Звездни компромати- 385 част

• 81 409
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
то като си прочел половин списание нормално човек прочел половин книга да ти преобръща света

# 556
  • Бургас
Няма нужда да поправя. Пише edit под старата татуировка и нанася новия 😁
Лияна за мен е лекинко умствено изостанала. Такъв тъп, празен кравешки поглед. Да не говорим, че и тя като Райна, е с такава селска и евтина визия. И като я размята тая неподдържана коса, която е като пипала на октопод. А върха беше като каза, че тя с мъжете "се държала мило" пък те я мислили за лесна. Наистина е просто мило държание дя даваш да ти бъркат под полата. Сега осъзнавам, че съм пълна гаднярка 😁

# 557
А кой е новото гадже на Мария?

# 558
И за мен Лияна е отврат. Чиста селска пръчка, но има разкошно тяло. В лицето и в коса обаче ми прилича на Жокера, с тази озъбена усмивка.

# 559
  • софия
Тото си пуснал на стори в Инстраграма как русокоска чисти с прахосмукачката Simple Smile

# 560
Тото си пуснал на стори в Инстраграма как русокоска чисти с прахосмукачката Simple Smile
ама пускайте линкове към тези неща, ние, които нямаме Инстаграм профили, не можем по друг начин да ги видим
И за Мария, направо ми дожалява, честно казано, защото тя търси Голямата любов и все й се иска да е последната, но мъжете я заменят. Сигурно е доста кофти, вие се присмивате, ама ако ви зарязваше всяко следващо гадже, нямаше да е толкова смешно.
Райна и тя, одъртя си самичка, сега пък доста младо гадже хвана. Големи са им разликите, ама като не могат да намерят друго.....
Нито една от трите с Лияна не ми харесват, окарикатуряват се с тези усти и корекции, то бива, ама мярка да има. Андреа и тя, от секссимвол, става залязваща лелка. Но ЕГНто не прощава. Със сигурност и тук пишещите сме се лельосали, спор няма, то звездите не могат да го избегнат, та ние ли Simple Smile))))) Wink)))))

# 561
И Лияна и Райна са ми един типаж. Всеки път като мерна някоя снимка се питам не отмина ли модата на самодивските коси. На мен лично ми идват малко в повече за жени над 30. Лияна я видях по Витошка миналата година. Септемвти е било, не беше студено, а тя беше с леопардово палто, от тези пухкавите.

# 562
  • софия
ама пускайте линкове към тези неща, ние, които нямаме Инстаграм профили, не можем по друг начин да ги видим
И за Мария, направо ми дожалява, честно казано, защото тя търси Голямата любов и все й се иска да е последната, но мъжете я заменят. Сигурно е доста кофти, вие се присмивате, ама ако ви зарязваше всяко следващо гадже, нямаше да е толкова смешно.
Райна и тя, одъртя си самичка, сега пък доста младо гадже хвана. Големи са им разликите, ама като не могат да намерят друго.....
Нито една от трите с Лияна не ми харесват, окарикатуряват се с тези усти и корекции, то бива, ама мярка да има. Андреа и тя, от секссимвол, става залязваща лелка. Но ЕГНто не прощава. Със сигурност и тук пишещите сме се лельосали, спор няма, то звездите не могат да го избегнат, та ние ли Simple Smile))))) Wink)))))

На Тото е клипче, не знам как да го запиша , айде да е снимка скрийншот да направя , но клип не знам как да запиша и по-скоро да не стане много голям и да не мога да го кача.

# 563
https://etcanada.com/news/383166/pamela-anderson-says-metoo-is-t … minism-is-a-bore/

Памела Андерсън за #metoo и феминизма.
"На звездата от култовия сериал "Спасители на плажа" Памела Андерсън движението #MeToo ѝ идва малко в повече, защото жените сами трябва да знаят как да се пазят и да не попадат в конфузни ситуации. Това съобщава Контакмюзик, цитирайки интервю на актрисата в австралийското телевизионно предаване "Шейсет минути". "Навярно ще ме убият за тези мои думи, но тук ще цитирам заръките на майка ми - "Никога не отивай в хотел при непознат!", казва Андерсън.   51- годишната Памела счита движението за "третата вълна на феминизма" и изрази критичното си отношение към него заради вредите, които може да нанесе на силния пол.   "Аз също по същество съм феминистка, но не отивам до крайност, както последователките на #MeToo. Тяхното е третата вълна на феминизма, който става досаден и парализира мъжете", заяви тя."

# 564
...каза жената, която навремето беше системно пребивана от гаджето си и цял свят го знаеше. Евала Памела, евала Андерсън!

# 565
разсмя ме поста дето съжаляваме марии стрии и всякакви ракии. като искаш да се надскочиш ще страдаш или в много малък процент ще извадиш див късмет. злото в мен казва пада им се. квото и да си говорим повечето от тия дегустаторки на течности си заслужават зидаро-мазачи и мениджъри свежест.

# 566
...каза жената, която навремето беше системно пребивана от гаджето си и цял свят го знаеше. Евала Памела, евала Андерсън!

тва беше в графа бий ме обичам те а не физически тормоз

# 567
Хах, обаче имало Видов ден. Наследникът баш на татю се метнал и компенсира за миналото:
https://life.dir.bg/gallery/-26946033?i=1

# 568
  • София
Рут Колева в Събуди се. Тази от къде пари за риза Фенди? Сигурно от вградената касичка.
Ти защо броиш чужди пари?
Мисля, че баща й е някакъв шампион по борба или тежести от соцвремената. Тя нали щеше да се изнася от България?

# 569
  • София
Не харесвам Лияна, чертите и са ми неприятни. Едно време ми харесваше Емилия, но преди корекцията на носа. Имаше интересно лице. Преслава също ми допадаше. Андреа в зората на кариерата си, по-скоро на разни изтекли снимки, като тийнейджърка.
И Алисия(едно време).

Общи условия

Активация на акаунт