Ще имам близнаци! Тема с продължение 35

• 78 580
  • 774
  •   1
Отговори
# 555

*АГ специалисти  с и без договор със здравната каса в гр. Пловдив
*Подходящи родили заведения за близнаци
*Цени за раждане на близнаци и необходимия багаж при настаняване в родилниото
* Необходими документи при постъпване в родилниото...
Здравейте мили мами Simple Smile Днес разбрах, че съм бременна с близнаци. Първо раждане ще ми бъде и съм доста притеснена понеже знам, че при близнаците е по различно всичко. Отварям тази тема понеже не намирам нищо подобно и бих се радвала не само аз да си обогатя знанията, а и да помогнем на други мами в моето положение Simple Smile))) Аз обещавам да пиша по въпроса и развитието на главните събития от деветте месеца ( ако съм полезна и след това)

# 556
“Близнаци-сподели и подари “е затворена група и трябва някой да ви добави.Може да пишете на админ.Lili Dimitrova търсете във фейсбук и и пишете дя ви добави.На снимката е една руса жена.

# 557

*АГ специалисти  с и без договор със здравната каса в гр. Пловдив
*Подходящи родили заведения за близнаци
*Цени за раждане на близнаци и необходимия багаж при настаняване в родилниото
* Необходими документи при постъпване в родилниото...
Здравейте мили мами Simple Smile Днес разбрах, че съм бременна с близнаци. Първо раждане ще ми бъде и съм доста притеснена понеже знам, че при близнаците е по различно всичко. Отварям тази тема понеже не намирам нищо подобно и бих се радвала не само аз да си обогатя знанията, а и да помогнем на други мами в моето положение Simple Smile))) Аз обещавам да пиша по въпроса и развитието на главните събития от деветте месеца ( ако съм полезна и след това)
Здравей, честита радост!
В Пловдив ти препоръчвам клиника Селена. Аз ходих там на прегледи и с предишната си бременност и сега. За съжаление ми е много далече за раждане и нямам лични впечатления,  но имам много добри отзиви от родилното отделение.

# 558
“Близнаци-сподели и подари “е затворена група и трябва някой да ви добави.Може да пишете на админ.Lili Dimitrova търсете във фейсбук и и пишете дя ви добави.На снимката е една руса жена.
На мен ми извежда поне 5-6 резултата за това име и руси дами в профила.

# 559
И аз съм на два часа от Пловдив,  но пътувам до там от самото начало. Следя се на частно при д-р Чалова и ще родя при нея с планово секцио в Селена. Живот и здраве,  след около месец ще ви споделя как е минало и дали съм доволна😊

# 560
Момичета, от няколко дена, а днес вече цял ден, усещам напрежение и тежест във влагалището, не съм убедена, че е баш болка, ако е - много е слаба. Нищо друго не ме боли. В 16г.с. съм. Вие имахте ли подобни усещания и притеснително ли е? В понеделник съм на преглед и ще питам, разбира се, а и ще ми мери шийката, за да прецени дали се налага серклаж. Док каза, че е важно да не ме боли коремът. Вие какво мислите? Simple Smile

# 561
  • Варна
Може да са контракции за съжаление. Моите сега са без болка, но с втвърдяване на корема. Около 18г.с ми бяха подобно на предменструални Sad Кофти работа като цяло. Трябва да лежиш и да си много спокойна! Ако загрубее болката бягай на спешен  за твое успокоение.
УСПЕХ 🍀

# 562
Може да са контракции за съжаление. Моите сега са без болка, но с втвърдяване на корема. Около 18г.с ми бяха подобно на предменструални Sad Кофти работа като цяло. Трябва да лежиш и да си много спокойна! Ако загрубее болката бягай на спешен  за твое успокоение.
УСПЕХ 🍀
Коремът ми не е твърд, нищо по-различно не усещам. Пък и цял ден може ли да има контракции? Все си мисля, че са някакви моментни, до час примерно, ама аз от сутринта до усещам. Сега се усетих, че не обясних на док по телефона правилно - не ме боли самото влагалище, входа, а вътре, все едно самата матка ли, каквото има там... Ще видя утре как е, ако продължава или се засили, ще отида до спешния за всеки случай. Благодаря, nikolaja!

# 563
  • Бургас
Момичета, знаете ли кой е официалният вносител на Бейби Монстърите за България? Днес ходих да видя 3S значи като изключим, че кошовете не се въртят с лице към водещият, изглежда доста стабилна. Бебемакс ми предложиха доста добра цена, 1640 за комплекта с бебешките кошове, но като се зачекнах за цвета ми казаха, че трябвало да питат вносителия дали може да се наорави такава комбинация?

И другото което се чудех, дали са станартни бебешките кошове за всички монстери, защото ако са може да си взема втора ръка бебешките и реално да си я купя без тях? Ще съм благодарна на всякаква информация.

Малко ми се сториха малки и седалките и кошовете за новородени, но предполагам пълно щастие - няма, все пак е компактна и лека, едното за сметка на другото, супер съм раздвоена, а то не остана време да раждам, аз още седя и се чудя.

# 564
На мен ми извежда поне 5-6 резултата за това име и руси дами в профила.
Ако желаеш дай профил за да те добавя.

# 565
По-рано Чиполино бяха официален вносител.

# 566
Чери, би трябвало да са стандартни кошовете. На бъгито са. Т.е. на шаси от 2015, 2017, 2018 стават. Предполагам няма да има разлика в монстъра относно тези екстри. Питай все пак вносител. Аз така питах в Ивентим за бъгито ( че нашето шаси е от една година, а  кошовете са друга година) и казаха - " да, би трябвало да стане". Ами рискувах и взех втора ръка кошове за новородено и станаха.

# 567
Момичета, знаете ли кой е официалният вносител на Бейби Монстърите за България? Днес ходих да видя 3S значи като изключим, че кошовете не се въртят с лице към водещият, изглежда доста стабилна. Бебемакс ми предложиха доста добра цена, 1640 за комплекта с бебешките кошове, но като се зачекнах за цвета ми казаха, че трябвало да питат вносителия дали може да се наорави такава комбинация?

И другото което се чудех, дали са станартни бебешките кошове за всички монстери, защото ако са може да си взема втора ръка бебешките и реално да си я купя без тях? Ще съм благодарна на всякаква информация.

Малко ми се сториха малки и седалките и кошовете за новородени, но предполагам пълно щастие - няма, все пак е компактна и лека, едното за сметка на другото, супер съм раздвоена, а то не остана време да раждам, аз още седя и се чудя.
Чери,официалният вносител е Чиполино,аз поръчах в магазина им в Пловдив.Когато отидох в началото на март току що бяха получили внос само на 3-4 цвята/сиво,бежаво,червено/и новите и хубави цветове ги нямат.Попитах са поръчка и внос на цвят/исках зелената/ми казаха 1.5-2 м.като не се ангажират с точно време.Аз трябва да раждам края на март и това не ме устройва,предложиха ми да поръчат с куриер само зелени сенници и колани,защото дефакто само там е цветово различно от черно,направиха запитване в Испания.Куриерът трябва да си го поема аз 120лв.и за около 7-10 дни ще пристигнат.В крайна сметка се отказах и поръчах червено и черно,защото е имаха налична в склада в София.Цената е 1290 количка,140 лв за столче за кола×2,два адаптора ×70лв.и 50лв за сенници за столчетата.На цялата тази сума 1760 дават 10%процента отстъпка.Знам че столчетата за кола,които се ползват и на количката не може да са друга марка.За кошове за новородено се отказах да купувам,ще пробвам така,ако се наложи и аз може да взема втора употреба.Дано съм ти била полезна.

# 568
Danim 14 , а зеленото нямат ли намерение да го получават? Че и аз него съм харесала . Simple Smile
Къде точно е магазина в Пловдив?

# 569
Danim 14 , а зеленото нямат ли намерение да го получават? Че и аз него съм харесала . Simple Smile
Къде точно е магазина в Пловдив?
Магазинът е на голямоконарско шосе,точния адрес виж в интернет.Не знам дали ще го внесат,но при поръчка казват до 2м.

Общи условия

Активация на акаунт