Откраднат живот 64: Анатомия на гнева... Става дума за лекар с отнети права

• 29 043
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Кая ми е интересна само ако има история с Христо.
Иначе това с болните от Алцхаймер си е голям проблем, да пази Господ.

# 91
Няма да ми омръзне да пиша, колко досадна, измислена, издишаща отвсякъде е историята на санитаря Христо и неговият случай. Толкова ли не можаха да измислят нещо по-смислено и достоверно или сценаристити ни взимат за прекалено наивни и простовати. Като зрител ми е обидно.

Вергов снощи не ми хареса. Прекалено театралничеше и се напъваше. Смея да мисля, че с истерични крясъци няма да постигне целта си. Не това е начинът за въздействие върху едно почернено семейство.

Цонев в едно единствено нещо ми хареса – беше твърд и непоколебим пред любопитната Евгения, която си вре гагата навсякъде. Устоя и успя да разкара тази любопитна досадница  смятаща себе си за фактор в болницата.

Бях  „разтърсена“ емоционално и „възхитена“ от поредният връх постигнат от сценаристите – безпаметно пияната Кая, която се озова  в непознат дом в леглото на почти непознат мъж иска преди заспиване да й се разкаже приказка, „както мама“??!! Оставам безмълвна пред геният, на когото е хрумнала идеята.

Шипката ми е толкова неприятна, че и тъпият Пенев й е много. И дмата са ГНЯС.

# 92
  • Ню Йорк
Повечето истории издишат, нямат логика, хронологията куца. На моменти имам чуство, че е писан сценария от дете.

# 93
С времето сме ту назад, ту напред. Началото на сезона бяха минала уж 6 месеца от връщането на Банков в Германия - назад. Малко след това пък Ина каза, че има 1 година стаж в болницата - напред. Сега пък минали 3 години от смъртта на Рая, а трябва да е най-много 2 - много назад. Сигурно за отделните герои тече различно времето Joy.

# 94
Времето им е непреодолима трудност, това вече го знаем.

Ако въобще имат човек, които е отговорен за хронологията на събията, веднага да го освободят и да инвестират заплатата му в нещо по-полезно.

# 95
Да не споменавам и Зорница с прохождащото й бебе от 5-ти сезон Joy

# 96
Здравейте. Simple Smile Извинявам се, че така нахлувам може да е казано и преди, но много искам да открия песента от сцената Банков и Огнянова до гардеробите, където тя го попита дали всичко е приключило. От вчерашния епизод.
Ще съм благодарна Simple Smile Flowers Hibiscus

# 97
"Don't Shy Away" - James McLean

# 98
Благодаря! Flowers Hibiscus

# 99
Няма да ми омръзне да пиша, колко досадна, измислена, издишаща отвсякъде е историята на санитаря Христо и неговият случай. Толкова ли не можаха да измислят нещо по-смислено и достоверно или сценаристити ни взимат за прекалено наивни и простовати. Като зрител ми е обидно.

Вергов снощи не ми хареса. Прекалено театралничеше и се напъваше. Смея да мисля, че с истерични крясъци няма да постигне целта си. Не това е начинът за въздействие върху едно почернено семейство.

Цонев в едно единствено нещо ми хареса – беше твърд и непоколебим пред любопитната Евгения, която си вре гагата навсякъде. Устоя и успя да разкара тази любопитна досадница  смятаща себе си за фактор в болницата.

Бях  „разтърсена“ емоционално и „възхитена“ от поредният връх постигнат от сценаристите – безпаметно пияната Кая, която се озова  в непознат дом в леглото на почти непознат мъж иска преди заспиване да й се разкаже приказка, „както мама“??!! Оставам безмълвна пред геният, на когото е хрумнала идеята.

Шипката ми е толкова неприятна, че и тъпият Пенев й е много. И дмата са ГНЯС.

Да не забравяме и историята с Вик и Зори - доста изсмукана сцена (от петък-вторник), която, според мен би имала смисъл ако се беше случила в първите епизоди на сезона. Случваща се сега и по този начин за мен като зрител е обидно до толкова да ни подценяват и да принизяват всичко градено толкова време...Даже си мисля, че до края на сезона, ще експлоатират тази линия максимално, в търсене на евтина интрига.

# 100
  • София
С оглед миналото на Огнянова изобщо си беше на място тази сцена и то след толкова време.
Какво искате от жена "живяла" тайно с женен мъж 7 години, тя е свикнала на висока доза адреналин. Тези връзки не са нормални.
После се появява Банков и той внасяше голяма голяма доза неспокойство, тоест интересен беше.
Идва ред на Марио, и с него нещата не се получиха лесно. Докато беше тайно и забранено супер. После като влезе всичко в руслото на нормално съжителство и доскуча.
И на хоризонта Банков...
Ако мислите, че няма такива жени сте в дълбока заблуда.

Сигурно ще си седне на задника, все пак е сериал.

# 101
  • Ню Йорк
Точно това щях да напиша и аз, че поведението на Зорница абсолютно отговаря на образа, който сценаристите и  изграждат през цялото време.

# 102
....."ще експлоатират тази линия максимално, в търсене на евтина интрига"....и ще държан в "напрежение" двата лагера - проЗорница-Марио и Зорница-Банков.

# 103
Кая ми е интересна само ако има история с Христо.
Иначе това с болните от Алцхаймер си е голям проблем, да пази Господ.
Историята на Кая с Христо всъщност ми е от най-интересните за този сезон. Смачкана от житейски проблеми, професионални амбиции и подигравки от колегите, изкривено възпитание, лишена от баща и самоизолирала се от приятели, с болна майка и финансови проблеми, Кая ни я представят като една много объркана и вече обезверена в успеха млада жена. Когато алкохола свали маската на разума и възпитанието се видя, че е съвсем нормален човек изпитващ нужда да прегърне и целуне някого и да изживее онази любов от филмите. Това искам да видя, колкото и да си смачкан отвсякъде, да намериш сили сам или с чужда помощ да се изправиш и да продължиш напред въпреки всички изпитания, които ти предоставя живота. Проблемите на много от останалите герои са толкова измислени и незначителни, че не знам защо ни занимават изобщо с това. Кой колко се напил, с кого преспал, каква глупост изръсил и подобни. Историята на Христо дори е силно преувеличена и нереална, но си затварям очите щом е преплетена с тази да е полезен за някой друг докато намери начин и сам да си помогне.

# 104
Мен поведението на Зорница не ме изненадва.
Тя още от самото начало показва колебливи чувства.
Това, че някои виждат само безусловната й любов към Марио, е друг въпрос. Дори и той самият неведнъж казва, че вижда съмнение в нея.

И въобще ми е странно как някой очаква от нея да не изпитва никакви емоции към човек, който е обичала силно.
Ако утре се раздели с Марио мислите ли, че ще бъде напълно безразлична към него все едно нищо не е имало?
Не стават така тия работи.

Общи условия

Активация на акаунт