Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 412
  • 682
  •   1
Отговори
# 600
Няма как да минат всички през ратайство и дуел докато има нарочени и докато чеворката е в действие и Сашка която хитро се увърта и лигави около тях и подмазвачката Милена.
Ако фермера е от " нашите"/ по Роман" / нито един от изброените няма да е ратай.

# 601
И Сашко е бил ратай - първата седмица с Роси. Дидо беше с Нина при управлението на Радка. Сашка, Милена, Лили, Митко - тези не са били. Може и други да има, не се сещам.

# 602
Ауууу, нямам спомен за тези ратайство, Ензимче. Или съм го пропуснала, илиии съм ги забравила. За Сашко се сетих,но Дидо ратай не помня

# 603
  • Другата България
Може, явно аз съм в грешка, нали и не гледам всички епизоди.
Но да, докато Росица и Симеон са там, вечните ратаи ще са. На дуелите ще гледаме различни хора, зависи от това кого ще изберат ратаите.
Митко сега ще е "пожален" заради крака, колко удобно. Mr. Green Sunglasses

# 604
  • Sofia
Аз за Ваня не се сещам беше ли или не...  Thinking

Митко и да го имунизират,ако не си излезне,няма да е за повече от седмица.Той и без контузия не е от най-силните,а така-съвсем.При първи дуел ще е аут.

# 605
  • Другата България
Ваня категорично не е била. Naughty

# 606
  • Sofia
Ей така ще си докретат половината,без ратайство Crossing Arms

# 607
  • София
Аз си спомням, че Дидо беше ратай, Ваня не е била, но Георги като ратай ми се губи.  Blush

# 608
Герги беше с Хриса. Даже имаха спор на висок глас кой "играе" и кой е себе си.

# 609
  • Sofia
Да,и ходеше да яде някъде настрани,не искаше да сяда с нея.

# 610
  • София
О, да, вярно. Благодаря, момичета!  Hug То даже сравнително скоро беше, но ...старост-нерадост, какво да се прави.  Blush

# 611
Аз за Ваня не се сещам беше ли или не...  Thinking

Митко и да го имунизират,ако не си излезне,няма да е за повече от седмица.Той и без контузия не е от най-силните,а така-съвсем.При първи дуел ще е аут.
Митко се разсърди на Симо затова че го смята за слаб противник, но това е точно така
Много хитро Митака леко се присламчи към самопровъзгласилите се за по- по- най, прави майтапи и така хитро се предпазва от ратайство и дуел. Но е слаб и кекав

# 612
  • Sofia
То не е само Митко,половината нямат реална самопреценка.Видяхме ги,и близначките,и Хриса...Да им се чудиш на самочувствието.

# 613
  • Sunshine state
И на мен ми е доста скучна седмицата и дори прескочих 2 епизода. Някак си ми опротивя предаването покрай сюжета за връщане на участник. Да минава по-бързо и дуела между трите, та да се връща в норма всичко.
Милена ще я гледаме във все повече конфликти тепърва. Взеха да се усещат, че освен да дава акъл и да свива цигари, за друго не става. Малко късно дори я подкараха. Митко и Сашо не ги виждам като евентуални дуелисти - ще отпаднат бързо,бързо.
Аз не схванах сега Радилена защо искала да се връща заради Симеон?

# 614
  • Sofia
Ми Флюбена е Mr. Green.Навън установила,че го харесва.И иска да провери какво е неговото отношение,да не се излага,ако той няма нищо Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт