Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 35

• 15 662
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Екипа на ОЖ, трябва да позлатят Диана Диитрова Wink
За екипа не знам, ама аз бих я позлатила, задето се погрижи за душевното ми спокойствие ❤.

# 676
Анонсът не ме притеснява, но на тази снимка Диана не ми харесва, което си е тревожно Joy

# 677
На мен пък ми харесва много! Вдъхновява ме! Все едно ни гледа отстрани Joy

# 678
Анонсът не ме притеснява, но на тази снимка Диана не ми харесва, което си е тревожно Joy
Кое те притеснява? Щях да се притесня ако и друг имаше на снимката - висок, рус и със студен поглед Joy

# 679
Кое те притеснява? Щях да се притесня ако и друг имаше на снимката - висок, рус и със студен поглед Joy
Този ли?

# 680
Аз преди да видя анонса точно си мислех дали снимката не е и на двамата, ама от старите обаче. Grinning

Днес сутринта съм се събудила в особено позитивно настроение и досега не е мърдало. Нищо не може да ме бутне хахаха. Дано да е на хубаво. Grinning

# 681
Ааа, не, Майче, притеснява ме, че има снимка, на която е възможно да не ми харесва как изглежда Диана. Joy

# 682
То това за изясняване на отношенията го пишат в анонсите почти всяка седмица. Взе да ми писва вече. Няма как да се стресирам.
Браво на Моски за позитивизмът. Още малко ни трябва и ще станем безсмъртни.

# 683
Аз даже не знам за какво се кахърите точно. Лично аз имам само едно сериозно притеснение - че пак няма да се скарат качествено и няма да имаме някое бурно сдобряване Joy

# 684
  • София
Да идвам ли, за да ви балансирам? JoySmiling Imp

# 685
Да идвам ли, за да ви балансирам? JoySmiling Imp
Роси, позволи ми аз да се намеся Joy

# 686
Aнонсът не навява край на историята. Така написано, "какви ще решат" за бъдещето си, е ясно, че с тая заигравка не са приключили. В някой момент пак ще ги сблъскат челно  и как ще завърши всичко това, вече не искам да прогнозирам.  

# 687
Хахахах да ви имам притесненията - бели кахъри. Joy Мен този анонс грам не ме изненадва.

# 688
Оф, кво се шашкате, анонсът е ала бала

# 689
Оф, кво се шашкате, анонсът е ала бала
Съгласна.
 Мен ме смущава петеспективата това да продължи до края на сезона.

Общи условия

Активация на акаунт