С какво ви дразнят свекървите - тема 101

• 43 649
  • 790
  •   1
Отговори
# 480
  • MI
Тъй като не следя от много време темата, може ли някой да ми разкаже с две думи за каква Пеперуда става въпрос и защо се съмнявате, че Рокселан е същият потребител? Много неприятно се получава, ако всъщност не е измислена историята...

# 481
Тъй като не следя от много време темата, може ли някой да ми разкаже с две думи за каква Пеперуда става въпрос и защо се съмнявате, че Рокселан е същият потребител? Много неприятно се получава, ако всъщност не е измислена историята...

Ами ти, като и четеш постовете, приличат ли ти на писани от клиничен психолог? Защото на мен - не. Дори в постовете на една продавачка има повече психология.

# 482
  • София
Ето я – http://bg-mam.ma/p/992836/35579519

Не можеш да отвориш профила ѝ, защото е деактивиран. Явно в момента е поредното превъплъщение.

# 483
Уверявам, че не е. Доста съм учудена от подобен прием, харесвам форума ви защото помага да се видят нещата от друга гледна точка, за пръв път решавам да се включа с личен казус, а получих студен душ... Не знам как се осмеляват нови хора да пишат тук, нищо чудно, че е имало замиране, както прочетох.
Какви трябва да бъдат постовете на един клиничен психолог ? И кой ме задължава да пиша като такъв в обществен форум ?

# 484
  • MI
А, Мадам Бътърфлай си я спомням, виждала съм я из други теми, но стилът според мен е различен. Съмнения имам точно заради професията (по-скоро на мъжа) но е доста по-интелигентно написано от това, което съм чела аз на другия профил. Не знаех, че е деактивиран профила й. А и като става въпрос за личен живот понякога и най-образованите и умните забравят и таблицата за умножение, та всичко е възможно. Simple Smile

# 485
Не съм запозната с творчеството на никакви пипируди, но като един отявлен "природен психоаналитик" се хванах за отделни фрази, които ми понамирисваха (емот Шерлок). Laughing

# 486
Всъщност, съвсем нямам какво и на кого да доказвам, но ако желаете мога да снимам днешния вестник за да се види къде живея ? И какво общо имам аз с някаква форумна откачалкa, която си е измисляла  истории  ?

# 487
Не виждам някой, някъде да Ви кара да доказвате каквото и да било. Wink

# 488
Ами каква е идеята на форума, ако човек дойде тук за съвет и за да си разкаже мъката, а му кажат "няма пък да те слушаме, защото решаваме, че си форумната откачалка. И че не съществуваш."?

# 489
Скрит текст:
Ами каква е идеята на форума, ако човек дойде тук за съвет и за да си разкаже мъката, а му кажат "няма пък да те слушаме, защото решаваме, че си форумната откачалка. И че не съществуваш."?

Ама, Вие за съвет ли дОдахте? Така кажете! Mr. Green

# 490
О, Боже Hushed...ОК...

# 491
Ами, ако в днешния вестник пише нещо за психотерапевтичната ти кариера, снимай пък, защо не ...

# 492
Една преди щеше да снима табелата на града си. Така и не дочакахме...  Laughing

# 493
За твоята къде пише ? Освен че избиваш комлекси с някаква самоделна терапия, нагрубявайки непознати в интернет, друга не виждам да имаш.

# 494
  • MI
Реално ние няма как да знаем дали историята на когото и да е от темата е вярна. Освен на Креми всъщност, тя и снимки сложи. Simple Smile Затова за мен е по-лесно да приема за чиста монета историята ако няма видими противоречия, пък ако си измисля някой си е за негова сметка. В конкретната история няма нищо, което да ми звучи невероятно, единствено професиите са ми странни от гледна точка на това, че наистина обущарят бос ходи. Всичко останало съм го виждала в много сходна форма и е напълно възможно. Така както историята на Даскалка би звучала невероятно на много хора, но който познава някои краища на страната знае, че е напълно възможно да е истинска. Та не е ли по-лесно да си каже всеки мнението, вместо да се правим на Шерлок Холмс без реална възможност да сме сигурни в едната или другата теза?

Общи условия

Активация на акаунт