ДЕКЕМВРИйските зайчета радват своите майчета

• 12 209
  • 282
  •   1
Отговори
# 30
  • Добрич
Елс, много се радвам, че ти хареса стихчето. И много мило от твоя страна, че ще си го запазите за спомен и когато Стени порасне да знае, че някъде в Добрич има хора, които си мислят за него и за цялото ви семейство и винаги ще са насреща!  Hug Heart Eyes

П.П. Момичета, извинете ме моля за лиричните отклонения, че не ги направих на ЛС на Елс!   bouquet

# 31
Добрютр!:)
Честита половин годинка на Стени и Симонка!
Елси, нали бях кажи речи вестителкатата на бебоците, че се сещам за твоя смс, когато се роди Стени - зареден с толкова положителен заряд - нямаше по-щастлив човек от теб на земята и не знаеше ка си живяла без съкровището ви Simple Smile Нека само такива емоции да ви носи!
Кокита, Симонка също!
Просто от страхотните лирически отклонения на Къдрокоса и аз си спомних туй-онуй:)
За спането - Жоро понякога спи по цяла нощ от 10 до 7, понякога се буди. Тогава го вземам при мен и го курдисвам до млекоцентралата и така  Mr. Green През деня спим 3-4 пъти по максимум половин час - за мое съжаление...
Правде, Калина разби всички митове! Браво за изследванията!
  bouquet това букетче - за Женимама
По списъка за моженето Simple Smile - по т.5 сме като Стени, опората ни е в повечето случай коремчето Simple Smile
по т.7 - все още сучем от лъжицата... Не си отваря много устата. Има ли други с подобно ядене с лъжица?
по т.8. - като Стени - любима сричка нгеееееее
Сега прави балончета с уста - това ни е последното занимание...
Това от мен май, днес гадно времето пак,а  от другата седмица - 31 градуса. Да видим Simple Smile

# 32
Оп здравейте пак!
Първо да  се похваля - видяхме се с Хотмамето и сладката Радунка. Наистина хот мама и безкрайно сладка малка чаровница:) В този ред на мисли- хайде на среща, ама този път с повече участници (то аз миналият пут вазирах, но сега съм първа по сбирките).Simple Smile
По повод уменията на 6 месечно бебе, ами горе долу там е Николушка, с изключение на сричките които също са 'нге, нга и ге, га'.
И да споделя една излагация: ами преизпълних плана! Толкова ми беше зор да дам на дребния изтински плодове, допитах се до педито и тя каза, че е ок. ПО-добре било да са сезонни такива и аз тичам да купя черешки. Поиграх си малко да направя някаква смес подобна на п'ре, обаче това докара такова стомашно разтресение на дребната душа, че от как го хапна  вчера 5 пъти омаза пейзажа, дупето се подсече и зачерви и сега го боли при допир. Малииииииииии! Цяла нощ се буди, плачеше, преобувахме се и то от зор да преизпълня плана. Ту ту ту, сега се цхудя с какво да му позатегна стомахчето, ама  надявам се като си из.... душата вече да няма какво да изхвърли и да се оправи.
Оплаках се под секрет, похвалих се и за срещаа с Хотмамето, сега пожелавам на новодошлите комфортно да се чувстват в отбора.
Стискайте палци бързо да се оправи, че и много виновна се чувствам на собствената си тъпотия Sad

# 33
Здравейте и от мен,
Честита полови годинка на Стени и майчето му

и на Симонче-бонбонче на мама Коки (с пожелание по-скоро да има зъбче и повече сън за мама)

Пожелаваме ви здраве, много весели игри и щастливи усмивки за майчетата!
Къдрокоске - страхотно стихче, ти си направо поетеса   bouquet
По отношение на изброените неща - какво трябва да прави едно детенце на 6 месеца -  ми ние не можем още да се обръщаме от корем на гръб. Абе понякога успява, ама то май по-скоро случайно. Виж обратното е много често - дето се казва като котките сме - на гръб не седим. Дано се научи скоро, макар че с това постоянно мъкнене на ръце не виждам как ще стане. Иначе посяга към играчка като е по корем и е що-годе стабилна. От чаша съм я пробвала да пие, ама май по-скоро я интересуваше чашата, а не съдържанието. С лъжица ядем все едно сме се родили научени. Срички доста произнася, освен обичайните га, ге, ги, агу и подобните понякога са като цели думички - айде, ба-ба, веднъж дори изтърси нещо, което много ми звучеше на леля. Опитите й да лази са нещо подобно на плуване - обляга се на коремче и почва да маха с крака и ръце във въздуха. Напоследък прави нещо като пълзене назад.
Ние имахме неспокойна нощ. Събуди се в два ч. и яде малко, а рева като за световно. Не му е конфортно на това дете тук и това е. Като сме си във Варна спи без проблем по цяла нощ - от 21,30 ч някъде до към 5,30, 6,30 или 7,30 без въобще да се събужда. А тук се събужда и реве. Особено в банята. Направо е ужасен зор да я изкъпем. Изглежда си познава коритцето и банята детето  Mr. Green
Lang пожелавам скорошно оздравяване на дупето на  детенцето!   bouquet
Това е от нас - лек ден!

# 34
  • София
Здравейте Hug.
Честита половин годинка на празнуващите днес!
Дани,добре дошла отново  bouquet.А относно спането,благородно ти завиждам,защото адашчето ти спи от 22 часа до към 7:30-8 часа и след това на обяд за максимум час и това му е цялото спане.
Къдрокоске,хубаво,е че притесненията са ти били напразни и,че всичко е наред с Борко.
За уменията,Дани прави почти всичко,без да пие от чаша.Купихме му дори такава с силиконов накрайник,за да му е по-лесно пиеното,но той не и не.Много е смешен като налапа накрайника,защото започва да прави едни сърдити физиономии и сигурно си мисли тия пък защо ме мъчат така.
Ланг и аз вчера му дадох на нашия човек намачкани череши,но той нали си ние добро прасенце и си хапва всичко и ги изяде на един дъх,но за щастие нямаше такива последствия като при Николушка.Дано да се оправи по-бързо и да не го боли коремчето.
А да ви кажа какво направих аз и по-скоро да не правите като мен  Naughty.Ами детенце трябваше да яде сега в 10:30 часа,но майка му реши да види какво ново из форума и вместо да му даде да яде,му бутна биберона в устата и то милото се унесе и заспа гладен,а майка му продължава да виси във форума Embarassed.

# 35
Здравейте! Честит празник на всички бебоци, които празнуват днес половин годинка и на  техните майчета!  
 Моята бебка се казва Катрин и е родена на 26.12.2005год.
Ние все още си нямаме зъбче, нито някакви признаци скоро да имаме. Казваме та-та, ба-ба и пеем А-аа-аа. И много мразим зеленчуково пуре!!!

# 36
Добре дошла на Феята и на бебче Катрин   bouquet И ние обичаме да пеем понякога в тая гама - ааааааа
Аз днес имах нужда от разтоварване, за това поскитах из сайтовете за поезия на длъж и шир. Обичам много поезията  Blush
Исках да споделя това стихотворение с вас, защото страшно много ми хареса (на мен ми е много силно и въздействащо)

Вълче време
Г.Кушвалиев

И като вълк пред мириса на хора
Ще бъда предпазлив, ще се напрягам.
Езика си ще сдъвча от умора
И все едно – ще избягам.
Не можеш да ме стигнеш даже с мисъл,
Познавам и отрова и капани.
Ще виждаш, с нокти по снега съм писъл,
Но няма да ме хванеш.
Ще се скрия в сърцето си както знам,
С орисия пак да остана, пак да се скитам сам.
Ще зария спомена във ямата
И ще свикна с мисълта, че те няма.
По вълче време сам ще те открия
До тебе като сянка пак ще тичам
И впил в луната зъби ще завия
От яростта, че още те обичам.

