С какво ви дразнят свекървите - тема 101

• 43 659
  • 790
  •   1
Отговори
# 525
Абе оставете жената да си пише.Какво ви интересува дали е пързалка.Ако можете посъветвайте нещо практично.
Да пише. Никой не я спира.

# 526
  • София
Вие не сте наред... С каква цел ще седя във форум с купчина непознати злоби (както си дадох сметка)  за да си измислям истории ? Какво ще спечеля от това ? Взе да става смешно вече... дръжте си ценния форум и си го охранявайте... приличате на глутница подивели вълци, някои от вас...
Преди време имаше само една, чиято цел беше финансова облага, останалите са или детски игри на скучаещи ученици или комплексарщина. Както например тази – http://www.bg-mamma.com/?topic=1074991 Има и други примери, просто този е последният, за когото се сетих. Не ви знам целите и не ме интересуват особено.

# 527
Моята си е истинска. Бих ви постнала и линк към фейсбук профила ми, ако бях убедена, че кандидат-свекървата или нейна приятелка не е във форума. 😀
Постването на линкове към лична информация не е най-доброто нещо, което можеш да направиш. Иначе, за твоята история не мисля, че някой се е усъмнил, че може да е фейк.

# 528
Вие не сте наред... С каква цел ще седя във форум с купчина непознати злоби (както си дадох сметка)  за да си измислям истории ? Какво ще спечеля от това ? Взе да става смешно вече... дръжте си ценния форум и си го охранявайте... приличате на глутница подивели вълци, някои от вас...
Преди време имаше само една, чиято цел беше финансова облага, останалите са или детски игри на скучаещи ученици или комплексарщина. Както например тази – http://www.bg-mamma.com/?topic=1074991 Има и други примери, просто този е последният, за когото се сетих. Не ви знам целите и не ме интересуват особено.
ОК. Значи  фактът, че можете да предположите подобно нещо за някого, говори повече за вас, отколкото за мен.

# 529
  • София
Аха. Е, в темата моето предположение е потвърдено от администратор, но не ми пречи да изберете да не го виждате.

# 530
Супер. Лежете на тая кълка и в никакъв случай не виждайте по-далеч от носа си, опасно е за здравето.

# 531
Трещерица, сериозно ли Simple Smile Хората се местят навсякъде, че и в чужбина даже Simple Smile

Нещата, с които се занимаваме професионално не са за голямото село, тук е по-добре. Плюс детето му.

От цял свят да избереш да се натресеш при свекървата.

Не съм се натресла, поканиха ме Simple Smile

Детето на половинката беше основен фактор тогава, а аз още в процес на местене, половината време в София, половината там. Като наближи края на местенето и му дойде времето да се изпълнят някои обещания, а не стана, поставих ребром въпроса и последва Армегедон Simple Smile

Кофти за половинката, иначе, бащина къща, доста неща изостави там като логостика като се изнесе...

# 532
Много лоши тез италиански свекърви, бе!
Даскалката, докато нещата са на ниво магия си свиркай. Можеш даже да изиграеш едно театро как те е хванало. Simple Smile Black Joker

Philomena, не става, не съм й виждала очите откакто отидох да си взема изхвърления багаж, преди повече от година и половина Simple Smile Но половинката и малкия са зле нещо със стомаха, та като го е видяла вчера и днес направо е полудяла да разпитва какво е ял 🤣🤣🤣. В пакета с магията е имало и някакви курабии, които малкият е опукал, та нищо чудно и да е пекла нещо с "добавки" и да мисли, че ги е изял половинката и ще го хване него 🤣🤣🤣

# 533
Daskalka, историята ти ми напомня на едни съседи в блока, дето си разбиваха пощенските кутии и си правих магии. И то образовани хора, с уважавани професии. Голям смях беше с тях Joy На твое място, бих събрала малко листа, клонки, тревички, пръст и каквото още намериш в двора. Ако имаш изсъхналио цвете или някой букен е бонус. Навържи го като гирлянд с червен конец и ако намериш още "подаръци", вържи и тях. После го закачи на вратата на свека и чакай реакция JoyJoyJoy Ако те пита нещо, казваш че ходжата така ти е казал. Като не вярваш, поне да се посмееш. Аман от псевдо магьосници

Wassermelon, нямам време да се занимавам, но идеята не е никак лоша 🤣🤣🤣. Жалкото е, че няма как да гледам после сеира, не си говорим и не се виждаме, трябва да разчитам на преразкази.

# 534
Ама тя Даскалката вярва.

Ако вярвах, нямаше да си нося дрехите 🤣🤣🤣. Като ми изхвърли багажа преди това беше намазала абсолютно всичко с някакви гадости, та си представи шокираната жена на рецепцията в химическото като се стоварих с една кола дрехи 🤣🤣🤣. Направо ВИП клиент им станах. Което се спаси, го нося.

# 535
Северозападен ли е резерватът? Simple Smile

Nelig, не, но е от същата страна на Балкана.

Аз съм по баща от Северозападния резерват, обаче 🤣🤣🤣. Даже къде на майтап, къде на истина, й бях казала на свеки да си има едно наум, защото насреща й стои кръстоска между искърско говедо и северняшки пустиняк, но не ми повярва жената ... 🤣🤣🤣

# 536
  • София
Сори за тъпия въпрос, ама какво значи торба с магии изпратила, с курабии вътре? Оставам с впечатление, че женатаа просто е изпроводила син и внук с багаж от гостуване, по какво се познава, че има магия в тоя плик?

# 537
Намерили са се гърне и похлупак.

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 21:47 от K.A.G.

# 538
Сори за тъпия въпрос, ама какво значи торба с магии изпратила, с курабии вътре? Оставам с впечатление, че женатаа просто е изпроводила син и внук с багаж от гостуване, по какво се познава, че има магия в тоя плик?

Бърди, имаше свещи запалени и загасени, после счупени на две и прочее други екстри, увити. До тях някакви хартии, в които малкия каза, че били "курабии". Не е багаж от баба Simple Smile Свеки, обаче, е дълбоко убедена, че мм е с мен, защото съм му била слагала магии в храната, та има логика да е върнала жеста Simple Smile И детето най - сериозно си ми каза, че било магия да умра и да се отърват най-после от мене. Много се ядоса, че го намерих, в интерес на истината добре беше пъхнато, ама пусто почнах предпразничното чистене ...

# 539
  • София
Даскалке, цялата в бяло и на бял кон се описваш, ама да не можеш едно дете да приласкаеш, след като с баща му заедно живеете и бащата е на твоя страна, а майка му я няма никаква, не ще да си много свет и ти.
Цялата рода да те мрази и да ти прави магии, вместо да се радват, че парясаният си е намерил жена и майка за детето, някак множко ми идва на мен, нищо че аз съм от тия, дето вярват в доброто и човека.

Общи условия

Активация на акаунт