Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 574
  • 987
  •   1
Отговори
# 930
Някоя мама родила на 30 юли има ли ?

# 931
И да има каква точно информация очакваш да ти даде?

# 932
Тогава ли ще чакаш №2?

# 933
То верно някъде там ще да е термина, ако снощи е правено. Как са се и заигравали с колегата  Mr. Green

# 934
Аз съм родена на 30 юли, говорила съм с майка ми - зачената съм средата на ноември Simple Smile

# 935
То верно някъде там ще да е термина, ако снощи е правено. Как са се и заигравали с колегата  Mr. Green
То с тези вечерни чатове (когато уж правила много либоф с милото) и подпитвания от нейна страна за мароканската му връзка, кой знае. Нали се поФали, че колегата още е навит и "се опитвал" да я съблазнава.

# 936
Аз съм родена на 30 юли, говорила съм с майка ми - зачената съм средата на ноември Simple Smile
Майка ти да си направи незабавно един тест за овулацията, на  грешна дата  си се родила  Joy

# 937
Майка ти да си направи незабавно един тест за овулацията, на  грешна дата  си се родила  Joy
Сигурна съм, че дори 30 години по-късно все още ще е достоверен, те показват със задна дата Joy

# 938
Сигурна съм, че дори 30 години по-късно все още ще е достоверен, те показват със задна дата Joy
Б*си тайм-лууп-а.

# 939
Аз имам още едно позитивно за Биби предположение- може би мароканецът е стерилен.
Ако зачене още веднъж от приятеля си / когото снощи назова и мъж - има повишение в социална роля/, значи, за мароканеца става още  по - сигурно предположението ми.

# 940
Аз имам още едно позитивно за Биби предположение- може би мароканецът е стерилен.
Ако зачене още веднъж от приятеля си / когото снощи назова и мъж - има повишение в социална роля/, значи, за мароканеца става още  по - сигурно предположението ми.
Тц, трябва да е при еднакви условия, т.е. да "преспи" с колегата, вагината да похапне изсулен презерватив, който се изкарва с пишкане и чак тогава предположението ще е релевантно.

# 941
  • Далече, далече
Какви са тези баналности?

Няма ли принцове и принцеси в историята?

# 942
Да,  приятеля ми е надарен в леглото.  Аз за това искам да съм с него.  Не е от тия бързо свършващите за няколко минутки и после зарязват жена си сама. . Не , Мерси,  такива с преждевременна екулация никоя жена не ги обича,  но както виждам тук доста жени си имат такива мъже.
1. А ти откъде си толкова сигурна?
2. Някои мъже постигат много повече с език и изпитани пози отколкото с безсмислено клатене.
3. Като ви е толкова добре в леглото, защо не ви върви семейния живот?
4. Любов и секс са две различни понятия.

# 943
Аз все си мисля, е такива тежки финансови проблеми, непозволяващи 3-4 години да се спестят 1000 лева, се отразяват доста негативно на повечето хора. В такова положение сигурно бих изритала мъжа си да работи и да изкарва повече, вместо да се чуди как да си убие времето през делничен ден с гушкане и клатене с часове, и това да се случва системно.

# 944
Ами като само това умеят двамата...

Общи условия

Активация на акаунт