ДЕКЕМВРИйските зайчета радват своите майчета

• 12 230
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
Мдаааааааа... Първо щерката благоволи да заспи в 6:30. Баща й я събуди към 10:30 и хукнахме да протестираме... Да ама не! На БНБ падна колело на количката...Добре, че татито не беше тръгнал за работа и ни спаси...

# 196
Ето малко url=http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/prawda_n/album?.dir=/e8f9re2&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0] снимки [/url] от протеста днес!
Днес беше доста по-добре от 01.06. - бяхме над 200 човека, но за съжаление отново не бяхме чути от политиците!
Отново слабо представяне на декемврийските бебоци и мами, всъщност бяхме само аз и Салай Mr. Green! Яни, Мими, дайте малко снимки да видим как протече и при вас протеста днес!
Лек ден!  bouquet

# 197
Боже, Хотмаме, благородна завист ме напъна! Ето това се казва културно мероприятие! smile3501 Макар, че скоро не съм го гледала в нов филм...Малко поизоставам с културния живот! Crazy
Днес успяхме да свършим всичко почти по график - протест, после шляй пазар и гости...Но жегата не ми дава мира - не стига, че количката ми е тежка, ама си мъкна и едни много килца... Cry
И, честно да си кажа, се отчайвам - Калоян не рачи да погледне зеленчук, независимо купешки или сготвен  Sick Мъка, мъка! Пея, пляскам, танцувам, гледаме анимация - тц и тц! Мъжът ми пада от смях - убийствено е да гледаш как танцува Баба Меца с медеца  rotfImbo Е, здраве да е, добре че гюмовете с мляко още са пълни bombs
Ето, Правдето ме изпревари! Ама не си права - там бях, че и с мъж бях по едно време... newsm78

# 198
Правде, не сме снимали за съжаление. Никоя не се сети май. На мен лично ми беше доста притесенено, защото моето име висеше навсякъде по молбите - вече съм лично магаре, сигур Кирил Йорданов ще ми забрани достъпа до общината  Mr. Green бая го изпотихме 50ина гракнали кокошки и юлския пек Simple Smile

# 199
  • Варна, морето и сините вълни!
Правде, не сме снимали за съжаление. Никоя не се сети май. На мен лично ми беше доста притесенено, защото моето име висеше навсякъде по молбите - вече съм лично магаре, сигур Кирил Йорданов ще ми забрани достъпа до общината  Mr. Green бая го изпотихме 50ина гракнали кокошки и юлския пек Simple Smile

Доста точно е описала ситуацията Яни!

Само Кметя си направи PR и ни залъга с красиви думи и туй то!

# 200
Ето ме и мен-несериозницата  Wink
Честито на всички празнували и днешни и на патерици   bouquet
Ние тъкмо се прибрахме от Севлиево и буквално съм плувнала в пот, не само от жегата, ами и щот по тая магистрала карат като луди келеметата и на 2 пъти ни се размина катастрофа на косъм...ужас изпитвах. Вече си имам параноя  Sad
За жалост не мога да дам никаква инфо за протеста в Плевяен щот ме нямаше, но на всички, които са наддигнали глас казвам едно голямо евала и благодарност   bouquet
Правде, честити ви зъбета, много бързо се развивате, 3 зъба за един ден си е направо екшън Crazy и малката зъбанка краси Билла в Плевен, пак те издавам, ама като си скормна и не обаждаш така ще е   bouquet
При нас нищо ново, знаете как е, растат и се променят всеки ден. При наште беше супер, ама много жега веее.
И така, утре ще излизам с една мама, която е била на протеста и ще кажа.
Целувки   bouquet

# 201
Ааааа, извинения на Ян-ББ-Ян, ама защо си траете, бе хора, защо не казахте че ще идвате, можеше да се запознаем поне Sad Sad Sad
Цвете, не знаех, че са ни сложили детето в Билла! Мерси, че ми каза! Целувки на красавеца! Heart Eyes
Мими, Яни, важното е, че и при вас е минало добре! И, Мими, на вас поне е дошъл някой да ви хвърли прах в очите, при нас само дойде една кака от ГЕРБ да вземе плаката с детските снимки за народното събрание, и разбира се да натрупа политически дивиденти за Бат`Бойко!

