Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 783
  • 987
  •   1
Отговори
# 90
След като сте отрицателен резус фактор, наблюдаващия ви АГ е трябвало да изиска и този на предполагаемия баща. И евентуално ако той е с положителен резус фактор се пускат изследвания по време на бремеността за наличие на антитела.
А вие казвате, че не знаете кръвната група на нито един от двамата?

Да, вярно. При отрицателен резус фактор на майката би трябвало да поискат и кръвната група на бащата.

# 91
Само и единствено тест ще покаже истината. Изчисления и догадки водят до заблуди и терзания.
Мисля, че във вашия случай дори е належащо, защото проблема ще се задълбочава, а детето расте. По-добре сега да се направи, отколкото след 5 или 10 години.  Успех!

# 92
  • София
Ама верно това бие на тъпотия или пързалка! При отрицателна кръвна група на майката, задължително се изследва и бащата! Помня как го мъкнах моя в някакъв гълъбарник в Пирогов.
Кръвна група е към 15 лв! Излагате се!

# 93
за успокоение на духовете: авторката малко след пускането на темата е спряла да има два профила и добре знае какви ще бъдат последствията при последващо размножаване на акаунти

# 94
Ама верно това бие на тъпотия или пързалка! При отрицателна кръвна група на майката, задължително се изследва и бащата! 
Не съм сигурна в това.  Много АГ предпочитат да си вържат гащите  ( справка - първия пост от темата) и просто слагат инжекция гама глобулин на майката ( не помня точно , ама май около 6-ия месец) и хич не се занимават с  кръвната група на предполагаемия татко.

И майката, и детето са кръвна група А (-), така че няма никакъв смиъл да се прави прост кръвен тест.  Такава комбинация майка-дете е възможно  да се получи при всяка една  кръвна група на бащата. Обяснено е на линка, който слагам.

https://canadiancrc.com/Paternity_determination_blood_type.aspx

А авторката да си отовори първо много честно  на въпороса  "Kакво ще правим, ако реултатът не е какъвто ни се иска?"  и ако отговорът я удовлетворява- да направи ДНК тест.
Ако се сигне  (не дай Боже ) до трансплантация, болницата ще тества каквото трябва, никой не прави сложно лечение на юнашко доверие...

# 95
  • София - Варна
То и мойто едното е с отрицателен резус фактор като мене, ама пак искаха кръвна група на бащата... Инжекция се бие след първото раждане, в родилното.

# 96
  • София
Авторката не бива да се заблуждава, че нещата ще утихнат от само себе си и мъжът ще спре да се вълнува дали детето е от него.
И това няма нищо общо с обичта му към малкото.
Ако продължава да седи със затворени очи, най- много да постигне разрушаване на връзката им.

Що се отнася до насъскванията тук, че на него така му се било падало, да гледа чуждо дете, щото бил изневерил, по- тъпо нещо не бях чела скоро!
Да беше пуберски форум, да му се посмеем и толкова, но тук пишат уж зрели жени, майки и с претенции за над средна интелигентност.

# 97
Никой не е искал кръвната група на таткото,  биха ми някаква инжекция,  понеже съм отрицателна група. . И това е

# 98
Добре де , несериозно е това, което ще напиша, но хайде огледай малко. Пръсти на крака (например втори по дълъг пръст), ръце, уши, нос, устни, форма на крака - нещо специфично, коса, вежди на мъжа ти. И виж при  детето. Помисли за майка му и баща му, приличат ли си с внучето. Едтествено, че теоите приятелки ще казват, че прилича на теб - нали общуват с теб и те виждат главно теб. И при мен дето хич не приличаше на мен - мои приятелки казваха същия е като теб.

# 99
Детето се развива висока за възраста си , но и колегата и приятеля ми са високи мъже по 190. .
Приятеля ми носи 46 номер обувки,  а за колегата не знам,  но и неговия номер е голям.
Мъжа ми и семейството му са с редки вежди,  колегата е с по - гъсти вежди , детето също е с по гъсти
Очите са тъмно кафяви и на тримата.
Устните и са същите като моите малки

# 100
  • София
Авторката е на 24 , тоест родила е на около 20 години, когато всички знаем на какъв акъл сме били. Все пак: жената има 2 яйчника. Два! Тоест, както може да пусне яйцеклетка дори и по време на менструация (много рядко , но се случва), така и да двата яйчника да пуснат яйцеклетка през няколко дни (макар, че по принцип се редуват ежемесечно), както и да има овулация вместо на 14-тия ден, на 22-рия (примерно). Тоест всичко е възможно. Да, по-вероятно е яйцеклетката да е била оплодена от сперматозоид на колегата, но всичко е теория на вероятностите, сигурността ще е тест. Макар, че, ако мъжът, с когото живея ми прави такива намеци, директно ще изхвърчи от живота ми. Или си признал детето и се грижиш за него като свое, или установяваш кой е бащата и ако не искаш да  си му баща се махаш. Горкото детенце, живее с баща, който не може да се зарадва на сина/дъщеря си, защото може би не е от него. Пак казвам, не казвам, че мъжа трябва да обича чуждо дете, ама щом е решил да му бъде татко, нека да е истински такъв.
П.С. Моят цикъл по принцип е като календар - или идва на същата дата, или 2 дни предварително. Тоест и овулацията я знам кога е, даже някой път я усещам като напрежение. Но след като загубих първото си бебенце във втори месец трябваше да се пазя половин година. Та, след като изтекоха 6-те месеца, 2 пъти почти го изнасилих моя тогавашен мъж - е, не и не. Накрая се успокоих, на 7-ми ми дойде (както се и очакваше) и след няколко дни (на 16-ти) без цел просто спахме. И резултатът - бебе. Как, какво и защо е била тая яйцеклетка там?
Понеже овулацията настъпва винаги 14 дни преди новия цикъл, би трябвало тя да настъпи на 24-ти (ако на 7-ми дойде менструацията). Е, да кажем 22-ри, ако избърза с 2 дни, както бе нормално за мен. Е, как на 16, добре, 17-ти, 18-ти е имало готова яйцеклетка за оплождане не мога да си обясня. Значи, ако като след 16-ти не бяхме правили нищо заедно, аз бях взела, че на 22-ри изневерила щях да съм почти убедена, че дъщеря ми е от другия. Ами... не Simple Smile Все пак не сме роботи, а живи същества, с хормони, стресови ситуации и още хиляда причини.

Последна редакция: нд, 28 окт 2018, 12:04 от Светулчица

# 101
Да, можем да дадем хиляди примери за това как може този, който е удобен да е бащата.

# 102
  • София - Варна
Светулчица, двойната овулация не се случва така... тоест едната яйцеклетка да се отдели в един ден, а другата след дни. Отделят се е рамките на едно денонощие, дори през няколко часа.
Няма такъв филм да е пуснала едната яйцеклетка в началото на ноември, а следващата 10 дни след това.

# 103
  • София
Светулчица, двойната овулация не се случва така... тоест едната яйцеклетка да се отдели в един ден, а другата след дни. Отделят се е рамките на едно денонощие, дори през няколко часа.
Няма такъв филм да е пуснала едната яйцеклетка в началото на ноември, а следващата 10 дни след това.

Да, може би не се изразих добре. Исках да каже, че принципно забременяването по време на цикъл е точно това - изхвърля се неоплодената яйцеклетка, а през това време другият яйчник овулира. Не съм медицинско лице, просто учехме навремето един семестър физиология ( преди около 18 години) и нещо такова си спомням. Може и да бъркам

# 104

Общи условия

Активация на акаунт