Откраднат живот 64: Анатомия на гнева... Става дума за лекар с отнети права

• 29 079
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Скрит текст:
Гледам в интервюто на Илиян Джевелеков се пита само за Теодора Духовникова,  като актьор. Тя май няма да пътува до САЩ. Жалко.
Успех на българският филм!!!
Шаци, за Велислав в не едно интервю е ставало въпрос как е избран за ролята. По същия начин, без широк кастинг, даже още докато са писали сценария, един от сценаристите е виждал него в  главната роля. Предполагам, че затова сега питат само за Духовникова. Тя има повече театрални ангажименти, това също може да е причина да не пътува. Hо, сигурно и няма как да са многобройна делегация. Велислав е в главната роля, владее отлично и говори свободно английски, което ще е от значение при всички срещи, които ще имат, така че вероятно е бил най-подходящ представител за кампанията, която ще проведат. Hо избора на филма е хубава новина, шанс да донесе позитиви и успех за всички замесени, така че не е от значение дали е с тях или не.
Много добре знам Zlati, следя новината откакто излезе.
Нямаше да го напиша така, ако не се беше тръгнало с тенденциозното" Един от диамантите на ОЖ заминава за САЩ "
Не омаловажавам никак Велислав Павлов и го харесвам, но някой от фенките му не се търпят.

# 451
Ванилия, тъжното е, че забравяме някак в един момент, че все пак зад всички измислени персонажи стоят реални хора. Скоро в едно интервю Владо Пенев казваше как наскоро прочел в сайт ужасяващи неща за работата си в сериала и не разбира как е успял да предизвика такава омраза. И се замисляш как се хвърля кал върху хора, които дават всичко от себе си, за да си свършат добре работата.

# 452
Едни са светила, други - диаманти, заболяха ме очите вече 👀

# 453
  • София
Владо Пенев за съжаление трябва да свикне. Този патент не е български. Нета е необятен и всичко, когато си публична личност може да прочетеш.

# 454
Шаци, то феновете и актьорите са като ултрасите и футболните отбори - като хвърлят бомбички, после наказват отбора Joy
Та във въпросната официална страница на сериала се роди едно явление с излизането на Вергов след четвърти сезон, което подразни много хора и те в един момент прехвърлиха раздразнението върху актьора, който реално няма никаква вина. Но цял пети сезон под всички снимки беше едно и също от едни и същи хора - а Банков къде е, без Банков не е същото, ех, да беше Банков тука, ох, той Банков сега като се върне, ама какъв е тоя дървеняк, не е като Банков и така до припадък. И накрая  си казваш - ееее, мама му, тоя Банков не мога да го търпя вече Joy Същото би станало ако и сега се почне на всяка крачка „ама къде е Калин, защо го няма Калин”.
Пак казвам, решението не е трудно, спираш да четеш и готово. Ама е жалко, защото някой полага усилия да поддържа читава страница и накрая тя се омазва.

# 455
Ох, на мен ми липсва Калин, да взема да пиша навсякъде, пък може да ми се получи ? Но и ми беше омръзнало  да му стоварят всички нещастия, за които са сетят 😟

# 456
  • София
Скрит текст:
Шаци, то феновете и актьорите са като ултрасите и футболните отбори - като хвърлят бомбички, после наказват отбора Joy
Та във въпросната официална страница на сериала се роди едно явление с излизането на Вергов след четвърти сезон, което подразни много хора и те в един момент прехвърлиха раздразнението върху актьора, който реално няма никаква вина. Но цял пети сезон под всички снимки беше едно и също от едни и същи хора - а Банков къде е, без Банков не е същото, ех, да беше Банков тука, ох, той Банков сега като се върне, ама какъв е тоя дървеняк, не е като Банков и така до припадък. И накрая  си казваш - ееее, мама му, тоя Банков не мога да го търпя вече Joy Същото би станало ако и сега се почне на всяка крачка „ама къде е Калин, защо го няма Калин”.
Пак казвам, решението не е трудно, спираш да четеш и готово. Ама е жалко, защото някой полага усилия да поддържа читава страница и накрая тя се омазва.
Така, за фейса съм съгласна, там ненормален народ колкото искаш.
Но тука миналия сезон без вина виновни и виновен Вергов, в темата на сериала в бг мама се плюеше на общо основание. Щото някой се ядосал от фейса.
Това се коментира вече за н-ти път.
И резултата е налице, разделението се получи и тук обаче не от тези дето харесват Вергов, а от други.
Спорове да водим е абсолютно безмислено, гледайте само да не пипнете и Карамазов Kissing Heart

