Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 36

• 17 941
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
А на мен ми хареса след като Марио говори как няма да глезят децата, Зорница го изгледа тъпо и обърна посоката и той я попита къде отива и след като тя му каза, че има работа и неговото движение в стил: "к'во па ѝ става на жена ми" супер изненадан. Animal Smiley Cat
Той ще ги глези та пушек се  дига, тя ще е строгата 😄😄😄

# 601
Той ще ги глези та пушек се  дига, тя ще е строгата 😄😄😄
Даже си представих лошото и доброто ченге. Animal Joy Cat

# 602
  • София
Дани, можеш ли да дадеш линкове

# 603
Доци, некво ново име ми беше измислила, чакам Grinning

# 604
Доци, некво ново име ми беше измислила, чакам Grinning
Хахахах чакай, че забравих за това.
То не е ново, просто на снощния епизод осъзнах, че ти си Кръстева на нашата група. Animal Joy Cat

# 605
Аз съм изумена какви повърхностни хора има. Не дай Боже някой да е перфектен за теб, но, уви, некое зъбче да е криво... Ей така, заебават качествен човек заради зъби... Ми, мъжо не е с мн ок зъби (дано не чете 😆😆😆), но е грижовен и всеотдаен, да го зарязвам ли???? Ужасна е другата тема, дано и тук ми прочетат мнението! Вчера ми харесаха сцените и хич не гледам в устите, явно са перфектни и затова съдят. А аз с моите два криви зъба не мога, пффф, мъка... Вчера бях на операция и чакам хистология и си давам сметка, че изобщо има толкова по-сериозни неща от кривия нос или зъб, или пъпка... Ма, какво ли разбираме ние..

# 606
Много добре си го казала, Иве. Подписвам се под думите ти.
Стискам палци да е всичко ок с хистологията 🤞.

# 607
Изобщо не им се връзвам аз. Напротив даже се забавлявам. Тя даже Магда като изпорти Ина на Фотев не го отнесе толкова. Ех много лош наш Марио. Трябва Зорница да го напляска.

# 608
За мен Марио е още по-прекрасен след снощи, защото аз пък ужасно харесвам чувството му за лоялност и желанието да предпази болницата. Харесвах и това, че при конфликта на Цонев за здравната каса беше зад гърба му и изобщо това, че цени и уважава директора си и милее за болницата ми е само още един щрих към прекрасния му характер.

Хаххха, Доци, защо Кръстева бе, на пиянде ли ти приличам? Joy

# 609
Дани, можеш ли да дадеш линкове
Те са от сторито на Вергов и се е заиграл "Кой е този човек", а другата е тази:

# 610
Хаххха, Доци, защо Кръстева бе, на пиянде ли ти приличам? Joy
Не, разбира се! Това е в миналото ѝ.
Защото си мъдра и винаги намираш как да оневиниш всеки, каквото и да е направил. Animal Smile Cat

# 611
Да, това съм й го признала на Москита. Тя може и закоравял рецидивист да оправдае Grinning

# 612
Да, това съм й го признала на Москита. Тя може и закоравял рецидивист да оправдае Grinning
Ахахаха, аз ги разбирам, бре, не ги оправдавам Joy
За протокола искам да кажа, че оправдание за демонстративното тръгване на Хинова с Владов на празника на Цонев нямам и отказвам да го приема и строго го осъждам Joy

# 613
Аааааа помъчи, помъчи се, Кръстева. Заболял я е корема и е трябвало спешен преглед от хирург.

# 614
Банков щял да оправя полужението, а целите жени кога, питам аз ?

Общи условия

Активация на акаунт