Шести клас 2018/2019 - тема 3

• 47 543
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • София
maria77bg благодаря! Добре звучи.

# 106
  • София
Знаете ли каква е по последни данни годишната такса за ПЧМГ за след 7 клас? В момента няма информация на сайта, пише, че ще качат след някой друг месец информация за следващата учебна година.
Някой има ли отзиви за ПЧМГ след 7 клас?

# 107
Знаете ли каква е по последни данни годишната такса за ПЧМГ за след 7 клас?

2800 евро, ако се плати наведнъж.
по 1440, ако ще се плаща на две вноски

Свалиха информацията от сайта. Не знам дали това говори, че може да има леко учеличение.

# 108
Благодаря, ще пропуснем!

# 109
Междучасие пуснаха дати за пробни и за шести клас:
http://mejduchasie.com/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b1%d0%bd%d0%b8-%d0% … 0%bb%d0%b0%d1%81/

# 110
  • у дома

Ако някое дете ходи може ли после да споделите пробните?

# 111
Мария, присъединявам се към молбата на svetlaem. Извън София няма пробни за 6 клас (поне аз не съм чула да има при нас), а ще ми е много интересно, особено по български, какво се очаква да могат да покрият към този момент децата.

# 112
  • София
Моята е на пробни и по БЕЛ, и по математика в Междучасие, защото ходи на курсове в неделя и по двата предмета. БЕЛ е на 25.11, по математика е на 2.12. Ще дам отзиви като минат изпитите и имам инфо.

# 113
  • София
В Регалия, където ходи моят няма пробни за 6 клас, така че и на мен ми е любопитно да споделите като минат пробните във вашите школи.

# 114

Нашият ПИ мина. Доволна е от себе си. Излезе щастлива и каза, че ако такова ще е и НВО вече не се притеснява. Има грешки, но не е страшно, ако и преразказът е добър ще го караме само на пробни.
Междучасие имат ПИ до 2.12 включително. Силно се надявам да са еднакви за всички деца, за да се съпоставят при еднаква трудност на теста. Ще Ви пратя снимки на теста на дъщеря ми след 2.12.

# 115
  • софия
Вчера при нас в школата правиха, да го наречем, тест във формата на НВО. Другата седмица ще видя резултата, детето отиде притеснено, но след това беше спокойна и каза, че не било трудно. Като знам Йонова на какво ниво държи, съмнявам се да е било лесно. Преразказът е бил по Ангел Каралийчев. "Любим" и доста "благодатен" за преразказ от децата.
В момента резултатът не ми е критично важен. Искам да свикне с формата и времето.

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 09:17 от zvаnchе

# 116
На моята времето й е стигнало, дори са й останали 25 минути на модул 1. На втория модул също й е стигнало и дори го е преписала на белова, за да няма драсканици. Интересно ми е дали е било ниска трудност и затова така. Вчера се явиха още 4 деца на приятелки, но нито едно от тях не е с изявен интерес към бел, дори напротив и не мога да ги съпоставя с моята, на която бел й е по-силен и по-любим от математика.

# 117
  • софия
Аналогично и при моето дете. Стигнало й и й останало време. Не е писала план, само ключови думи, това й било достатъчно. Аз също, за себе си, намирам писането на план за утежняващо и губи време. Достатъчно ми е да маркирам. Винаги съм нащрек, когато каже, че нещо е било лесно, но ще видим.

# 118
  • София
И моята дъщеря (в групата на Йонова) каза, че ПИ не бил труден. Което за мен е червена лампа, че нещо сериозно не е разбрала. Ще видим следващата събота 😀

# 119
  • София

Нашият ПИ мина. Доволна е от себе си. Излезе щастлива и каза, че ако такова ще е и НВО вече не се притеснява. Има грешки, но не е страшно, ако и преразказът е добър ще го караме само на пробни.
Междучасие имат ПИ до 2.12 включително. Силно се надявам да са еднакви за всички деца, за да се съпоставят при еднаква трудност на теста. Ще Ви пратя снимки на теста на дъщеря ми след 2.12.
И нашия в междучасие мина, снимки нямам, но ми разказа доста от въпросите, така че може да съпоставим, за да преценим дали са еднакви, но предлагам на лични, че и другата седица има пробни. Иначе каза, че е имало въпроси, които са я затруднили, но мисли, че се е справила.

Общи условия

Активация на акаунт