Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 874
  • 987
  •   1
Отговори
# 105
Ето какво намерих

Много хора смятат, че овулацията при жената настъпва винаги на 14 ден от менструалния цилъл, което съвсем не е вярно. Тя може да настъпи на 6 ден, на 18 ден, дори и на 30 ден от цикъла. Също е важно да се отбележи, че всеки месец жената може да овулира по различно време или в конкретния месец да не се осъществи овулация, независимо дали е предшествана от менструция.

# 106
Ето какво намерих

Много хора смятат, че овулацията при жената настъпва винаги на 14 ден от менструалния цилъл, което съвсем не е вярно. Тя може да настъпи на 6 ден, на 18 ден, дори и на 30 ден от цикъла. Също е важно да се отбележи, че всеки месец жената може да овулира по различно време или в конкретния месец да не се осъществи овулация, независимо дали е предшествана от менструция.
И? С какво променя това ситуацията ти - ами с нищо.

# 107
Ти не търсиш съвет. Просто чакаш да те убедят/ успокоят/, че детето е от приятеля ти и има чуваемост само за това. Ама каквото и да прочетеш, по - вероятно е да не е биологичния баща.

# 108
Сега отново прочетох внимателно първиятти пост. Изкарала си с пишкане презерватива.Ти сериозно ли?

# 109
Сега отново прочетох внимателно първиятти пост. Изкарала си с пишкане презерватива.Ти сериозно ли?
Невнимаването в часовете по биология в училище води и до такива куриози.

# 110
  • София
Овулацията настъпва винаги 14 дни преди новия цикъл. И точно, защото никой неможе да каже кога ще дойде на следващия месец, няма как да се определи. Тоест, овулацията е определящото, ако не е оплодена яйцеклетката след 14 дни настъпва менструацията, ако е оплодена ще има бебеееее

Олелеее, това с пишкането съм го пропуснала. Хихихихихихихи!

Последна редакция: нд, 28 окт 2018, 15:21 от Светулчица

# 111

Да,  сериозно. . Изплашихме се и двамата с колегата и веднага отидох до тоалетната. Седнах,  пиках и падна в тоалетната чиния. . Именно това ме кара да мисля,  че презерватива едва ли е влезнал надълбоко и спермата не се е разляла. . Ако беше влезнал надълбоко , предполагам,  нямаше да го изхвърля с едно пишкане ?

# 112
  • София

Стига, де, толкова ли е трудно да се разбере, че напъвайки се да пишка, се е изхлузил презерватива?

И да, с едното напъване за пишкане се изхлузва- нали там е хлъзгаво.......

# 113
  • София
Напъването е едно, пишкането съвсем друго. Пикочния канал е близо до влагалището, но не в него

# 114
  • Paris, France
Овулацията настъпва винаги 14 дни преди новия цикъл. И точно, защото никой неможе да каже кога ще дойде на следващия месец, няма как да се определи. Тоест, овулацията е определящото, ако не е оплодена яйцеклетката след 14 дни настъпва менструацията, ако е оплодена няма

Олелеее, това с пишкането съм го пропуснала. Хихихихихихихи!

Не, не настъпва винаги 15 дена преди мензис. Потърси "дълга лутеалната фаза" и виж какво излиза! Също и къса. Това, че средностатистическата българка е висока 1.60 не означава, че в България не може да има нормална жена с ръст 1.80, примерно, или 1.40.

Не е нужно спермата да навлиза много дълбоко за да стане оплождане. При изхлузването на члена може да е докоснал лигавицата, омазан в, бляк, .......

И аз се смея за изхлузването. Явно не е подбрал размера щом му пада. Добре, че е момиченце детето.

# 115
Абсурт, да, не смятам, че авторката е запозната с анатомията на жената.

# 116

Да,  сериозно. . Изплашихме се и двамата с колегата и веднага отидох до тоалетната. Седнах,  пиках и падна в тоалетната чиния. . Именно това ме кара да мисля,  че презерватива едва ли е влезнал надълбоко и спермата не се е разляла. . Ако беше влезнал надълбоко , предполагам,  нямаше да го изхвърля с едно пишкане ?
Хайде сега си потърси в гуги картинка на женска уретра и ми кажи как в нещо с дължина 3-5 см и средна ширина около 1 мм ще успее да влезе презерватив.

# 117
Не е трудно да се разбере,  какво се опитвам да кажа. . Докато пиках го изхвърлих. . Да , ясна ми е анатомията на жената. .
Презерватива не е бил навътре щом с едно напъване за уриниране се изхвърли сам

# 118
  • София
Все си мисля, че е тотална гавра тази тема. Ама той ми изневерил, ама аз спах с колегата, после пиках презервативи.

Съберете пари, направете ДНК тест и ще разберете.

# 119
  • София
Напъването е едно, пишкането съвсем друго. Пикочния канал е близо до влагалището, но не в него

Не виждам някой да твърди обратното.

Общи условия

Активация на акаунт