Това е, имах нужда да го споделя с някого  Hug

# 37
  • Добрич
Дани, това стихотворение го знам и не мога с думи да опиша колко и на мен ми въздейства. Стахотно е! Аз също много обичам поезия и имам доста любими стихотворения. Предполагам, че си открила темата в Клюкарника - "Обичате ли стихове" на Мамма. Момичетата са постнали строхотни стихове, а личните им направо кое, от кое по-силни.  Peace И аз имам някое и друго, но не мога да се реша да ги напиша, защото бледнеят пред техните.  Embarassed

# 38
Ели, не съм влизала там, имам предвид в Клюкарника, но ще ги прегледам. То от притеснения почти не ми остава време за хобитата ми. И аз понаписвам нещичко, но много бих се притеснила да го публикувам, иначе имам няколко публикации в списане Зона F (то вече не излиза) на разкази. Имам и няколко първи награди  Blush

# 39
Ели, защо не ги напишеш тук - стихотворенията си и остави ние да преценим! По стихчето посветено на Стени съдя, че ще харесаме и другите!

# 40
10x за приветствието! Стихотворението е супер. И аз обожавам поезията  bouquet

# 41
   Здравейте Heart Eyes
Първо и ни да почерпим по повода ПОЛОВИН ГОДИНКА СТАНАХ ВЕЧЕ! Ей, колко хубаво звучи! Simple Smile
   newsm24 Wine Glass beer Popcorn cook
и за малките мушмурочета:
  Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle
newsm51  baloniЧЕСТИТО И НА МАЛКОТО, СЛАДКО СТЕНИ!!! baloni newsm51
 Днес Симонка е добре, папка, слушка и е много весела! newsm44
За това какво можем: най-често казваме бу, абу, бъррррррррррр, ге ; лазим по малко; обръщаме се и си докопваме играчките; лъжицата само я размахваме , не ядем с нея. Като и поднеса нещо към устата с лъжицата започва едно давенеееееее, не става. Шишето държим сами ,ако не е много пълно. Това е.
  Много ви благодаря за сладките пожелания!!!!! Hug Hug Hug
      Да знаете че МНОООООООГО ВИ ОБИЧКАМЕ!!!!!  love001
  welcomeна Феята и бебче Катрин.
    Ланг и ние бяхме нещо подобно след първите черешки Simple Smile

# 42
  • Добрич
Ели, защо не ги напишеш тук - стихотворенията си и остави ние да преценим! По стихчето посветено на Стени съдя, че ще харесаме и другите!
Дани, и това може някой ден да стане.  Wink
А, по повод притесненията около децата, Наско онзи ден ми вика: "Борис ще порасне жив и здрав, ще стане на 30, а ти няма да имаш зъби, коса, нерви и ще си болна." Може и прав да се окаже и аз от всичко се притеснявам щом е свързано с детето ми.
Сори днес за спама от моя страна на всички.  Embarassed

# 43
Благодаря за приветствието Кокита! Честит празниК! Ние спинкаме сега/ а пъ с лъжицата искаме самчки да папкаме- големи мераци baby_neutral

# 44
ЧЕСТИТ 1/2 РОЖДЕН ДЕН НА СТЕНИ И СИМОНКАТА!
Мили деца растете здрави и щастливи!
Ели и Кокита нека да ви радват малките мишлета!

От листа с уменията, малкия пършинг не се справя добре с 4 - ама ми се струва, че "Да могат да стоят що годе стабилно изправени както и в седнало положение." си е нещо за поне 7 или 8-ми месец. А и 7 - не яде свободно от лъжица, аз и я подавам, че тя си я слага между очите, устата и носа когато е пълна hahaha С празната се справя къде по-добре! Joy Виж с лазенето сме направо светкавици - тази чедна смесица между щраус(със заровена глава) и червейче е много ефективна, вършее чудото напред-назад, а като се измори се движи с претъркулване. От сричките от 10 дена е на "дада и ааа ииидааа", а около Великден беше във фаза "не". Опитвам се да и повтарям "мама" и "тати(а)", но все още без успех.
Ами това е май!
Добре Дошли не Феята и Катрин! Фея, напиши кг и см на Катрин от раждането, за да може Яни да те включи в списъчето!
Къдрокосче, страхотни стихотворения!
Всички имате поздрави от jenymama! Тя ходи на работа и взима изпити на поразия!
Поздрави от мен!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт