Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 35

• 15 652
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря, Донатела Kissing Heart
Ето, пледираме невинна поради временна невменяемост, причинена от хормонален дисбаланс Joy

# 706
Ина как се разсмя. Grinning Много ме изкефи. Така се изсмях и аз на коментарите под клипчето, някой май е разочарован хахаха. Да видят на нас какво ни е, като ни мотаят сценаристите. Grinning

# 707
Сценаристите се гъбаркат, ама ние сме по- на далавера, съгласете се. Другият отбор чака и се надява, а ние ги гледаме как се гушкат и целуват в почти всеки епизод Joy

# 708
Интересно Ина какво прави там, може би Марио не е успял да отиде и Зорница си е взела дружката за компания.

# 709
😆 Мислех си го аз това за хормоните. Като човек, който е минал през хормонални проблеми отговорно мога да заявя, че е ужас и си на ръба на невменяем 😂. Само да има кой да те изтърпи. Обаче подцених сценаристите, не ми се вярваше да включат този детайл, та си замълчах.

# 710
Сценаристите се гъбаркат, ама ние сме по- на далавера, съгласете се. Другият отбор чака и се надява, а ние ги гледаме как се гушкат и целуват в почти всеки епизод Joy

Хахаххахаха, вярно си е! Сигурно сега са в шок другите

Виж, феновете на един друг доктор са най-ощетени ахахахаххаха Налага им се да ходят на импро, за да го гледат ахахаххаха

Ох, тази сцена е мнооого яка!  Пърхам от кеф Simple Smile

# 711
Дрийми, те и бременните малко преди раждането си се водят най-официално за невменяеми Joy

Доне, стимулират импро постановките, затова не го дават.

Тая Илиева е идеална за Пенев. Иначе дамите я гласят за Марио. Joy Марио няма и да я погледне, горката. Grinning

# 712
Дрийми, те и бременните малко преди раждането си се водят най-официално за невменяеми Joy
Доне, стимулират импро постановките, затова не го дават.
Тая Илиева е идеална за Пенев. Иначе дамите я гласят за Марио. Joy Марио няма и да я погледне, горката. Grinning
Ето къде било разковничето Wink В импрото

Моски, тия дни си мислех точно, че биха били интересна двойка с Пенев. Не знам дали посмях да изкажа публично препдоложението си. Даже очаквам той да се промени около нея, да покаже сериозната си страна.

# 713
Ейй , много сладка Зорничка! Изглежда ми уравновесена и спокойна , дано е премислила случилото се и е намерила правилното решение за себе си и бъдещето.
Относто хормоналния дисбаланс допълвам ,че дори при едно леко закъснение на месечния цикъл без патология горкото ни тяло е подложено на огромни физиологични процеси ,които се опитват безуспешно да се напаснат. Ето сега Зори ще взима противозачатъчни ,което ще възпрепятства естрогенния пик => предотвратяване на овулацията . За съжаление това също може да и докара странични ефекти - вкл.  и промяна в настроението и лека депресия.

# 714
Ох, не знам. Малко ми е наивно да вярвам, че заради едните хормони се случва това с Банков и тя се държи така.Grinning Знам ли обаче, може и на такива неща да залагат вече - дребни, ама... Grinning

# 715
Яни , аз не казвам ,че случката в асансьора е само и единствено заради хормоните , но явно те са помощния фактор 😁😁

# 716
Абе Зорница има нужда от убийствена любов заради хормоните 😆 Жалко че Марио не е там да чуе. Със сигурност с удоволствие би й решил проблема Wink

# 717
Абе Зорница има нужда от убийствена любов заради хормоните 😆 Жалко че Марио не е там да чуе. Със сигурност с удоволствие би й решил проблема Wink

Захариев ще му каже - има опит в разговорите с мъжете от клана Ковачеви Joy

# 718
Чудя се дали Зорница няма раздвоение на личността ?
Само в този случай би могло да се угоди на всички фенове и да се седи и на двата стола едновременно.
Едното ѝ Аз е влюбено в Марио, всичко е хармонично и прекрасно.
Другото ѝ аз все още тъгува по Банков и иска да провери дали случайно там не е останало нещо.
И Двата Аз-а не подозират за съществуването на другия, затова ние 3 епизода гледаме едната Зорница, а после за 1 епизод се появява и другата Зорница.
Не е ли странно колко личности могат да живеят едновременно в едно тяло ?

# 719
Вера JoyJoy

Абе имах аз един сценарий за сестра-близначка на Зорница, която се казва Деница......да взема да го извадя от нафталина? JoyJoyJoy Едната за Марио, другата за Банков....JoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт