Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 625
  • 987
  •   1
Отговори
# 825
След толкова изписано по темата, давайте анкета, с гласуванията ще се види по-ясно към кой татко клонят везните Simple Smile
Приемат се и всякакви залагания, като победителят ще се изтегли чрез жребий и ще го изпратим на екскурзия в Мароко Simple Smile

# 826
Ето -няма мърдане- майката на майката е.  Mr. Green

# 827
След толкова изписано по темата, давайте анкета, с гласуванията ще се види по-ясно към кой татко клонят везните Simple Smile
Приемат се и всякакви залагания, като победителят ще се изтегли чрез жребий и ще го изпратим на екскурзия в Мароко Simple Smile

В Казабланка  Peace

# 828
  • Далече, далече
Аз твърдо настоявам, че генетичен тест за потекло ще покаже сходство с мароканските маймуни.

# 829
Майката на колегата е полу арабка. . ( нейната майка е от Мароко .. т.е бабата на колегата е от Мароко. .
И всички сте се събрали и се пукате от смях.
Няма как реална личност да е толкова неспособна на разбиране. Казвай направо, че колегата мароканец с гренландски корени и азиатка за чинка и стига. Голям майтап!

# 830
ancestry.com не се ли занимаваха с тия случаи? макар че какво ще ти кажат - че си микс от средиземноморски и близкоизточни народи плюс малко азиатски гени от Великото преселение? то това си го знаем...

# 831
  • Далече, далече
У Биби-то има напредък. Досега 53-54 страници ни занимаваше с овулацията си, сега се е прехвърлила на генетичен тест за потекло.

Скоро ще се окаже, че пра- пра- дядото на колегата е арабски богаташ, а той богат наследник, и тримата ще отпрашат към залеза.

# 832
Аз казах-след две седмици ще прави и тест за бременост. Ако дотогава не и хрумне да направи лоботомия на  гаджето де

# 833
Майката на колегата е полу арабка. . ( нейната майка е от Мароко ) . т.е бабата на колегата е от Мароко. .
За Мароко дават, че 40% от населението са бербери. Може и бабата да е. Че тогава става сложно, каквито са номади, кой знае къде са .... сещате се.

# 834
ancestry.com не се ли занимаваха с тия случаи? макар че какво ще ти кажат - че си микс от средиземноморски и близкоизточни народи плюс малко азиатски гени от Великото преселение? то това си го знаем...

Ами ако теста покаже арабски корени,  значи е от колегата

# 835
  • София
Аз казах-след две седмици ще прави и тест за бременост. Ако дотогава не и хрумне да направи лоботомия на  гаджето де

Бих казала, че  бибито е с вродена лоботомия, ама като гледам как масово ѝ се отговаря на поредната изцепка, не се покрива- забавлява се тя на маХ.

# 836

Ами ако теста покаже арабски корени,  значи е от колегата
Ами ако покаже  ирански?

# 837
Е, не вярвам някой все още да я взима на сериозно бибиту.

Направо ми иде да питам Бубанка кой е бил предишният и ник, оооообаче като гледам и правописа и и разбърканата и мисъл не виждам смисъл. 

# 838
ПРОМЯНА В ИСТОРИЯТА
досега говорех с колегата и така леко го подразпитах без да се усети
Оказа се , че майка му е полу арабка ( с баща арабин от Мароко и майка българка,  ) т.е. дядо му е арабин,  а не баба му

# 839
  • Далече, далече
Голяма разлика, няма що.
Сега поне ще мога да заспя спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт