Ще имам близнаци! Тема с продължение 35

• 78 571
  • 774
  •   1
Отговори
# 480
Йее, добре дошла, Diana! Станахме 4 близнашки мами! Heart

Аз да се оплача, днес за пръв път повръщах пред ученик! Е, успях да стигна до банята, но се надявам да не се е чувало много... Голямо бъгване е това бременеене!

Хайде да идва 11-ти по-бързо, че вече нямам никакво търпение да видя бебетата! Или поне да започна да ги усещам, че да се кротна...

# 481
Чета предходните теми и ми изникват безброй въпроси Simple Smile На преглед съм на 7.03, но немога да чакам до тогава, та ще питам. Моя доктор нищо не е казал за ранна ФМ, мога ли да я направя по собствено желание? В 13 г.с. съм и до сега не са ми мерили шийката, може би е рано, от кога започват да я следят?

# 482
Разбира се, че можеш. Аз даже си направих 2 ранни ФМ при различни доктори, различни от този, който ме следи.

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 14:13 от emeka

# 483
  • Варна
Момичета, връщам се от магазина и съм много разстроена Sad Никоя количка няма да се събере в отвратително малкия ни асансьор Sad с ширината от 65 см е ок. Бъгито, което всички препоръчвахте щеше да влезе ако не беше толкова дълго 😥 на нас ни трябва нещо 90 см за да може поне аз да се возя с тях Sad ужас 😕 на 12 етаж сме и се чувствам обречена. Много мъчно ми стана, до сега съм плакала. Sad

# 484
Бейби монстърс е по-къса от бъгито, затова я взехме, че бъгито не влизаше в багажника.

# 485
Ние затова се принудихме да вземем косато, но е много тромава.

# 486
  • Варна
Мнооого харесвам дизайните на Косато. Още като разбрах, че съм бременна с близнаци си харесах тази, която е розово и синьо SIS and BRO 😃🤣
Мислех си като вариант да вземем тава и да я сгъвам леко при влизане/излизане от асансьора, но незнам дали ще стане и дали ще е удобно за децата 😝

# 487
Точно същата имаме и по същият начин я сгъвам леко в асансьора, докато децата са в нея.

# 488
  • Бургас
и ние сме с малък асансьор, ще държа шасито в колата ми това е положението.....

# 489
А за Kikka Bo Happy 2 чували ли сте някакви отзиви?

# 490
  • Бургас
На кикабу бях харесала походните онлайн. Като отидох да ги водя на живо бях мн разочарована колко са паянтови

# 491
Чета предходните теми и ми изникват безброй въпроси Simple Smile На преглед съм на 7.03, но немога да чакам до тогава, та ще питам. Моя доктор нищо не е казал за ранна ФМ, мога ли да я направя по собствено желание? В 13 г.с. съм и до сега не са ми мерили шийката, може би е рано, от кога започват да я следят?
.                                                                                 Даже е препоръчително да направиш, тъкмо ще се видят какви са близнаците-еднояйчни или двуяйчни. Вижда се ако са еднояйчни и колко плаценти са и дали имат преграда, всичко това е много важно за проследяването на бременността.

# 492
A на Косатото как ви се струват малките колела и отделните дръжки? Винаги съм мислила, че е по-добре колелата да са по-големи и дръжката да е цяла...

# 493
Изобщо не е маневрена, дръжките също да неудобни. Не ми се мисли какво ме чака сега пролетта с раницата и бебета по 11 кг всяко.

# 494
Здравейте Simple Smile
До сега не съм писала, но ежедневно вече месец и нещо следя темата ви.
На 24 съм от Пловдив и това е 3та бременност за мен, изключително желана и вече 2ра година чакана. Не пишех до сега, а и в момента пиша със страх, тъй като първите 2 бременности не завършиха с щастлив финал - първата приключи преди да чуем сърчице, а втората в 9та седмица. Тази година се готвихме за ин витро, което се надяваме да не се налага Relaxed
Бременна съм с близнаци по последни данни разнояйчни, което беше шок за нас - радостен, но все пак се оказа, че е наследствено. В момента съм в 12+4, вчера минах ФМ при проф. Малинова в Селена - според нея всичко е наред. Много се замисляхме за пренатален тест, но така и не се решихме.. надявам се да сме взели правилното решение.
Не мога да се оплача от сериозни неразположения - като повръщане. На моменти имам гадене, доста ми е трудно с храната, имам си кисели - чат/ пат. До момента не съм качила някакви съществени килограми - стартирах 49,5 - 50 кг, в момента съм 51,8.. .като даже на моменти съм и по-малко, но пък коремчето ми е на лице.

Дано да приемате нови.. стресирани, бъдещи мами и да сме си взаймна подкрепа за напред.

Общи условия

Активация на акаунт