Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 698
  • 987
  •   1
Отговори
# 60
 Bgtatko81 Знам цикъла,  че ми беше на 25 , всяка жена си прави календар. . И помня много добре всичко,  понеже още тогава 2014 съмненията се породиха .. и имам документите от болницата,   че първи ден от цикъла ми е на 25 . И гинекеложката по това пресметна , че зачеването е станало на 8 ноември и каза, че тогава ми е била овулацията вероятно. . И така ми даде термин на 8 август. .всичко си спомням и съм си записала и пазя документи

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 21:18 от bibi_bibi

# 61
  • София

bibi_bibi, на какъв език да ти се обясни, че това нищо не доказва? newsm78
Ти на колко години си, че си се запънала като пубер?

# 62

bibi_bibi, на какъв език да ти се обясни, че това нищо не доказва? newsm78
Ти на колко години си, че си се запънала като пубер?

На 24 съм

# 63
  • София
Ох, и ти рано - рано си ги надробила! Peace
Ще повторя съвета си- направи теста, защото това не е майтап работа.
В момента все едно че хвърляш боб и гадаеш, което е напълно безсмислено пилеене на време и енергия.
Трябва да си изясните нещата с приятеля ти и да стъпите на твърдо.

# 64
Bgtatko81 Знам цикъла,  че ми беше на 25 , всяка жена си прави календар. . И помня много добре всичко,  понеже още тогава 2014 съмненията се породиха .. и имам документите от болницата,   че първи ден от цикъла ми е на 25 . И гинекеложката по това пресметна , че зачеването е станало на 8 ноември и каза, че тогава ми е била овулацията вероятно. . И така ми даде термин на 8 август. .всичко си спомням и съм си записала и пазя документи

Кажи му на "приятеля" си, че понеже е голтак и не може един тест за бащинство да си плати дори, няма смисъл да ти прави намеци - никога няма да разбере истината.

# 65
пак Ви казвам, че пост-фактум не може АГ да изчисли кога точно е станало зачеването - едно е да гледа на ехографа към момента на овулацията, друго е да гледа плоден сак в 5-6та седмица.

8ми просто е бил 14тия ден или във Вашия случай вероятно 15тия ден, което е точно средата на цикъла. Проста аритметика, никакво пророчество не е. Но дали е била реално овулацията на 8ми или на 3ти или на 13ти - това един Бог знае. Както казах чисто медицински е по-вероятно да е към 13ти отколкото на 3ти - средната продължителност за съзряване на яйцеклетката е 13-15 дни, но отклоненията от тази средна са по-скоро в посока нагоре, отколкото надолу - т.е. по-вероятно е да е 5 по-късно отколкото 5 дни по-рано. Което и има логика - необходимо е време, за да съзрее новата яйцеклетка. 

Сега остава само да изясним дали наистина сте правили секс на 30ти или както се опитвате да се убедите сега - всъщност около 5ти, а защо не направо на 8ми.... На мен лично би ми било трудно да не мога да си спомня в подобна ситуация кой ден точно е бил сексът - най-малкото човек може да си спомни кой ден от седмицата, защото примерно на следващия ден му се е спяло на лекции или на работа или е бил вечерта с приятели и т.н. и т.н.

Но ако е целта да Ви кажем, че приятелят е всъщност със сигурност бащата - ОК, няма проблеми - той е бащата, защото е научно доказано, че при зачеване настъпва белтъчна ДНК комуникация между генетичния материал на родителя и продълговатия мозък, чрез което инстинктивното усещане на майка кой точно е бащата всъщност е 100% вярно.

Можете да ме цитирате и пред таткото - живейте си живота, обичайте си детето, не си давайте парите за безмислени тестове 3 години след като е бил моментът за тази работа и си направете още едно, за което вече да няма абсолютно никакви притеснения и съмнения на кого е.

# 66
Аз знам че за да изчислиш горе-долу кога си забременяла се добавят 7 дена към евентуалния термин. Следователно ако термина е бил на 8 дата, оплождането е станало на 15 дата. Това води към любовника ти. Но това са само цифри и ориентировачни дати.
Аз бях с термин 14 родих на 26 това са 12 дена по късно от термин, но аз бях с цикъл 31-33 дена и знаех че ще родя по късно от термин ако всичко е наред. По принцип термина се изчислява на 28 дневен цикъл.
Според мен си направи тест да ти е мирна главата.

# 67
  • София

Кажи му на "приятеля" си, че понеже е голтак и не може един тест за бащинство да си плати дори, няма смисъл да ти прави намеци - никога няма да разбере истината.

Кефиш се, че момичето се е насадило на пачи яйца?
А уж бременните ставали по- добри и мили..........

# 68
Моята гледна точка е друга. Тест трябва да се направи, но без приятеля поне в началото. защото: ако се окаже, че колегата е бащата, тази информация трябва да се каже на детето. Да знае кои са му истинските роднини, ако се наложи да има среща по какъвто и да е повод с тях в живота. Приятелят няма нужда да разбира за това нещо, ако няма пръст в раждането на детето.
Ако приятелят е бащата, показваш теста и живеете щастливи и доволни.
Иначе бащата е този, който гледа детето, но този приятел май си пести чуствата, да не би да се мине, че не той си е увековечил семката. Иначе му се пада, задето е изневерил и бих казала, че Господ си знае работата.

# 69
Пък къде ги намирате тези мъже? Слънце ненагледно - три години гледа най-вероятно чуждо дете и само от време на време прави намеци!!!

# 70
Аз пък се съмнявам, че децата ми са от мен. И трите. Не е възможно, такива добри, усмихнати ...

# 71
  • Down south
@ Nevena Virolan ,
Цитат
Аз обичам сигурност и яснота и в подобен случай бих направила генетичен тест веднага след раждането, и с двамата вероятни бащи. Не бих гадала кога може да ми е била овулацията, защото без ултразвукови изследвания около деня на овулация никога не може да се каже точно кога е била. Не знам как живеят в несигурност 3 години. Аз не бих могла.
Напълно съгласна! Не бих могла, също. По никакъв начин не бих си причинила подобно нещо.

# 72
Какво да се кефя, отдавна е минал моментът за проверяване на бащинство. Жалко, ако само липсата на няколко стотачки го е принудила да признае детето. За мен, след като го е признал, е долно постоянно да суче, че не бил сигурен в бащинството си:
Детето се роди на 30 юли, До ден днешен ми прави намеци , че не е сигурен в бащинството си.  И двамата ни боли за това 😢 знаем , ДНК теста е много скъп и засега не можем да си го позволим.

Никой не му е виновен при това положение, че не е сигурен, нали?

При теста за бащинство се сравнява проба от детето с проба от предполагаемия баща и на базата на съвпадението се дава процент вероятност за бащинство. В никакъв случай няма да извади резултат, че детето е от колегата Гошо, ако не е изследвана проба от Гошо. Може да даде просто, че не е от Пешо, ако е изследваната проба е от Пешо, но това няма да докаже,  че е от Гошо.

# 73
  • София
И според мен е долно това.
Или  да тресне на масата парите и да направи тест или да замълчи завинаги.
Цената е 600 лв!

# 74
Че е долно - долно е. Въпросът е кое?

Общи условия

Активация на акаунт