Компресионни еластични чорапи за разширени вени, тромбофлебити и т.н.

• 34 699
  • 126
  •   1
Отговори
# 120
Отиди по-рано, не чакай април. Поне да редуцираш притеснението, ако няма причина, а ако има - да се вземат мерки. В началото ходех по-често, после постепенно разредих посещенията.
Илиачната вена е в малкия таз, а феморалната е в бедрото.

# 121
Отиди по-рано, не чакай април. Поне да редуцираш притеснението, ако няма причина, а ако има - да се вземат мерки. В началото ходех по-често, после постепенно разредих посещенията.
Илиачната вена е в малкия таз, а феморалната е в бедрото.
По-скоро искам да знам дали мога да ходя на масаж, минерален басейн,  йога .... Неща от предишния ми живот. Затова като мине ледниковия период ще записвам час за преглед. Вярвам на лекарката, но последния път забравих да питам за тези неща. Генетични изследвания правих, не съм предала на детето нищо. Нищо не съм и наследила според нея и изследванията. Най-положителното нещо от всичко това е че спрях да пуша. Много се гордея със себе си.

# 122
Цитат
масаж, минерален басейн,  йога
Не мога да кажа. Може би на йога да. Проверявала съм за санаториум за мен, навсякъде иключват тромбозите, като противопоказание за минералните води. За масаж не мога да кажа, аз си позволявам, но на гърба.

При мен откриха MTHFR. Добре е да се открие причината, както и мерки, да се предпазиш от повторение.

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 07:56 от Diorela

# 123
Цитат
масаж, минерален басейн,  йога
Не мога да кажа. Може би на йога да. Проверявала съм за санаториум за мен, навсякъде иключват тромбозите, като противопоказание за минералните води. За масаж не мога да кажа, аз си позволявам, но на гърба.

При мен откриха MTHFR. Добре е да се открие причината, както и мерки, да се предпазиш от повторение.
При мен е съмнение за синдром на Мей. При всички случаи е провокирано от операцията от миома и глупостта на лекарите. Когато казах, че кракът ми е изтръпнал те ми казаха крампа и ми вляхха банка магнезий. Изписаха ме куцаща с единия крак и аз казах тромб, но никой не ми обърна внимание. След една седмица вече бях със 100% запушване и тогава вече се разбра. Признаци обаче като чета съм имала много отдавна. Внезапните болки в прасеца ги отдавах на умора, задуха при качване на стълби на цигарите и ред други. Като ме изписаха от Плевен си избрах тази лекарка на случаен принцип и съм доволна. Позволявам си кола маска, леки упражнения, много разходки, масаж на лице и врат само. Пия сок от целина, морков и други подобни. Хора проверявайте всеки симптом. Важно е да се изследвате редовно.

# 124
  • София
Ssiigg, като те чета, си мисля, че живееш втори живот по милост свише ❤️

# 125
Ssiigg, като те чета, си мисля, че живееш втори живот по милост свише ❤️
Доктора ми каза: " ти си доказателство, че човек когато си има дни медицината е безсилна". Заклевам се! Точно това ми каза. Обаче наистина сте права. С този тромб, толкова разнасяне по болници и доктори ...
Затова казвам хора обръщайте си внимание, търсете второ мнение, правете изследвания.

# 126
Ха ха и на мен няколко лекари ми го повтаряха този виц - Като му се живее на пациента, медицината е безилна. Joy
Скрит текст:
Цитат
Дама лекари си говорят:
- Колега, какво стана с онзи пациент, дето беше много зле?
- Жив , е колега!
- Ейй, колега, като му се живее на пациента, медицината е безсилна. Simple Smile
ssiigg, дръж се и се оправяй!

Общи условия

Активация на акаунт