# 202
  • Добрич
Ха, здрасти, мацета от мен!  Joy
Завърнахме се най-сетне!  Laughing
Още не съм изчела всичко, но сега само да кажа, че вече съм на линия и да поразкажа туй-онуй!  Laughing
Абе, хора, чесно ви казвам много ни липсвахте.  Hug Явно сме вече като едно голямо задружно семейство.  Peace  bouquet
Изкарахме си добре. Борко много му хареса промяната. Беше послушен що годе и много весел. Обаче времето беше ужасно, а в Сл.бряг вече няма почти никакви дървета и паркове - само бетон и умирахме от горещини. На плаж не сме ходили, щото от хайманосване не оставаше време. Топнахме Борко в морето, ама на него нещо не му се понрави водата и се разпищя. Май му беше студена.  Mr. Green Иначе къде ли не ходихме - в Несебър, в селото на Наско при баба му и дядо му, на разходка с кораб, в Бургас - хиляда пъти. Много го обичам този град. Mr. Green Много беше яко на разходката с корабчето....Борко много му допадна - 4 часа и половина в морето и поклащането на караба го преспиваше на 2 пъти. Там ни приготвиха обяда - барбекю - риба и разни салати. Спряхме обядвахме, гмуркаха се тези дето плуват и пак обратно. На два пъти видяхме делфини, като единият направо си плуваха с нас - успоредно до кораба. Абе, голяма атракция. Имаме и ДВД от цялата работа и то добре, че си забравихме апарата и нищо не можахме да снимаме.  Blush Sad
В стаята си имаше климатик и поне през нощта спяхме спокойно.
Като цяло да кажа, че в Сл.бряг както и си знаехме не става за почивка с деца. не е спокойно и няма къде да се разходиш. Иначе за купони не ще и дема - там е мястото, ама за сега ние не се класираме. Наско се видя с приятелите си и т.н.
Сега си почиваме общо взето от почивката.  Mr. Green
Спирам за сега, че отивам да шеткам - нали вече не сме на хотел.  Mr. Green

Искам и да благодаря на всички за пожеланията по повод 6 мес. на Борис.   bouquet Hug
Елси, мила, искрени благодарности за почерпката от мое име - напрово съм очарована. Много тематична торта.  Hug  Heart Eyes
Като ви изчета пак ще пиша и гледам че за седмица сте изписали само 2-3 странички - какво е това, бе мацки.....срам.  Wink Wink Wink

# 203
Здравейте и от нас
днес Ели става на 7 месеца  Popcorn    beer  Misc Baby Bottle
Вече 4 вечери подред вдига температурка 37 и 1 и4. Надявам се да са зъбки и и давам Панадол. Горния и венец е доста надут и милото се криви и не спи спокойно от 1,2 седмици - съответно и аз. То не е въртене, спане настрани, а от няколко вечери като спи се врътва по корем и след известно време започва да плаче та ставам да я обръщам обратно, след малко процедурата се повтаря и така.

# 204
  • Добрич
Пак аз!  Wink
Ама, днес сама ли ще си пиша?  newsm78 Я, вземете та влезте и драснете по ред всички - да не изреждам поименно. Naughty  Mr. Green
Изчетох всичко и сега - Честито на Кали за новите 3 зъба. Абе, Правде това дете много бързо се развива по отношение на зъбките - Браво, вече ще може да гризка.  Laughing
Браво на всички, които са взели участие  в протестите! Аз успях само да пратя снимка и да се разпиша в отвореното писмо.
Браво и на Катето, че е прояла и вече не трови нервите на мама толкова. Peace
Бравос и на Сиската за мерките и за хемоглобина.  Party
Пачи, това твоето магаренце-сладко много ми е готина на снимките с бънджито. Пупупуп
Хотмама, Рада както винаги с много готини снимки!  Hug
Сори, ако изпускам някого, ама то много наведнъж и така....
За сядането, Борко седи, ама не ще по много и по-скоро му е добре на второ ниво на количката, а в къщи само се търкаля като пумпал на всички страни и се пробва да лази - за сега неуспешно. Има време и това ще го изучим! Joy
За яденето да отговоря и на Галчето, Първо добре дошла на местна почва. Радвам се, че сте си изкарали добре с Цвети. Ама, тя си е готина!  Wink Та, Борис яде освен пюретата и кашите, пресни плодове и краставици и от всичко дето си хапвам и аз му давам по-малко да близне, защото то не се изтрайва. Абе, яде си неговите неща и въпреки всичко продължава да иска от нашите и много му харесват. Опитвал е картофи от манджа, бяло пилешко месо, сирене, кашкавал, супа от пиле, гювеч. От пресните плодове - ябълка, слива, праскова, кайсии, диня, пъпеш, банан, череша и май това е - за сега! Party Пу да не му е уроки от нищо не отбира и си хапва с апетит.
Хайде спирам, че много дълго ще стане.   bouquet
Честити 7 месеца на Ели! Да ви е жива и здрава малката красавица и много щастлива да расте! Бързо излизане на зъбките, че то си е направо кошмар като ви слушам! Praynig

