Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 35

• 15 652
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Оф, кво се шашкате, анонсът е ала бала
Съгласна.
 Мен ме смущава петеспективата това да продължи до края на сезона.
Ако знам със сигурност вече, че ще приключи в края на сезона ще изтрая и това. Grinning

# 691
Aбе, никой не се шашка. Cтранно, че отведнъж успяха да пречупят фенското ми сърце и вече наистина ми е все едно какво ще става. Hо все още ми е приятно просто да си разсъждавам  Laughing

# 692
Оф, кво се шашкате, анонсът е ала бала
Съгласна.
 Мен ме смущава петеспективата това да продължи до края на сезона.
Ако знам със сигурност вече, че ще приключи в края на сезона ще изтрая и това. Grinning
Да уточним, да приключи по правилния начин. Тогава и аз ще се заредя с търпение и ще трая, колкото мога 🤣

# 693
Aбе, никой не се шашка. Cтранно, че отведнъж успяха да пречупят фенското ми сърце и вече наистина ми е все едно какво ще става. Hо все още ми е приятно просто да си разсъждавам  Laughing
Искаш ли да ти кажа какво всъщност ще стане? Stuck Out Tongue Winking Eye Получих факс от продукцията

# 694

Да уточним, да приключи по правилния начин. Тогава и аз ще се заредя с търпение и ще трая, колкото мога 🤣
Ще, ще Дрийми, аз вярвам в това. Но, да уточнението е важно. Joy Обаче всеки тълкува това "по правилния начин" според разбиранията си и както му изнася. Така, че е важно да се знае кой е правилния начин за нас, а именно Зорница с Марио. Joy

# 695
Искаш ли да ти кажа какво всъщност ще стане? Stuck Out Tongue Winking Eye Получих факс от продукцията
Давай Stuck Out Tongue

# 696
Злати ДРЪЖ СЕ! който не е софиенче....абе представете си произволни улици  хахахх

Зорница и Банков на кръстопът в “Откраднат живот: Анатомия на гнева”
Приключило ли всичко между Огнянова и Банков в “Откраднат живот: Анатомия на гнева”?

Значи, истината е, че Зорница е поканила Марио на театър - на най-новата постановка на актьора Димитър Захариев, за която е спала пред театъра за билети ( актьорът е доста хитов и затова, пълно с фенки). Всъщност е трябвало да ходи с Тони, ама той тоя не го понася и затова е завлякла Марио. Банков също се е уредил с два билета и е поканил сестра Кая, кото пък се надява да прави секс в антракта.
Отиват те и се виждат в залата и им се доповръща, особено, когато забелязат, че са едни зад други.
По време на антракта на Марио и Кая им звънят да тичат в св. Кирил за убер, мега спешния пациент и те кво да правят.... Зорница и Банков остават за втората част.
След това Зорница си тръгва сама - бърза да хване метрото, но Банков й предлага да си вземат такси - оказва се, че новото жилище на Банков се намира в жк. Люлин 8ми микрорайон, където живеят Марио и Зорница, защото Марио не иска да дава пари за апартамент в жк Лозенец (познат в София като жк Луксозенец Joy)
Зорница е на кръстопът - дали да ползва удобствата на таксито или да спести  все пак нЕкой лев, но да хване метрото, изградено в полза на всички жители и гости на столицата ни? Хммммм!!! Каква дилема, драги зрители!!!
Все пак ще хване метрото. Тръгва тя, Банков след нея и хоп! Нов кръстопът! Застава на кръстовището на ул. Граф Игнатиев и ул. Г.С. Раковски....накъде да поеме? По "Графа" има ремонти и трябва да заобикаля, а по "Раковска" има протест на мъже, недоволни от модерния свят, под надслов "Да на ракията и салатата, не на спаначения фреш и киноата!"
Ами сега, драги Зрители? По коя улица да поеме Зорница? Какъв кръстопът! А Банков пак се мъкне зад нея, гледа я похотливо и й предлага да идат на бар. Знаел някво много яко местенце, водката била само 2.40 за 50 грама, а певицата знаела всички песни на Цеца от 90те.
Ооооооо! Ще приеме ли Зорница? Приключила ли е с чалга периода си? Скъсала ли е с етапа "върху масата, после под масата"?
Какви въпроси, драги зрители!!!

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 13:30 от Анонимен

# 697
Хахахах Доне, много е добро, браво! Kissing Heart

# 698
Хахахах Доне, много е добро, браво! Kissing Heart
Надявам се така да се смеете, че да сте забравили да се притеснявате Kissing Heart

# 699
# 700

Аааааааа, браво бе!!!! Искам повече комедия! Доволна Дона JoyJoyJoyJoy
Наше Зори красивооооооо, наше Зори няма да има проблемииии

# 701

Хахаха абе тази Илиева сериозно ли задава такива въпроси? Joy Ще има да се смеем май с нея. Интересно тази сцена преди или след "изясняването" с Банков е (не говоря за асансьора)? Изглежда много спокойна и щастлива тук, а не като разколебан човек.

Сега разбирам защо се е разколебала - ами жената е в хормонален взрив бе, хора. Всичко е от хормоните, разбушували са се яко. Joy

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 14:14 от yanitsa.s

# 702
Всичко си идва на мястото! Проблмеът е в хормоните Wink Марио ей сега ще й ги намести....точката WinkJoyJoy

# 703
Дами, понеже сега не мога да пусна звук, ще ми преразкажете ли клипчето?

# 704
Дами, понеже сега не мога да пусна звук, ще ми преразкажете ли клипчето?

Разбира се

Захариев - разбирам, че в момента се намираш в състояние на хормонален взрив, но ще трябва да го изтърпиш. Когато се възстанови цикъла, ще те нбалюдаваме и ако всичко е наред, можете с Марио да преминете към следващата точка (и го казва нахилено, много е готин)
Илиева - извинете, за коя точка става въпорос?
Захариев - за Г-точката, Илиева!
Смеят се

Общи условия

Активация на акаунт