Шести клас 2018/2019 - тема 3

• 47 551
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, имам молба. Ако някой има учебната тетрадка по математика ( номер  1) на издателство Анибус, може ли да преснима отговорите , които са в края на тетрадката? НАшите отговори са се разлепили и изчезнали безследно и не мога да проверя , дали вярно е работила.

Редактирам се: намерих ги.

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 18:05 от Biserka_a

# 121
  • у дома
А по математика дали е имало някъде и евентуално някое детенце да е ходило? благодаря за отзивите за бел-ще чакам ад ги качите след съответния срок...

# 122
  • София
На дъщеря ми е на 2.12 изпита по математика, та чак тогава ще мога да дам отзиви за него.

# 123
а по български пробния по БЕЛ в Междучасие знаете ли кога точно е другия уикенд, че пише събота, но пък 2.12 е неделя?

# 124
# 125
Да, точно това гледах - има грешка в графика, 2.12 НЕ е събота Simple Smile Та последните два или ще бъдат в събота, или на втори, но не може и двете, явно ще трябва да звъня, колкото и да мразя Simple Smile

# 126
  • София
Влизам само, за да се оплача. Отново 4 по математика на ръбестите тела, които мислех, че са му ясни. Реших да го спра от школата по математика и намерих частен учител. Дано има файда!

# 127
  • Бургас
Успех, Мони! За мен идивидуалното обучение е за предпочитане пред груповите школи.
Моя от утре започва уроци по БЕЛ. Целия втори срок миналата година бяха с различни заместнички на основната учителката и имат много пропуски. За сега е с една четворка и една петица. С триста зора успях да намеря учител за частни уроци по това време на годината. Надявам се да се получат нещата.
По математика имаше големи трудности, но там започна да се подобрява положението. Последните му две оценки са шестици и той самия придоби увереност. Всяка събота ходи при баба си, тя му обяснява и решават задачи по 2-3-4 часа, колкото баба прецени. Simple Smile

# 128
Момичета, по математика имали ли сте скоро тест?  ПО колко задачи дават при вас?Искам да сравня  броя на задачите. ПРи нас отново има масово слаби оценки на последното контролно.
Аз се отказах да търся нов учител по математика. Работи в къщи и така.

# 129
  • София
8 задачи, като на четвъртата гледам, че 3 подусловия е решавала, на 5та две. За съжаление не виждам самите задачи, а само решенията, защото явно им ги е раздала на лист условията.

# 130
СМГ, тема: призма и пирамида, общо 10 задачи (6 със свободен отговор, 4 с подробно описване).

# 131
  • София
При нас последния път са били 6 задачи.Преди това-8.Чакам резултати от последния тест и самия тест в понеделник/вторник

# 132
Може да са три задачи, но много трудни, може да са 20 тестови, супер елементарни. Няма значение бройката. Важното е да съответстват на ученото.

# 133
  • софия
Аз не съм доволна от моето дете от курса по БЕЛ. В първите 10 е, но има още много какво да се желае. И тя не беше доволна от себе си, но до там. Лошото е, че това няма как да стане с безмозъчно гледане на клипчета, слушане на музика, нито с наливане с фуния на знания. В голяма чуденка съм какво да я правя, голям мързел, голямо нещо. Всичко се отбутва за последно, полага мининум усилия, мрънка до небето за всичко, от всичко е недоволна. Абе, разочарована и в дилема съм какво да правя - нито с добро и разбиране става, нито с каране. По математика даже не ми се мисли къде е. Още не са имали там тест.
По математика в училище са на пирамида, другата седмица ще правят тест, по-късно мога да погледна от сборника по колко задачи има на теста.

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 08:39 от zvаnchе

# 134
  • Велико Търново
При нас вече минаха конуса и очакваме ново контролно, за пирамида и призма вече правиха - 8 задачи, повечето - с отворен отговор. Нашата учителка прави често и т-нар."15-минутка" - няколко въпроса с отворени отговори, не ги предупреждава за такова изпитване, само за тези, които са цял час.

Общи условия

Активация на акаунт