуации . Най-вероятно всеки от тях си вярва, но това не значи че наистина са ангели небесни, а всички други - за психиатрията. А ако е измислена е подигравка с хората, които наистина имат проблеми. 

# 473
Е що така подплашихте Пеперудата, щяхме да се позабавляваме малко с творческото ѝ въображение.

# 474
Много бързо се отказа мацката. Е, не е за първи път.
*Днеска голяма активност, след мъртвилото през уикенда Wink
Ами, доста е обидно да се слага под въпрос идентичността ти, най-малкото пък това съм очаквала. Наистина не разбрах за какви превъплъщения става дума, толкова ли нереална ви се струва ситуацията ? Да си пусна тук дипломата освен, с година и място на издаване ?

# 475
пИпИруда

# 476
Рокселан, няма как самият той щом това работи да не е разбрал какви са му проблемите, нали така? Дали ги е разрешил е друг въпрос, а и нали обущарят все бос ходел... Личното ми мнение е, че ако не са прави момичетата и е вярна историята, си  попаднала в семейство с ужасно много проблеми и ще имаш още много подобни ситуации . Най-вероятно всеки от тях си вярва, но това не значи че наистина са ангели небесни, а всички други - за психиатрията. А ако е измислена е подигравка с хората, които наистина имат проблеми. 
Nelig, никога не бих се подигравала с хората, които имат проблеми. Благодарна съм за твоето включване, което единствено беше адекватно.

# 477
  • Варна
Пеперудова беше доста, хммм, колоритна. Ако това е тя, значи тоя път е доста скучно превъплъщението й.

# 478
Ако Roxelane1 не е Пеперудата, да си пише и то ще си проличи. Иначе наистина стана скучна темата, аз се зарадвах на новото разказче тук. Bowtie

# 479
Никаква Пеперуда не съм и не знам за какво говорите. В местожителството ми няма нищо странно, просто избрах да живея до морето, когато ми се отвори такава възможност... тук дойдох да завърша, а преди това бях на север.

Общи условия

Активация на акаунт