# 457
Мен пък Криско ме беше блокирал, още съм блокирана де... Laughing
Какво си му казала Grinning

На няколко пъти  му направих забележка, че е леко неграмотен. Отговори ми един-два пъти, после триеше коментарите и накрая ме блокира. За Криско или само добро или Block! Laughing  След това му излезе и книгата, но там трябва да си има редактор, така че няма да се изложи момчето...

Вижте кой е снимал Карамазов Smile - https://www.instagram.com/p/BpMEb47hcxt/

# 458
.....следя новината откакто излезе. Нямаше да го напиша така, ако не се беше тръгнало с тенденциозното" Един от диамантите на ОЖ заминава за САЩ "
Не омаловажавам никак Велислав Павлов и го харесвам, но някой от фенките му не се търпят.

newsm12 Ставате все по-странни . Постът ми беше веднага след "диамантите" на Хъмбъл и беше закачка .
Не мога да се притеснявам за чувствата на някой без грам чувство за хумор .И да , за съжаление ще трябва да ме търпиш , докато я има темата  smile3506 Ще трябва да свикваш ,че някои от пишещите тук  харесват  Велислав Павлов и Марио  newsm10

# 459
Две са нещата, които ми повлияха да спра да харесвам Юлиан Вергов.
Първото нещо беше онзи пост за Т.Духовникова, в който казваше да не завиждаме на Теди, защото някой ден можем да станем като нея.
Второто беше рязкото му отдръпване от сериала на следващия ден, след последния епизод на 4-ти сезон.
Имаше интервю в Нова и не пожела да отдели дори една минута да каже нещо на феновете, които очакваха някаква реакция след драматичната раздяла.
Пълен игнор !
Третото, но то не е съществено, е снимката от тоалетната със свалените гащи.
Това е отвъд моите представи за смешки, шеги и закачки, дори за начин да изразиш мнение, но аз съм от по-обикновените хора, все пак.
Иначе за игра и актьорски качества нищо не казвам.

Напълно подкрепям + ще добавя най голямата подигравка, когато към края на сезон 5 си пусна селфи пред болницата, което за мен си беше чиста ГАВРА с феновете.

Рискувам пак да си навлека гнева на феновете, които виждат когато се пише нещо лошо за него, но не виждат кофите с ...., с които се залива Велислав.
П.п. И това със зъбите тръгна от ФБ, защото вече се чудят как да го обидят: то не бяха сенки, дикция, външен вид и т. н.

# 460
Не съм прочела всичко, но да - този коментар ми направи впечатление.

Не случайно много пъти съм казвала, че съм отписала страницата и групите, точно защото се излива много простотия там и не намирам нищо интересно за четене.

И междудругото първата асоциация за коментара на Хъмбъл, беше как тук многократно се оплакват, че под снимки на Ковачев се коментирал Банков и тя е направила същото. О
моето не е същото. Вергов беше започнал под всеки пост за Пенев брилянт, брилянтен. Беше дразнещ точно толкова, колкото Уникалното детенце.
Аз просто не исках да подценява останалите актьори, подчертавайки под всеки пост Кои са брилянтите, демек най- ценните в сериала. Аз така го разбирам. И затова и беше коментарът ми.
Но му простих, откакто съществува новият ми акаунт, посветен на любовта между Марио и Вики, той не спира да публикува по темата. Е как да не го обичаш😁

# 461
Имаш акаунт посветен на Марио и Банков?

# 462
# 463
  • Там,където се събуждам щастлива.
https://www.instagram.com/p/BpxPx6QDJEy/?utm_source=ig_web_butto … heet   

Сладури!

Сега изгледах една сцена от 4 сезон и си казах, че много от епизодите съм ги забравила,а от други сезони помня. Като ми остане време може да си припомня някои неща. Интересно дали сега като се обръсне Вергов ще е по-различен или за година и половина изведнъж се промени.

# 464
Нещо последното изречение не можах да го схвана?

Общи условия

Активация на акаунт