Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е второто име на бебето и може ли да не завършва на -ОВА?
Какво е мнението за бебешката козметика и праховете за пране?
Каква е подходящата програма за пране на бебешки дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е второто име на бебето и може ли да не завършва на -ОВА?
-
Какво е мнението за бебешката козметика и праховете за пране?
-
Каква е подходящата програма за пране на бебешки дрехи?
-
Какво представлява вземането на анален секрет и в какви случаи е необходимо?
-
Кои са препоръчителните марки козметика и прах за пране за бебета?

а за по- предните две бяха 4 см...
Нямаше спиране после.Тя матката затова започна да ми контрахира на толкова често

Все имам предчувствие,че ще родя по-раничко,дано да е така,че и на мен взе да ми тежи вече 
. Да са им живи и здрави сладките
и много да радват мама и тати!
. Това не го очаквах и сега наред с другите ми черни мисли и това да мисля да ли ще го намеря. По принцип му имам голямо доверие, а ма знае ли човек
. А вкъщи е разкопано, парнаджията, който трябваше да слага вчера котлето се е разболял и дано утре го оправят най-сетне, че да се циментират каналите, които изкопаха.
И не е само парното, ама като свършат парите ..., айде няма да е единственото бебе в не чак толкова хигиенична обстановка. Няма къде да отидем с бебчо ако не се свършат грубите довършителни работи. Сега ще ми оправят една малка стая за времена кухня. Айде стига от мен, ще кажа датата, като се разберем. Сега отивам да му дремна че станах много рано тази сутрин, а снощи само студени компреси налагах.
Важното е ,че има хубави новини.

Родих я 45 дни преди термина- на 28.05, в АГ Стара Загора.Първоначално мислех всякакви въриации за името й(започващи с буквичката М), но при така стеклите се обстоятелства не се поколебах да я кръстя Мария - на свекито и Богородичка да си я закриля!Моята лекарка ме посъветва да я родя по естествен път и така Мария проплака за първи път на 28.05,в 12.55 часа.Много съм благодарна на д-р Ина Цонева,която беше неотлъчно до мен през цялото време и ми вдъхваше кураж и сили