Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е второто име на бебето и може ли да не завършва на -ОВА?
Какво е мнението за бебешката козметика и праховете за пране?
Каква е подходящата програма за пране на бебешки дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е второто име на бебето и може ли да не завършва на -ОВА?
-
Какво е мнението за бебешката козметика и праховете за пране?
-
Каква е подходящата програма за пране на бебешки дрехи?
-
Какво представлява вземането на анален секрет и в какви случаи е необходимо?
-
Кои са препоръчителните марки козметика и прах за пране за бебета?

Тая жена не е в час май. Още като ми писа как минават прегледите, останах с отворена уста. Е, може ли мен в същата болница да ме гледат не в "гадната стаичка", а в другото крило, в кабинета по женкса консултация, където и ехографът е ехограф, и апаратът за тонове - апарат, и хигиената - хигиена. Имай предвид че в някой случаи там ме е водил само Антон, а той е специализант и все пак ИМА ключ. Тая сега да не каже, че няма за тоя кабинет?! Щото ще е лъжа!!! И като не й се занимава с теб (очевидно
) що се е хванала на хорото? Заради 20 лв. седмично? Това ме разбива! Нали ти казах, че аз дори 1 лв. не плащам...засега поне. Тая наистина е за 

На новоизлюпените мами честити бебенца! Да са им живи и здрави и да растат радостни и щастливи и послушни!
!

Да е жива и здрава, а най- хубавия подарък