Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е второто име на бебето и може ли да не завършва на -ОВА?
Какво е мнението за бебешката козметика и праховете за пране?
Каква е подходящата програма за пране на бебешки дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е второто име на бебето и може ли да не завършва на -ОВА?
-
Какво е мнението за бебешката козметика и праховете за пране?
-
Каква е подходящата програма за пране на бебешки дрехи?
-
Какво представлява вземането на анален секрет и в какви случаи е необходимо?
-
Кои са препоръчителните марки козметика и прах за пране за бебета?

Някоя от вас забелязала ли е да се е променило положението на коремчето й?
Всичко разкъртиха, пробиха брутални дупки и накрая оставиха климатика така монтиран, че като погледнеш там дето минава тръбата гледаш дупка - слънце, та после пак майстори да замазват и оправят след тях. А от белия прах нищо не спасява, чак в хладилника имаше даже. Викнахме жена да почисти, отне и 2 дена за нашия малък 54 квадрата апартамент. 
т.е. 38-39 седмица
малко остана
Но заради тези отоци ще ми пускат кръв и урина, за да видят дали всичко е в норми! 
Само, че аз искам да се появи в началото на юли- например на 1,3,5,7- тези дати ми харесват, но... никой няма да ми пита... 

Според мен реши, че е така защото ми е повишена кръвната захар и се очаква бебка да е по-голяма. Наистина ми се реве. Утре ще проверя в Св. София как стоят нещата без да съм си избрала лекар и с родоразрешение за секцио, а татито като си свърши командировката ще отидем и до правителствена. Имам по-малко от седмица да си оправя нещата и да реша къде да раждам. Леко изпадам в паника. А след мереното на бебека с ръце получих болки и отново тези бодежи.