Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 35

• 15 691
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Роси, изобщо не виждам Зорница как ще се изчегърта от Марио. Joy

# 646
Аз не мисля, че ще се разделят. Което не знам дали е добре, защото ако Зорница ще се държи с Марио все едно нищо не е станало, няма да ми е ок.
А не мисля, че ще се разделят, защото в 40 и някой епизод Зорница е с пръстена. Е кога се разделиха, та пак се събраха, че и пак го надяна този пръстен. Не ми е логично ако има раздяла, при събирането веднага да се заженят пак. Би трябвало да ближат рани първо. Ама то в 15 епизода има няма, какво по-напред, че и психаря се вмъква там.

# 647
Охх, аз съм с много смесени чувства. Искам да вярвам, че всичко ще е наред. До известна степен успявам. Но после се сещам, че сценаристите си падат циркаджии и току виж оплескат нещо.
Като се има предвид, че се задава историята с поета, която очаквам да е поне 10-12 епизода(имайки се предвид, че лудата Ванче се мяркаше цял сезон)  ще е страшно мазало да я забъркат с трима мъже. А представяте ли си Марио и Банков едновременно да тръгнат да я спасяват? Grinning
Друго - Някой беше казал, че Марио ще отиде да поиска помощ от Фотев. Не случайно Фотев е под домашен арест и 100% ще се появи по някое време. Ще видим как.

# 648
  • София
Моски, ако вярвам на промото, тя и Банков не е изчегъртала съвсем. За това си мисля, че е абсолютно задължително да остане сама и да подреди чувствата си, да се изясни какво, кого и колко силно го иска.
Все повече си мисля, че не беше случайност думите на Марио, че "не знае къде се намира, какво чувства и кого иска" да са част от промото на сезона. Трябва да приемем, че след два сезона Желязна Лейди, в този Зорница ще е колебаещата се. Това е.

Пояснявам, разделят, не в смисъл късат. Разделят, за да си дадат време да помислят. Нищо не пречи З да свали пръсена, но да не го връща на Марио. Знам ли.
Но това са си мои мисли. Кой знае какви са ги сътворили сценаристите

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 22:44 от rosita_ta

# 649
Друго - Някой беше казал, че Марио ще отиде да поиска помощ от Фотев. Не случайно Фотев е под домашен арест и 100% ще се появи по някое време. Ще видим как.
Дам, аз бях. Марио няма да е доволен от полицията и ше вземе нещата в свои ръце. А и това е начин Фотев да св реабилитира.

Нямам очаквания за утре. Квото- такова.

# 650
  • София
До колко дни това предположение ще влезе в теориите на списващите в една друга социална мрежа?

Ааа, Дона. Държа на Ненева Wink

# 651
Ненеса и Банков?
Горката Магда

Ще има - и ти ли, Бруте? :joy

# 652
  • София
Ууу, мръсно подсъзнание.
Не бе, за ролята на Ненева в историята с психото. Ух, че си и ти.

# 653
Ууу, мръсно подсъзнание.
Не бе, за ролята на Ненева в историята с психото. Ух, че си и ти.

Оффф, просто съзнанието ми е цялото завладяно от любов ( не се бъзикам)
Ненева дано си спомни, че да каже на Марио. Надявах се да е Тони, ама той е вдън гори тилилейски

Иначе теорията още утре сигурно ще е във фейсбук и даже ще я поздравяват крадлата, че се е сетила

# 654
Коя от всичките теории Доне? Grinning

# 655
Добър въпрос. Всички теории, които не включват Марио+Зорница=ВНЛ Wink

Лека нощ от мен и сънувайте любофффф
Утре сутрин искам да видя усмивки

# 656
Гледам някои пак се люшкат между оптимизма и песимизма, а на мен вече ми мина, не го мисля толкова, а и главата ми в момента бучи от разни други работи, които са ми далеч по-важни, че да мисля за това само. Казала съм си "каквото ще да става", вече нищо няма да ме стресне или учуди, въпреки, че вярвам в добрия край. Не го мислете толкова или поне се опитвайте да сте позитивни, винаги помага. Wink

# 657
  • София
Сигурно ще ме набиете, но аз не мисля, че проблема е Банков. Човека си пие, ходи по барове и си взима нужното чрез платена любов. Той не ходи при Зорница.
Написах ви, това е сезона на колебливата Зорница. И не, това не значи, че не обича Марио, просто всичко което се случи я извади от равновесие, загуби почва под краката си. За това моето мнение е, че нито Банков трябва да я оставя, нито Марио да е настоятелен и да я притиска. Това е битка за чувствата и какво иска от бъдещето, която З трябва да води сама, защото никой няма да и отговори на въпросите.
Това е причината да смятам, че или тя или Марио ще се изнесе от апартамента, за да могат да останат сами.

Аа, аз съм позитивно настроена.

# 658
....За това моето мнение е, че нито Банков трябва да я оставя, нито Марио да е настоятелен и да я притиска. Това е битка за чувствата и какво иска от бъдещето, която З трябва да води сама, защото никой няма да и отговори на въпросите. .....
Това е най-правилно , защото когато правиш нещо под натиск , после винаги ще се съмняваш ,че си взел правилното решение .
Кой е Банков ,че той да решава /да я оставя/, нали вече я остави веднъж . Марио също не трябва да я притиска , защото после няма да е сигурен когато е с него дали не мисли за другия .
Зорница да се изнася , да попреглъща и да  осъзнае от кого има нужда , с кого иска да бъде . Това люшкане  , временно стабилизиране и после пак залитане става досадно и неприятно за всички замесени .

# 659
Роси, поне аз няма да те бия хаха, защото съм на твоето мнение, че Зорница трябва да остане сама за известно време и да подреди мислите си. Това е най-удачният вариант.

Общи условия

Активация на акаунт