VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 8 - Финал /28.10.18 - .../

• 86 905
  • 3 621
  •   1
Отговори
# 3 195
Това е сезонът на Кулагин! Моят фаворит, вече не съжалявам, че излеле рано, така остана достоен на фона на "великите" същества вътре ... радвам се, че поне финалът не беше резил и спечели най-достойният от финалистите! Лека вечер, котарачета!

# 3 196
  • Испания
Кулагин в "Господари на ефира": https://gospodari.com/%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8 … -video156024.html

КАКВА Е ГОЛЯМАТА НАГРАДА В КЪЩАТА НА ЦАР БАЙ БРАДЪР?

https://gospodari.com/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0-%D0%B5-%D0% … -video156025.html

# 3 197
  • Terra incognita
Всички дружно си отдъхнахме, че най- накрая това мъчение свърши 😁
Но не за дълго. Почивйте още 2 дни, в понеделник пак на въртележката.
Хубавата новина е, че до другата седмица всички ще сме забравили кой е Наско и какво е спечелил.
Лека нощ, маняциии 😁

Ол старс сезона се очертава да е по-успешният, защото е по-кратък и повечето ненормалници вече са били във Вип брадъра. Така че, шоуто тепърва започва Grinning
Де да знам. Мъдрите хора са казали, че нов бардак със стари к@рви не става. 🤣
Знаем им до болка номерата, няма с какво да ни впечатлят.
Имам нужда от нови откачалки 😁

# 3 198
Ама като почнете с това, колко ви е скучно и как не гледате, пък всички сте тука. Аз съм до-вол-на, доволна. И най-кефи факта, че оная грешка на природата, Кулагин не е на финал.
Кулагин си тръгна още преди 3 седмици. Самият факт, че още пишеш за него, а не за някои от другите подвластници на Насето е достатъчно красноречив. Това ще си се запомни като сезона на Кулагин.

# 3 199
  • Варна
Ама като почнете с това, колко ви е скучно и как не гледате, пък всички сте тука. Аз съм до-вол-на, доволна. И най-кефи факта, че оная грешка на природата, Кулагин не е на финал.
Кулагин си тръгна още преди 3 седмици. Самият факт, че още пишеш за него, а не за някои от другите подвластници на Насето е достатъчно красноречив. Това ще си се запомни като сезона на Кулагин.

Ъхъм, като сезона на най-комплексираното същество. Кой нормален и щастлив човек ще
обижда и напада така?

# 3 200
Мдааа,като гледам идвам съвсем навреме Joy Кот билО и Кот такоа,тъй ля?
Ам хубу...
Поздравявам ви най-сърдечно със завършека на този измъчен и тегав сезон. Ние/вие сте герои Joy  Гордея си се с нас,че успяхмИ да устоим най-усойчиво на тоз водевил.
А аз...швЪ попрехвърля...Колко му е, има няя 700 мнения Joy Head Band ей,ся шги отметна..мхъ,мхъ...

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 00:37 от Thirteen#

# 3 201
Уф олекнА ми. Папи Бадема не спечели.
Наско е класи над него.
А къде гледате чуждите формати в нета, например американския и испанския?

# 3 202
С къде гледате чуждите формати в нета, например американския и испанския?
Американският няма нищо общо като формат с нашия. Там си е стратегическа игра. Няма смс-и и гонене от зрителите. И канадският е като техния.

# 3 203
  • Ню Йорк
По какъв ред излязоха, че не можах да гледам?

# 3 204
  • Испания
Уф олекнА ми. Папи Бадема не спечели.
Наско е класи над него.
А къде гледате чуждите формати в нета, например американския и испанския?

За испанския мога да ти дам два линка, които давах и преди, но ако си в България, не можеш да гледаш.

# 3 205
  • Terra incognita
Ко ти пука уе чуек? Важното е, че мъката приключи 😁
#3 Течо #2 Папи #1Наското

# 3 206
  • Испания
Ко ти пука уе чуек? Важното е, че мъката приключи 😁

...и че сега са...

# 3 207
  • София
За сега нямам никакви очаквания от Моста, а миналата година така им се зарадвах - то Луна, Фънки, Захажаева, надявах се на нещо епично.....
Е, постараха се тогава. Grinning
https://www.youtube.com/watch?v=0hTrfwJnMEI
 Е, те това е ББ казва " Луна, ти упражни физически контакт и агресия. Всяка агресия е абсолютно недопустима на територията на къщата. ББ винаги е настоявал да уважавате личното пространство и личните вещи на останалите...Поведението на Луна може да бъде единствено квалифицирано като такова, което е в абсолютен разрез с правилника за живот в къщата"  И изведнъж изненада за 1 година правилата се промениха. Когато Ваня налагаше Кулагин, вече не е агресия и навлизане в личното пространство, а е повод да отстраним Кулагин. И ние се радваме......хаха " Лошо, Седларов, лошо!"
  ББ или сменете сценарисчетата или спрете за н- броя години. Не знам кой си мисли, че тийнеджърите гласуват - дъщеря ми е на 18 и ми се подиграва, че гледам тази боза, никой от нейните познати не го интересува и не гласува.

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 00:47 от Смарт

# 3 208
  • София
Объркала си се, при господарите е един нещастен и оскотял гей, а спечели, който заслужава.

Много народ май му е светил в леглото. Wink

# 3 209
Наско как се стресна на излизане от фойерверките на пътеката Simple Smile
Господарите този път ми харесаха много, доста сполучливи бяха почти всички "дИбили".

Общи условия

Активация на акаунт