С какво ви дразнят свекървите - тема 101

• 43 684
  • 790
  •   1
Отговори
# 450
Може ли линк за монегаските свекърви, че ми стана любопитно ? Да не взема да се натреса пак някой ден...

# 451
  • Варна
Аристократи от Монако май бяха. Помня нещо смътно. И на мен би ми било интересно да прочета пак.

# 452
  • MI
Не е луд който яде баницата, а който му я дава. Надали това е първото изпълнение на маман, няма как да откачи толкова отведнъж. Та надали за сина й е бил чак такъв шок какво го чака като за Рокселан, още повече щом и с дъщеря си не се разбира. Можело е да спести доста проблеми, но не би. Аз мога да кажа кога реших, че ММ е със сигурност моят човек - когато щяхме да ходим да ме представя на родителите си. Аз притеснена, още преди да тръгнем, вижда се от километър. Без да го питам ми каза да не се притеснявам въобще, защото той ще живее с мен и ако ме харесат супер, ако не, голяма работа. Ами отидох почти без стрес и с двойно желание да е всичко наред и взехме че си допаднахме достатъчно, макар че е имало търкания през годините. Но ако синът й беше реагирал по друг начин, вероятно щеше да е различен резултата.

# 453
Абсолютно, така е. Можеше да се спестят проблемите, но не би. И все пак, не знам кой нормален човек би могъл да заподозре подобна интрига ? Аз чак снощи се усетих, та избухнах и му ги наприказвах... По цял ден се звери в Дързост и красота или нещо подобно, преструва се на глуха и болна, храни му скришом котката с гнусотии и животното повръща... Ами, той ще си решава с кого иска да живее. Аз му отворих очите за цялата манипулация, негов е проблемът оттук нататък. Аз си имам покрив над главата.

# 454
  • MI
Не ти, той е трябвало да заподозре. Със сестра си не си ли говорят? Предполагам че знае много добре нейната гледна точка в конфликта с майка им. А и с нея е расъл предполагам, сигурно я познава достатъчно добре.

# 455
Сестрата е същата откачалка, доколкото разбирам от него и от мащехата му... Та с нея е скаран... И майка си знае какво представлява, но не можел да я остави да иде в старчески дом след скандала у сестрата, за което го подкрепям...  може обаче да се забърза с купуването на жилище, вече два месеца е такова положението.

# 456
  • MI
Чакай сега, значи баща му има втори брак, от скоро или са расли с разведени родители? В смисъл били ли са малки още като се е оженил пак баща им? Защото да не се окаже, че не е побъркана сестра му а просто не е приела мащехата? Иначе и мащехата не е точно безпристрастен източник на информация... Но каквато и да е истината, явно са семейство с много проблеми за съжаление. Но са си техни, да не замесват и целия свят да им ги решава.
Чисто любопитство, от каква националност са бащата и втората му жена?

# 457
Да, бащата ги е напуснал когато са били малки, тоест искал е да си тръгне още преди да се роди МП, но тя му е натресла второ дете тогава, за да го задържи. Французи са бащата и мащехата (ние сме на границата на Франция и Италия, до Монако), той - много красив мъж дори за възрастта си, но не е напуснал жена си заради мащехата... Може би е имало момент с неприемане от страна на момичето, знам, че често са ходили там, но проблемът е по-скоро че майката е ковала отзад. Толкова намразила мъжете, че по цял ден крещяла по МП като малък и му викала, че е същия като баща си, и че ще го даде в интернат. Сестрата и тя го тормозила... Та всъщност не издържал и в един момент отишъл да живее у баща си и мащехата си, което той ми беше спестил - от мащехата разбрах. Просто му е натяквано колко са черни и лоши, раздвоен е... докато аз съвсем нямам неприятни впечатления от баща му и втората му жена, напротив. Наистина, до леглото на мащехата има снимка на МП и на синът му (който е тийнейджър), но няма на сестрата.
Най-смешното е, че сме и двамата клинични психолози, той е много успешен и търсен терапевт. Тоест, третира точно ей такива проблеми  Grinning

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 15:22 от Roxelane1

# 458
 Joy До границата с Монако, а? Там сигурно има много пеперуди. А клошарите в Швейцария как са?

# 459
Изключително впечатлена съм от всички, които "отварят очите" на благоверните си. Simple Smile

# 460
Има, да Simple Smile моя приятелка работи там в Монте Карло, та ми разправя. И аз съм ги виждала, де, все по двойки и около пристанището пърхат. За Швейцария обаче не знам Simple Smile

# 461
Изключително впечатлена съм от всички, които "отварят очите" на благоверните си. Simple Smile

Аз съм още по-впечатлена, от това че са "клинични психолози" и как тази професия се връзва с изказа и съдържанието на постовете им ...

# 462
OK

# 463

Аз съм още по-впечатлена, от това че са "клинични психолози" и как тази професия се връзва с изказа и съдържанието на постовете им ...
OK

# 464

Пропуснала си миналото ѝ превъплъщение, когато бяха IT специалисти.

Общи условия

Активация на акаунт