Юлски мами 2019г.

• 33 730
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и от мен, юлски мами! HugBlush
Записвам се и аз плахо. Макар, че ми идва да викам!
След година опити.. Онзи ден три теста с бледа втора черта. Вчера ЧХГ с 38.5 mIU/ml 😁🙌🏽 (с късна овулация съм и се надявам всичко да е наред) Утре ще повторя ЧХГ, но не знам кога да си запиша час за преглед. Калкулатора пресмята  15.07, но доки ще каже със сигурност. Първа бременност - лудница. Още не мога да повярвам! 😍❤️🎉

На 8.10 ли ти беше последен МЦ? И аз изчислявам 15.7 Simple Smile

Предния път отидох в 6 гс и се видя сакче, но не сърцебиене, затова ходих пак след 4-5 дена, за да видят и сърцето. Така че ако отидеш много рано има шанс просто да те върнат след няколко дни пак Simple Smile

# 61
  • София
На 8.10 ли ти беше последен МЦ? И аз изчислявам 15.7 Simple Smile

Предния път отидох в 6 гс и се видя сакче, но не сърцебиене, затова ходих пак след 4-5 дена, за да видят и сърцето. Така че ако отидеш много рано има шанс просто да те върнат след няколко дни пак Simple Smile

[/quote]

На 27.09 ми е последният МЦ, но овуто ми е било някъде между 20-24.10 и съвсем се обърквам, изобщо не знам в коя г.с. трябва да съм.
Калкулатора го изчислява 15, аз хич не съм наясно. ThinkingSweat

# 62
Имаш супер дълъг цикъл ли? Аз изчислявам спрямо последен мц (така ми изчислиха и предния път), но ако имаш мн дълъг цикъл или ову ти е по-късно май трябва доктор да ти изчисли

# 63
  • София
Ами цикъла ми е през 38, 39 дни. След преглед, лекарката ми каза че най рано овуто ще започне от 20.10 и сега не знам кога да си записвам час. Thinking Дали не е много рано още

# 64
Аха. И на мен ову към 20ти беше, мисля след 20ти да ида на лекар.

# 65
  • София
Аха. И на мен ову към 20ти беше, мисля след 20ти да ида на лекар.
Значи и аз ще запазя някъде около 20ти.

# 66
Като прочета, че някой има толкава дълъг  цикъл, направо му завиждам Simple Smile. Моят е на 18-22дни :/ .
Последният ми цикъл беше на 28 септ., а овулацията на 5-6 октомври.

# 67
  • София
Ооо Dessy не е за завиждане, особено като чакаш да не дойде.. Hands Pray ти си точно в нормите, виж кога е била твоята овулация, а моята 15 дни по късно. Rolling Eyes

# 68
Добре дошли на всички нови момичета! Радвам се, че вече има доста бъдещи мами. 😊 Пожелавам на всички да чуят тупкащи сърчица на прегледите.

# 69
Да попитам, някой знае ли, ако се издава болничен по-рано от 45дни преди раждането трябва ли да се плаща?
Още се чудя къде да се запиша на ЖК. Бях си избрала лекарка, но се оказа,че дори с направление в този мед. център се плаща такса за всеки преглед, всеки видеозон, всеки болничен... и въобще всичко :/ И сега умувам какво да правя...

# 70
Здравейте, включвам се и аз в темичката. При мен е първа бременност калкулатора ми изчислява 8 юли термин.
Казала съм освен на ММ Grinning и на семейството ми, защото ми е за първи път и ми възникват множество въпроси, а и дори и нещо да се случи знам че ще ме подкрепят. Другите ще разберат като си проличи Simple Smile
Бях на лекар вече, но отидох доста рано седмица след дата на М, видяхме сакче и чакам прегледа др седмица за да чуем сърчице.
От няколко дни започна да ми се гади, а нз защо бях убедена че ще ми се размине но уви Grinning
За ЖК и аз още не съм много наясно с болничните и тн.  Взех решение да се следя в частна клиника, защото за съжаление по каса почти нищо не е включено и лекарите са ужасно натоварени и не обръщат голямо внимание. Обаче ми възниква и въпроса частните клиники могат ли да издават болничен?
Пожелавам лека бременност на всички момичета и нека темичката да се пълни само с положителни емоции Hug

Последна редакция: сб, 10 ное 2018, 13:57 от blue_eyez

# 71
Добре дошли на новите дами Heart

Момичета, вчера бях на преглед и АГ каза, че сакчето е малко за седмицита, в която трябва да съм Sad Много се натъжих.. записах си час за второ мнение другата седмица.. толкова се надявам всичко да е наред..

# 72
Eeyoree77, запази спокойствие до колкото можеш и потърси второ и трето мнение задължително! Не се отчайвай! В коя седмица си? Разбери кой има хубав видеозон в твоя град и отивай, дори на частно. Няма да струва повече от 50лв, което е нищо в сравнение с притесненията които ще преживееш. Стискам ти силно палци! Ако нямаш болки и кървене, вероятно всичко си е наред!

Последна редакция: сб, 10 ное 2018, 15:23 от Svetlana Sv 604742

# 73
  • София
Съгласна съм с Svetlana SV Бъди спокойна колкото можеш и задължително искай друго мнение.
Стискам палци. Hug

# 74
Мили момичета, относно болничните - много е индивидуално. Някой лекари взимат пари - други не! Все пак, ако има причина за болничния не би трябвало да ви искат пари! Ако просто ви се стои вкъщи е друг въпрос. Чувала съм за суми и от 5лв. и такива от 30лв. /като това не е в София/. Най - добре да поразпитате близки и познати или в групите по местоживеене.

Общи условия

Активация на акаунт