Юлски мами 2019г.

• 33 876
  • 758
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Аз имам 12 годишно куче. Синът ми расте с нея,  докато бях бременна беше плътно до мен и даже не я ваксинираме от 7 години,  защото прави брутални реакции,  окапваше ѝ цялата козина след ваксина. Правили сме тестове за алергии на синът ми многократно,  точно към куче,  алергия няма Simple Smile 
Вие кога смятате да съобщавате на родителите си?  Ние още нищо не сме споделяли. В 6 г. с. +4д.  съм.  Предният път май към 8-ма г. с.  им казахме.
Баща ми има имен ден другата седмица и се чудя,  дали да го изненадам. 

# 421
  • София
Аз писах по-напред, че казахме на моите родители точно миналия вторник (5г.с.+5)- беше 30тата им годишнина от сватбата. А на свекърите казахме в събота, за да "не остават по-назад".

Всички много се зарадваха. Simple Smile Само всичко да е наред, около Коледа/ Нова Година мислим и на други близки да кажем. Хем хубави поводи, хем ще се видим с много хора.

Тъпото е, че се хващам сега как не искам да се виждам с някакви близки хора в момента, за да не ме хванат. И почват да ми се цупят, съответно.

# 422
Ние имаме коте.. Аз просто не се занимавам с тоалетната и и не я пипам.И ние се чудим кога да кажем на роднините си...Сякаш ми се ще да е на 24.12..Simple Smile)Много се чудим.

# 423
  • София
Здравейте, да се включа и аз от няколко дни съм се регистрирал и чета с интерес темата. Моя термин е на 26.01. 2019. Това ми е първа бременност. На 28 години съм от Пловдив. Нямам търпение за следващия преглед който е на 5.12 и тогава трябва да чуем сърчицето на бебчо. Просто толкова много въпроси имам, че не знам от къде да ги почна 😂
Предполагам, че термина ти е 26.07. 2019, а не 26.01. 2019. И моят е тогава. По последен ден от цикъла ми беше 20-22.07, но на първия преглед миналата седмица, лекаря ми каза 26.07. Може би след овулация нещо се е получило, знам ли? Имах само околоплоден сак, нямаше още ембрион. На теб какво ти казаха?

# 424
Аз имам 12 годишно куче. Синът ми расте с нея,  докато бях бременна беше плътно до мен и даже не я ваксинираме от 7 години,  защото прави брутални реакции,  окапваше ѝ цялата козина след ваксина. Правили сме тестове за алергии на синът ми многократно,  точно към куче,  алергия няма Simple Smile 
Вие кога смятате да съобщавате на родителите си?  Ние още нищо не сме споделяли. В 6 г. с. +4д.  съм.  Предният път май към 8-ма г. с.  им казахме.
Баща ми има имен ден другата седмица и се чудя,  дали да го изненадам. 

Моят син също израстна с куче, не ми е минавало през ум да оставям животното. А по повод това, кога ще кажем на родителите ни, аз съм решила да минат трите месеца Simple Smile

# 425
Момичета аз ви оставям.Днес не видяхме нищо.Уж всичко беше наред.Уж видяхме плоден сак в матката ,а днес се надявах на сърце,а то няма нищо в матката.Извънматочна. ЧХГ е над 9700. Расте а го няма.Пуснах и в друга лаборатория за всеки случай в другата лаб. е над 7000- пак расте .Ходих и на друго мнение.Казаха и потвърдиха и двама лекари,че е извънматочна.Утре ще ми махат тръбата или и двете незнам.
 На вас успех желая. Спокойствие и всичко да е наред .

# 426
  • София
изгубен, много много съжалявам!!! Стискам всички палци да минеш по най-безболезнения (във всички смисли) вариант!

# 427
изгубен, съжалявам, че така се е случило! Дано всичко да мине по възможно най-щадящия за теб начин и скоро да си пак в някоя тема като тази!
Прегръдки Kissing Heart

# 428
Изгубен, Много съжалявам.!Дано всичко мине по възможно най добрия начин.. И дано възможно най скоро се завърнеш в подобна тема!😘

# 429
изгубен, съжалявам. Имам две извънматочни и знам как се чувстваш. На мен ми направиха лапароскопия и махнаха само плода, без тръбата ( всеки случай е индивидуален, но все пак имай го предвид това, преди да махаш тръбата).  Желая ти лека операция и следващия път, дано бебчето си е на правилното място.

# 430
изгубен, много съжалявам за лошите новини. Дано следващия път всичко да е наред!!!

# 431
изгубен, съжалявам! Желая ти всичко лошо да минава бързо и съвсем скоро пак да видиш двете чертички и всичко да бъде наред! Прегръдки!

# 432
Изгубен, много съжалявам! Каквото и да кажем в такъв момент просто е малко! Дано никога повече не ти се случва такова нещо и съвсем скоро видиш пак двете чертички! Ела в нашите теми да ни споделиш!

# 433
  • Варна
Изгубен ,  думи те са малко в такъв момент...  Желая ти бързо да приключи този кошмар и да се възстановиш бързо физически,  и психически!

# 434
Изгубен много съжалявам за случилото се, желая ти да приключи по-най лекия начин за теб!

Общи условия

Активация на акаунт