С какво ви дразнят свекървите - тема 101

• 43 659
  • 790
  •   1
Отговори
# 510
Пързалки със сигурност има, но какво от това!?
Дори и някой да си разнообразява скучното ежедневие или междучасието, какво от това?
Нищо. Проблем няма. Съответно и констатирането, че даден пост звучи като пързалка не би следвало да е проблем. Това е констатация, не присъда.
Проблем е. За по-младите. Отдавна се е превърнала в темата на свекървите. Сами не осъзнавате как се държите.

# 511
Не съм съгласна. Не малко млади (и не толкова млади) момичета са получили емпатия, съчувствие и добри съвети тук. А и не вярвам, че младите момичета са толкова крехки, че съскането на по-старите ще им съсипе психиката.

# 512
Да де. Свекървата преценява коя да хареса и коя не.

# 513
Да. Всеки човек, независимо снаха или свекърва, преценява кого да хареса и кого не. Това не е новост, а нормално човешко право.

# 514
Абе оставете жената да си пише.Какво ви интересува дали е пързалка.Ако можете посъветвайте нещо практично.

# 515
Кой разбрал, разбрал. Така и семейства се развалят. С желано неразбиране.

# 516
  • MI
И с какво историята на Яренце, Тайра или Ганели е по-вероятно да бъде истинска от тази на Рокселан? Ако трябва, мога да извадя по 2-3 факта от историята на всяка от тях, които са ми прозвучали достатъчно невероятно, но съм ги пуснала покрай ушите си.

# 517
  • София
Защото всичко, което е извадено от 100%-вия си контекст, може да звучи нелепо.

Човек, пишейки, няма как да обхване всички детайли, нюанси и гледни точки в една история.

И според мен не е пързалка. Simple Smile

# 518
  • София
И според мен не е, не прилича на Пеперудата. Само за протокола да се разпиша, че я изядохте Simple Smile

# 519
Моята си е истинска. Бих ви постнала и линк към фейсбук профила ми, ако бях убедена, че кандидат-свекървата или нейна приятелка не е във форума. 😀
Ако нещо трябва да изясня и е важно, нямам проблем. Понякога не навлизам в детайли, защото стават дълги постове, но не съм излъгала за нищо. Simple Smile
Поздрави!

# 520
Един съвет към последните потребителки, чиито истории явно са коментирани по-назад. Няма нужда да се доказвате със снимков материал и подробности от личния ви живот на скучаещи непознати в нета. Не се знае кое от написаното, кога, от кого ще бъде прочетено и как използвано. Срещу вас.
А това би трябвало да можете осъзнато да го обясните и на собствените си деца.

# 521
  • София
Пързалки със сигурност има, но какво от това!?
Дори и някой да си разнообразява скучното ежедневие или междучасието, какво от това?
Нищо. Проблем няма. Съответно и констатирането, че даден пост звучи като пързалка не би следвало да е проблем. Това е констатация, не присъда.
Проблем е. За по-младите. Отдавна се е превърнала в темата на свекървите. Сами не осъзнавате как се държите.
Защо да не осъзнавам? Съвсем целенасочено и осъзнато реагирам, когато някой лъже.  За мен последната драма е лъжа. Както казах, аз съм от хората, които не обичат да бъдат лъгани. Има хора, които очевидно обичат. Тяхно право е.

# 522
  • MI
Момичета, за вас двете пък никакво истинско съмнение съм нямала че е истинска историята. Grinning Просто имаше някои странни неща, причината я написа много кратко и ясно Яренце. Виж, за Ганели още имам някои съмнения, но може да се дължи на това, че тя самата не знае много неща или не иска да ги напише, но там имаше доста повече съмнителни факти от при Рокселан. А никой друг не беше изяден така с парцалите. Да не говорим, че глупостите, които пишеше Пеперудова в темите, където съм я засичала на моменти бяха потресаващи, съвсем друг стил на писане. Не казвам, че всичко на 100% е вярно, няма как да го знам, просто не ми се струва по-малко вероятно от много други истории минали за истина в темата и форума.

# 523
  • София
Моята си е истинска. Бих ви постнала и линк към фейсбук профила ми, ако бях убедена, че кандидат-свекървата или нейна приятелка не е във форума. 😀
Ако нещо трябва да изясня и е важно, нямам проблем. Понякога не навлизам в детайли, защото стават дълги постове, но не съм излъгала за нищо. Simple Smile
Поздрави!

Хич не си и помисляй да даваш линкове на някакви вкиснати лелки, чийто живот е тук във форума !!!

# 524
Вие не сте наред... С каква цел ще седя във форум с купчина непознати злоби (както си дадох сметка)  за да си измислям истории ? Какво ще спечеля от това ? Взе да става смешно вече... дръжте си ценния форум и си го охранявайте... приличате на глутница подивели вълци, някои от вас...

Общи условия

Активация на акаунт