# 205
Здравейте,милички  Grinning
Ние сме добре,но сме в майкини до средата на Юли и рядко си идвам в нас и затова не пиша.
Благодаря че ми отговорихте за храните на бебчовците ви.
Добре дошли на Цвети и Елито  Hug
Правде и за видях сладката Калинка в Била,но останало ли ми е ред да ти кажа.Мъжо беше на касата а аз разглеждам Била и по едно време гледам на едно табло малката Калинка и като му се развиках "Ела бързо да видиш Калина на Правдето"  Joy  hahaha Та цяла Била се обърна да гледа  hahaha
Утре ще пиша повече(надявам се)
Цвети,скоро ще кача снимките  Blush
ЦЕЛУВКИ

# 206
  • Добрич
Забравих да кажа, че видях снимки на Мирелка на Мая и на Калина в списание "Мама". Вие мацки пак мълчите и не се хвалите. Даже на Мирето снимката е и една от най-веселите за месеца. Браво на медийните звезди и все така - напред към известността!  Peace Peace Peace
Пожелавам късмет на малките красавици и после да се похвалите, ако спечелите някоя награда!  Wink

# 207
здравейте и от мен
ей Ели добре сте се завърнали, ама и вие ни липсвахте  Hug Иначе радвам се че сте си изкарали добре и че на Борката му е харесало  Laughing А това с корабчето направо ме разби, аз понеже не мога да плувам и сигурно бих си умряла от страх па камоли и детето да кача. Така че мойта Мирелка може само с баша си да ходи по таквиз места. Ма наистина ли има снимка на мири в списанието , аз не съм си го купувала и ти ме изненада сега  Hug
иначе ний сме си добре, Мирелата само дивее и иска всичко да хване и да си сложи в устата. Вече се научи като лежи по корем с едната ръка да си докопа нещо с, а снощи даже иу с двете, в едната си беше хванала чорапа и си го ядеше,а с другата шипето с вигантола. Абе мацки като казах вигантол се сетих че за пореден път забравям да й го дам. Има ли и други такива забравани като мен. Успокоявам се че нали има слънце и си е пече от време на време по крачетата ма знам ли
хайде да пошетам малко че мойто диване тъкмо заспа
после пак ще надникна   bouquet

# 208
Привет!
Добре завърнали се на Ели и Борко и на Цвети и Марти!
Честити 7ми месец на Ели и на нас:)
Влизам да почерпя само за нашия пораснал мамун:

Аз съм в лека депресия, тъй че няма да развалям настроения ...
Слушаме с Жоро лудата песен и се надяваме скоро да ми мине:)

# 209
ЗДР мами и бебоци   bouquetявно е трябвало къдрокоска да ни се понакара малко за да има прогрес темичката  Laughing Hug
  ЧЕСТИТ СЕДМИ МЕСЕЦ НА ЕЛИ И ЖОРКО!!! Tada newsm18
Браво на всички бебоци за мерките ,зъбките ,за новите неща които са научили  Hug
Моята Еленка вече се върти като пумпал  Crazyи вчера й беше първият полет от спалнята има и цицинка  Tired
вече въведох пилешкото и няма проблеми ,ами това е  newsm78 чао и целувки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт