Хората се местят навсякъде, че и в чужбина даже 

Но половинката и малкия са зле нещо със стомаха, та като го е видяла вчера и днес направо е полудяла да разпитва какво е ял 🤣🤣🤣. В пакета с магията е имало и някакви курабии, които малкият е опукал, та нищо чудно и да е пекла нещо с "добавки" и да мисли, че ги е изял половинката и ще го хване него 🤣🤣🤣
На твое място, бих събрала малко листа, клонки, тревички, пръст и каквото още намериш в двора. Ако имаш изсъхналио цвете или някой букен е бонус. Навържи го като гирлянд с червен конец и ако намериш още "подаръци", вържи и тях. После го закачи на вратата на свека и чакай реакция 

Ако те пита нещо, казваш че ходжата така ти е казал. Като не вярваш, поне да се посмееш. Аман от псевдо магьосници
Свеки, обаче, е дълбоко убедена, че мм е с мен, защото съм му била слагала магии в храната, та има логика да е върнала жеста
И детето най - сериозно си ми каза, че било магия да умра и да се отърват най-после от мене. Много се ядоса, че го намерих, в интерес на истината добре беше пъхнато, ама пусто почнах предпразничното чистене ... Препоръчани теми