Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 36

• 17 938
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Банков щял да оправя полужението, а целите жени кога, питам аз ?

Е - с един шамар толкоз Joy
Ако можеше да оправи всяка....ехеееее

# 616

Важното е, че Марио и 10 шамара да удари, нищо няма да стане , каза Една.
И в това го не бивало...Ццццц

# 617
  • София

Нещо не разбрах. Кое положение ще оправя Банков, и кое от всичките няма да оправя?

Да си кажа, радвам се, че не захаросват образа на Марио, не го правят изкуствено съвършен, както с някои други. Това го прави пълнокръвен и реалистичен.

# 618
Нещо не разбрах. Кое положение ще оправя Банков, и кое от всичките няма да оправя?
Твърде си културна и образована.
Пише се полУжение.  Joy

# 619

Да си кажа, радвам се, че не захаросват образа на Марио, не го правят изкуствено съвършен, както с някои други. Това го прави пълнокръвен и реалистичен.
Роси, от фейсбук простотиите.
Една написала, че Банков щял да оправи полУжението при Марио и Зорница и затова я майтапим.
Не само злобни, но и неграмотни.

# 620
Доне, специален поздрав за теб о за липсващия Тони - като Зорница се засмя на танцуващия Марио и го пита „Марио, какво правиш” получих дежа вю за момента, в който в бара Тони я разсмиваше и тя го попита същото със същата интонация Grinning

# 621
Доне, специален поздрав за теб о за липсващия Тони - като Зорница се засмя на танцуващия Марио и го пита „Марио, какво правиш” получих дежа вю за момента, в който в бара Тони я разсмиваше и тя го попита същото със същата интонация Grinning
Изчервих се от кеф Blush
Е, какво да кажа - Огнянова обича да бъде разсмивана от Ковачеви Simple Smile

# 622
Вие очаквали ли сте по-различни коментари? Kакто е писала една от потребителките, Mарио и на челна стойка да застане, все тая. Hаписала го е иронично, но това е абсолютната истина за тях и в едно изречение се описват. Забравила е да добави, че Банков (Вергов) и само да се оплези, все ще е сладък, невероятен, можещ, уникален и феноменален (без да отричам актьорските качества на Вeргов). Забелязвате ли, че Велислав даже не е тагнат. Cигурно вече и от екипа се чувстват неудобно, знаейки предварително какви коментари ще последват.

# 623
Знаем, Злати, ама... Остави ни да се изгъбаркаме, моля теееее, и без това рядко го правим. А и това с правописната  грешка е култово Joy
Но то си е така. Надявам се на Велислав и останалите от екипа да не им пука. На другото майната му.

Да обърнем внимание на разкошния пост на Моски Heart Eyes

# 624
  • София
Злати, за сметка на това Диана не им остава длъжна и ще намери начин да им го върне. Както каза Москита, когато дразнят овена, то ще трябва да понесат и "отмъщението".
Иначе да ти кажа, жалко, ако наистина от екипа не смеят да тагнат Велислав, заради грозните коментари. Това обаче говори зле за тях, защото имат средствата да сложат край на тази истерия.

# 625
А той пък щото е малоумен и не може да отвори ФБ страницата да прочете Joy
Ако го правят заради това, е глупаво.
И да, колко му е един човек да я модерира или да предприеме действие, когато някой пусне сигнал за омразен език.

# 626
Аз дори съм си мислила да им пиша на тези от страницата затова, че не тагват Велислав. Има си и страница и профил, нали е част от екипа.
Не смятам, че го правят заради коментарите. То е ясно, че не може да се харесваш на всички. Затова са "звезди" и би трябвало да го разбират
Това си е част от професията.

# 627
Роси, не мога да знам дали това е причината, но съм сигурна, че умишлено не е тагнат.
Да, жалко е, че екипа по никакъв начин не реагира. Aз си причинявам само тяхнатастраница, но напоследък и там подминавам, без да чета всичко, защото ми омръзна от едни и същи вопли под всеки пост. Hо ако срещна грубо и обидно съдържание, докладвам всеки един подобен коментар. Cъщински "мишок" Mарио съм  Mr. Green Aко по случайност, ги санкционират един два пъти, може и да се научат как да се изразяват.

# 628
  • София
Хаха, признавам, не обърнах внимание на полУжението.

Обаче 13-ти дойде преди 12-ти Simple Smile и делото на Христо ще е преди сватбата. Обаче е интересно, че Зорница каза, че имат дата за сватба, явно са говорили по въпроса, но ние пак не сме разбрали.

# 629
Велислав никога не го тагват на официалната страница и подозирам, че не му знаят профила. Щото някой там не си върши работата като хората. Ако я вършеше, отдавна да са спрели обидите към когото и да било.

Общи условия

Активация на акаунт