С какво ви дразнят свекървите - тема 101

• 43 689
  • 790
  •   1
Отговори
# 420
Трещерица, сериозно ли Simple Smile Хората се местят навсякъде, че и в чужбина даже Simple Smile

Нещата, с които се занимаваме професионално не са за голямото село, тук е по-добре. Плюс детето му.

# 421
Магиите хващат само тези, които вярват в тях.
Аз така знам.  Simple Smile

Стига ми, че малкият вярва. Много напрежение имаме с него, проблемно дете е, напоследък даже доста ескалира, нищо чудно и от яд, че виж, сложил той магията, пък аз нещо се бавя, не умирам 🤣🤣🤣

# 422
  • Fort Worth, TX
Нещо ми се струва, че яко пресоляваш манджата и си много фейк

Стига ми, че малкият вярва. Много напрежение имаме с него, проблемно дете е, напоследък даже доста ескалира, нищо чудно и от яд, че виж, сложил той магията, пък аз нещо се бавя, не умирам 🤣🤣🤣

# 423
Селско-ромско-вещерските драми не са ми интересни на мен.

# 424
  • Варна
Мен пък ме кефи Даскалка. Мяза ми на костелив орех, който ще строши зъбите на свеки. Баш такава снаха им е нужна на откачени пишман магьоснички.

# 425
Днес я попитах дали и се обядва за да приготвя и за нея. Сготви тя... МП се усети и поиска да направя вечеря. Големи драми, проверки и се оказа, че само аз ползвам зехтин за готвене... Явно в кухнята винаги едната е излишна. Той си е доволен и щастлив.
Почна се де. Но аз се забавлявам. Винаги мога да избягам в нас... Simple Smile

# 426
Добра е с мен, но докато не и навляза в храма - кухнята. И без това не умирам от желание да готвя. Но съвместно съжителство така - НЕ. Вече открито се дърпам пред МП. Обеща ми нова печка. Та ще яде в нас. Simple Smile

# 427
Здравейте ! И аз да се оплача от кандидат свекърва-италианка... Чак днес разбирам, че "била мнителна", понеже съм българка, с дете... Живея във Франция. Още като ни запозна, госпожата предяви желание де живее при него, после уж се скара със сестра му, където живееше, и той от жал я остави да се нанесе при него. Има възможности, търси да и купи личен едностаен апартамент. Обаче на маман и хареса при него, все не и уйдисват апартаментите. Омириса му жилището с кучето си. Отказа да гледа малкия , за да можем да излезем събота вечер - както и да е, плащаме на бавачка... Миналата седмица абсолютно държеше да ми върне нощничката, която съм си 'забравила', но аз твърдо отказах... нека си седи, викам... И днес, прибираме се от тенис, МП готви за мен и детето (когато сме вкъщи, готвя аз...) тя се прибира за малко и вика "аааа. Синът ми ли е готвачът ???"... аз "дааа, що ?" Като му разказах после, се ошашави, "ма как може да изтърси такова нещо", срам го хвана... И аз като Тайра, готвя съврменно, онази обаче не дава фронта и се налага да му покзвам мухлясалите маслинки, от които подивява. после го питам "абе майка ти харесва ли ме всъщност", той хък мък - мнителна била, ей като го почнах.. колко съм горда с произхода  си и не се ли усеща че на Мадам просто не и се изнася ? Ама хитричко - викам - знам, тъжно би и било да живее сама, та прави всичко възможно... Пък и зодията и знам, викам, нали съм същата, номерата са ми ясни до болка, я си спомни това  и онова... 'Така ли...' и се замисли и млъкна тотално. Очаквам включване, той не и цепи басма; а и мащехата му ме беше предупредила за какви интриги ще става дума. А една мъничка, дребничка - ще кажеш, горката... и аз все я защитавах той като и вика за нещо. Ай сиктир. Чудех се аз защо той не ми говори вече за брак - то какво било, да внимавал, че съм българка...
Да не му изям париците ? Лесно щеше да е, ако търсех това, ама аз съм видяла и препатила, и от години търся друго... лесно щеше да ми е с образование и хубава външност да пипна парици, особено на Лазурния бряг, където съм. Ама аз него търсех. Мръсна гад... Сигурна звуча доста емоционално, ама ми дойде в повече, прощавайте, следя ви от доста време...

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 00:49 от Roxelane1

# 428
Мен пък ме кефи Даскалка. Мяза ми на костелив орех, който ще строши зъбите на свеки. Баш такава снаха им е нужна на откачени пишман магьоснички.

Много я боли, че не само не клекнах, но и й "отнех" сина. Тя е от типа "аз знам и мога всичко най-добре" и направо й отесня хастара чак, че се оправяме чудесно и без нея. Сега няма кой да командва вкъщи и със сигурност не й е много яко Simple Smile

# 429

Бедна ти е фантазията за какъв резерват иде реч, но някои неща трябва да ги видиш наживо, за да повярваш, че е възможно.

# 430
Трещерица, сериозно ли Simple Smile Хората се местят навсякъде, че и в чужбина даже Simple Smile

Нещата, с които се занимаваме професионално не са за голямото село, тук е по-добре. Плюс детето му.

От цял свят да избереш да се натресеш при свекървата.

# 431
  • Варна

И при теб не е скучно май...

# 432
Ставам фен на италианските свекърви – още по-проклети от монегаските.   Mr. Green

# 433
  • Варна
И как все на снахи с деца попадат... Определено е купон при тях.

# 434
  • France
Много лоши тез италиански свекърви, бе!
Даскалката, докато нещата са на ниво магия си свиркай. Можеш даже да изиграеш едно театро как те е хванало. Simple Smile Black Joker

Общи условия

Активация на акаунт