Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 35

• 15 661
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Вера, да ти кажа от хормони наистина можеш да станеш д-р Джекил и мистър Хайд. Друг е въпроса дали сценаристите ще използват това обяснение или ще си е чиста проба шизофрения за сеир. Мен съвпадението във времето на хормоналния дисбаланс на Зорница и рязката промяна в поведението ме карат да вярвам, че може това да е. Естествено факта, че така ми изнася, също играе съществена роля 😁.

# 721
И все пак ми е доста странно такова обяснение, дори и частично това да е причината. Прекалено ми е елементарно и ми идва малко глупаво.Grinning Представете си Марио й казва "Зорница, ти не знаеш какво и кого искаш.", a тя му отговаря - "Не е вярно, от хормоните е!". Joy Е, дали ще й повярва така? Grinning

# 722
И все пак ми е доста странно такова обяснение, дори и частично това да е причината. Прекалено ми е елементарно и ми идва малко глупаво.Grinning Представете си Марио й казва "Зорница, ти не знаеш какво и кого искаш.", a тя му отговаря - "Не е вярно, от хормоните е!". Joy Е, дали ще й повярва така? Grinning

Ми те и за Тони намериха съвместим донор баш в тяхната болница значи.....малко след като се разболя значи....
Така чееееее, нагласянките ги знаем. ти да видиш какви хормони ще беснеят, когато забременее айхаххахаха на Марио лошо ще му стане

# 723
# 724

Жестока новина - Велислав ще представя филма в холивуд
Неприятна новина - Колко ще го има Марио? Дано си заснеме ударно сцените.

# 725
  • София
Мацки, аз съм пътувала до Щатите в командировка за точно 3 дни престой там. Спокойно, няма да се налага да излиза от сериала, за да отиде да представи филма на една прожекция и да се срещне със зрителите.

# 726
Мацки, аз съм пътувала до Щатите в командировка за точно 3 дни престой там. Спокойно, няма да се налага да излиза от сериала, за да отиде да представи филма на една прожекция и да се срещне със зрителите.

Всъщност си права. И една седмица да е там, пак ще сколаса да си заснеме сцените. Не вярвам да седи два месеца примерно

# 727
Доне , пак съм приятно изненадана и силно развеселена от сценария Joy Какви кръстопътища , каква мъка !
Сцената със Захариев не е давана до сега , ако не са я изрязали ,значи е след асансьорното изясняване .

# 728
Изключително съм щастлива от факта, че са се заели сериозно с промотирането на филма и искат да постигнат нещо повече.

Колкото до Велислав, не се кахърете явно са им направени програмите така, че да могат да правят и други неща. Онзи ден моя приятелка беше пътувала с БФФ на Марио в самолета от Германия, така че очевидно всички щъкат Grinning

# 729
  • София
Айдеее, БФФ на Марио май ще се връща в Германия. Или е ходил до там, за да прави рекламации на новия скенер, че нещо не работи както трябва

# 730
ама чакайте!!!! Моски!!! Настоящия БФФ или оня бъдещия, който предвиждаш да стане БФФ?
Аз съм объркана

а бившата снаха на Марио от една седмица щъка в Лондон

# 731
  • София
Дона, who cares! Важното е да има шах и паника Simple Smile

# 732
Дона, who cares! Важното е да има шах и паника Simple Smile
Тотално съм шах, мат, табла, сантасе, белот и паника Joy

# 733
Тоя дето аз си мечтая да му стане БФФ, а Марио вместо да ми удовлетворява желанията, го стиска за гушата Joy

# 734
Тоя дето аз си мечтая да му стане БФФ, а Марио вместо да ми удовлетворява желанията, го стиска за гушата Joy
Гуд бой, Марио, гуд бой JoyJoy
Дами....животът е много сложно нещо, да знаете.

Общи условия

Активация на акаунт