С какво ви дразнят свекървите - тема 101

• 43 700
  • 790
  •   1
Отговори
# 345
И аз не разбрах каква връзка има болното дете в случая.

# 346
И аз не разбрах каква връзка има болното дете в случая.
Ако някое от твоите деца или внуци са болни, обаждаш ли се да питаш как са?
Или приоритет ти е да разбереш какъв ремонт правят?

# 347
  • при късмета
Ма ко, не трябваше да коригираш, добре се беше получило. Joy
Joy заради телефона беше

Е, Ма ко, за да ѝ се покаже ясно, че е направила нещо неприемливо, в този случай трябват лопата, алиби и адвокат. Поне на мен биха ми трябвали.
И тигана би свършил работа

Изумявам се хората как търпят подобни прояви. Още повече се изумява, че има други, които ще същата с бели конци някакво безумие, само и само да се оправдае свекървата

# 348
Хепи Кали, как е Калина?

# 349
Аз съм след абразио, забраниха ми да вдигам и да простирам... Уикендът бях супер. Днес се наложи свекърва ми да е при мен, за да вдига бебето. Благодарна съм, но! видя тя една паяжина и ме подхвана да мъкна прахосмукачката и да се протягам, За да я махна. Сега тека като чешма и ме боли... Не можела да ме разбере каква съм такава, след нейното абразио тя си въртяла къщата и нямало проблем.

# 350
  • Варна
Абе, жено, ти наред ли си? Наредила свека да тича за прахосмукачката и тя покорно хукнала! Що не й тегли една българска сочна и да й покажеш вратата?

# 351
Да не би да си е гледала децата сама?

# 352
И кой  е виновен когато не можеш да казваш "не"?
При мен имаше случка да  търси под леглото прах ,когато в 8 месец като бъчва не съм залегнала ,а и  не залегнах ,че лежах за задържане няколко пъти.Ами да си кряка ,кое  ми е важно?
Наистина сами си правим и  после що така.

# 353
Тя не си е гледала тогава децата, защото е била вече на 50+ жената. Аз съм виновна в случая, така е, не отричам, просто ми стана криво сега...

# 354
Аз съм след абразио, забраниха ми да вдигам и да простирам... Уикендът бях супер. Днес се наложи свекърва ми да е при мен, за да вдига бебето. Благодарна съм, но! видя тя една паяжина и ме подхвана да мъкна прахосмукачката и да се протягам,
Скрит текст:
За да я махна. Сега тека като чешма и ме боли... Не можела да ме разбере каква съм такава, след нейното абразио тя си въртяла къщата и нямало проблем.
Добре де, ти що не заяви, че доктора е казал НИЩО тежко и да си кюташ на леглото?
Не можете да защитавате интересите си, после другите криви.
Ами не, не е виновна свекърва ти, тя може да поиска и прозорците да й измиеш, и да скочиш направо от покрива, ти ще се втурнеш ли да скачаш?

# 355
Е, тя знае за тежкото, затова ми помага и й благодаря, но от прахосмукачката нямало да стане нищо Simple Smile)))

# 356
Как да не помъкна прахосмукачката в такова състояние,защото видяла паяжина.Като не и харесва да си я махне сама или да си стои у тях.Много търпиш,само че не знам защо.Мъжа ми никога не би позволил такова държание към мен.Камоли ако съм бременна.

# 357
Ина, аз спсествям на мъжа ми, че после става някакъв ужас. Не искам да им развалям отношенията, жената просто е такава, не е лоша, но иска да е, както тя прецени, където и да отиде. Дразни я, ако нещо не е така.

# 358
Е, тя знае за тежкото, затова ми помага и й благодаря, но от прахосмукачката нямало да стане нищо Simple Smile)))
Аз пак ти казвам, че не можеш да се защитиш.
В твоя случай аз директно бих й казала "Сега не мога, мъжа ми (името му) като се върне, ще я махне.".
И няма да се занимавам повече....
Ако случайно тя помъкне прахосмукачката, ще я оставя да прави каквото иска, няма да хукна да й помагам.

# 359
Ти да не живееш сто живота,че да се съобразяваш.Като си е такава тя да си мисли и да си тегли от постъпките.Гледай вие да сте добре и най-вече ти в това състояние.

Общи условия

Активация на акаунт