Откраднат живот 64: Анатомия на гнева... Става дума за лекар с отнети права

• 29 041
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Не бях обърнала внимание, че са в морга, но още преди промото предположението ми е, че ще умре.
То няма какво да я правят вече - Кая не може да си позволи асистент, не приема и Цонев да плаща, така че е логично да приключи драмата по този начин.

Очаквах поне нещо интересно да ни споделят в анонса.
От откъса разбираме, че Цонев ще моли майката момчето да свидетлства.
Разбирам, че иска да предпази детето си, но след като е решила да води битка, трябва да е наясно, че ще се наложи да преминат през трагедията отново и отново.
Отделно ми се струва, че момчето е достатъчно голямо, за да бъде позован като свидетел, без да е нужно майката да се съгласява?

# 556
  • Разпиляна във въображението
Аз се отказах да гадая на колко години е сега хлапето.

# 557
  • София
Имам усещането, че довечера епизода ще е много тягостен.
Разговора на Цонев с майката на момчето ще е тежък, ама трябва да се мине от там, за да се стигне до истината.
И за капак майката на Кая.
Драма на макс.

Дано дадат тук таме Врабчев, Магда и онази Илиева Joy

# 558
Те и сценаристите едва ли имат ясна представа.Grinning

# 559
Гласувам с две ръце за Илиева. Много ме забавлява това момиче. Animal Joy Cat

# 560
Огнянова и Захариев:

# 561
Гласувам с две ръце за Илиева. Много ме забавлява това момиче. Animal Joy Cat

Горкото девойче - с най-големия коцкар се падна и вместо да я омайва, той й вика папагал 🤣

# 562
# 563
  • Берлин
Аз току-що попаднах на повторение на не знам кой сезон по Диема. Така ми липсват Наталия и Калин,даже Тасев с Добрева не е такъв пън както сега, Хинова-Мазов са сладури, Романова е съвсем друг човек,абе...пак ще кажа-за мен настоящият е най-слабият сезон до момента.
Довечера очаквам гадна серия от типа "мрак и пустота".

# 564
Горкото девойче - с най-големия коцкар се падна и вместо да я омайва, той й вика папагал 🤣
Така започва, но как ли ще свърши. Ако Ралица е решила да се върне в края на този сезон гнева на Галя ще е гарантиран. Ако пък желае по-дълго майчинство ще се появи сериозна причина да напусне него и болницата. Дано пак не ползват оправданието, че алкохола бил виновен.

# 565
  • София
Когато някоя продукция е слаба, първо се познава по броя излъчени реклами.
В никакъв случай не може да се каже, че сезона е слаб.
Това, че не оправдава нечии очаквания е друго нещо.
Ама то се прави за широката публика. Не за фенките по форумите и фейса.

# 566
Рейтинга за септември, по-висок е от този по същото време миналата година за 4-ти сезон, малко по-нисък от този през март за 5-ти сезон:
Скрит текст:

# 567
Yahoo, според мен без значение кога/дали се връща Ралица, Пешко няма да го забъркат с това моме.
Хем е прекалено млада, хем тази линия при тях е толкова изтъркана, че няма какво повече да видим там.

Захариев го виждам да се изявява предимно в професионален план и така трябва според мен, стига кръшкачески истории.

# 568
  • София
Хората си казаха, че всеки следващ сезон е с по висок рейтинг от предходния. За това продължават.

# 569
Аз току-що попаднах на повторение на не знам кой сезон по Диема. Така ми липсват Наталия и Калин,даже Тасев с Добрева не е такъв пън както сега, Хинова-Мазов са сладури, Романова е съвсем друг човек,абе...пак ще кажа-за мен настоящият е най-слабият сезон до момента.
Довечера очаквам гадна серия от типа "мрак и пустота".
Тече 3 сезон по Диема,аз си чакам 4 Simple SmileГледам когато мога.
Във всеки сезон има силни и слаби моменти,това е моето мнение.Аз си го гледам сериала с интерес.
Аз пък допускам Пешко да го забъркат с Илиева.Така както се драчат може и да се заобичат Simple SmileКрачката от омразата до любовта е много малка.Друг е въпроса,че според мен е млада за него и не си подхождат.

Общи условия

Активация на акаунт