Юлски мами 2019г.

• 33 878
  • 758
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, да се включа и аз от няколко дни съм се регистрирал и чета с интерес темата. Моя термин е на 26.01. 2019. Това ми е първа бременност. На 28 години съм от Пловдив. Нямам търпение за следващия преглед който е на 5.12 и тогава трябва да чуем сърчицето на бебчо. Просто толкова много въпроси имам, че не знам от къде да ги почна 😂

# 406
Ето го и моя Токсоплазмозий Grinning Е, надявавам се да си останем с майтапа и да няма подобни неща по него Heart

# 407
Добро утро ☺
Добре дошли на новите момичета 🤗

Аз до шестата седмица нямах никаки симптоми, даже ми минаваха мисли през главата дали всичко е наред, но в 7-та седмица се появи гаденено. Поносимо е, пия вода с лимон и ям мандарини, това ме спасява. То май по-добре да ми се гади, че иначе само цигари са ми в главата.
Аз голямата ми дъщеря я родих на 22 години 😁 Имало е моменти в които съм ревала с нея и си мислех в какво се забърках толкова млада, но сега кагато вече е голяма сме си дружки.

Много са ви сладки котенцата, ние имаме бебе пинчер, само бели прави 😁

# 408
Ето я малката калпазанка:

# 409
  • Сандански
Добро утро и от мен момичета,
много се радвам, че сме се увеличили. Добре дошли на всички и леко бременеене.
Едно въпросче към кого да се обърна, за да ме добавят в фейсбук групата Simple Smile

# 410
Здравейте! Аз няма с какво да се поваля, миналата седмица бях на преглед( но не при моят лекар, при него имам час чааааак другата седмица), чух сърчицата, но лекаря каза, че отговарят на 7-8г.с., а аз съм в 9 Sad На всичко това в събота прокървих леко и до сега ми зацапва  едно кафяво течение. В болничен съм, поставят ми едни инжекции за задържане и си лежа. Много ми е тъпо, преди няколко месеца преживяхме мисед в тези седмици и много се страхувам. С предишната ми успешна бременност също имах подобно, но по-оскъдно зацапване , но тогава всичко се разви добре в по-късно етап.
Иначе си дебелея доволно  и се чувствам грозна ( оф, нещо кофти период за мен 😐)
Пожелавам на всички прекрасен ден!

# 411
Здравейте Simple Smile Да се включа и аз - в 8г.с. съм и с термин 12.07.2019. Дано всички имаме лека бременност!

# 412
Здравейте.. Вчера бях на лекар видяхме плодното сакче и точицата. 🤗На 10.12 ме вика пак да чуем сърчицето. Изписа ми но шпа евентуално, ако имам болки. Иначе се чуствам добре. Имам само гадене предимно сутрин. И апетит за солени неща. Спрях цигарите още след теста за бременност тоест вече 11 дни не пуша. Кафе също не пия.

# 413
Здравейте, да се запиша и аз, термин - осми юли. Пия дуфастон, три пъти на ден.
Кажете как спряхте цигарите...

# 414
Здравейте, включвам се и аз с термин 20 Юли. На 24 години съм и това ми е втора бременност. Вече съм в 6г.с. миналата седмица бях на преглед и видяхме сакчес точица, но и видяхме доста голяма киста, която ще се надяваме да не расте. Следващ преглед чаак на 8.12 да чуем сърчице.. Честито на всички мами и лека бременност 😊

# 415
  • Сандански
Здравейте! Аз няма с какво да се поваля, миналата седмица бях на преглед( но не при моят лекар, при него имам час чааааак другата седмица), чух сърчицата, но лекаря каза, че отговарят на 7-8г.с., а аз съм в 9 Sad На всичко това в събота прокървих леко и до сега ми зацапва  едно кафяво течение. В болничен съм, поставят ми едни инжекции за задържане и си лежа. Много ми е тъпо, преди няколко месеца преживяхме мисед в тези седмици и много се страхувам. С предишната ми успешна бременност също имах подобно, но по-оскъдно зацапване , но тогава всичко се разви добре в по-късно етап.
Иначе си дебелея доволно  и се чувствам грозна ( оф, нещо кофти период за мен 😐)
Пожелавам на всички прекрасен ден!
Съжалявам, че ти се налага да лежиш, но така е по-добре. Не се притеснявай за изоставането, аз бях така. Бях в 8г.с. на преглед да чуем сърчице, но нищо не се видя според видеозона отговаряше на 7г.с. + че имах голяма киста. Много се притесних, но след една седмица на прегледа, вече всичко беше ок и си отговаряше точно на моя календар и нямаше изоставане. Така, че не го мисли, пък и при теб са две, може и това да оказва влияние. Почивай си и мисли положително, всичко ще е наред.
И аз като теб се чувствам много грозна, сутрин съм най-депресирана, когато се чудя какво да си облека за работа. Не ми се дават пари за дрехи, но и така незнам до кога ще карам с три панталона и то все разкопчани Smile Пращам ти прегръдки и положителни емоции, вярвам че всичко ще е наред.

Diidiii здравей, добре дошла. Само да ти кажа, че и аз имах голяма киста на първия преглед, но след една седмица на втория преглед беше намаляла с 1см. Доки каза, че до края на третия месец би трябвало да изчезне, така че много не я мисли тая гадинка Wink Какъв беше размера на кистата, моята беше около 37мм?

# 416
7 см е явно си я имам от доста време, но изобщо не съм предполагала нито съм имала симптоми за нея ...

# 417
  • Сандански
7 см е явно си я имам от доста време, но изобщо не съм предполагала нито съм имала симптоми за нея ...
Твоята е доста голяма, аз предния месец преди да забременея лекувах киста и уж беше изчезнала, и сега като забременях пак една. Но при мен беше много болезнен цикъл и болки през времето в което не бях в цикъл и така разбрах, че нещо ми има и отидох на лекар. А при теб като е нямало симптоми, как да разбереш. Докторката ти ще я наблюдава, дано да почне да намалява. Нали ти казвам на мен за една седмица 1см по-малка беше.

# 418
Еха, добре дошли на всички нови момичета! Много се радвам, че така бързо се пълни темичката. Браво на всички, които са спрели цигарите от раз! А другите - ще се справите, сигурна съм и вярвам във вас! ♥️♥️♥️
На мен този път много бързо ми минава всичко. Сякаш вчера направих теста, а вече съм в девета седмица. Направо сме затрупани на работа и имам за какво да мисля! 😁
Изключително сладки са ви котките и кученцето! Изобщо не си помисляйте да се разделяте с тях! То все ще има някой да каже нещо негативно, ама хич не обръщайте внимание!
Ето я и бъдещата кака (бебето) която си беше с коте през цялата ми бременност и докато стана на годинка.

# 419
Момичета, записвам се тихичко и аз тук Hug Някъде 6+ г.с. съм.
Моля се този път всичко да е наред до успешен финал. Имам един мисед и ми е много притеснено, а и вече съм на немалко години.

Пожелавам си, както и на всички вас, да сме си в тази тема до лятото и тогава една след друга да се похвалим със здрави малки съкровища Kissing HeartHeartHug

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 17:04 от edna0112

Общи условия

Активация на акаунт