ДЕКЕМВРИйските зайчета радват своите майчета

• 12 218
  • 282
  •   1
Отговори
# 240
Честито на мини рождениците!   bouquet
Хотмама и Марти, и на вас не ви е лесно, ей. То и аз съм изтрещяла от всякъде (бяхме на една вила до Троян и съм си загубила сутиена  newsm78), но мръсни памперси все още не нося в чантата.  Mr. Green
МамаМая, честит ви зъб! Дано и другите избият така неусетно! Ние нямаме такива екстри все още...
Маги все още си спи по цяла нощ, а след ранното кърмене - още 2 часа (в момента още спи), така че аз нямам среднощи забавления  Mr. Green
Forza Portugal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 241
  • Варна, морето и сините вълни!

newsm10 newsm10 newsm10

Ние да почерпим  beer cook  cook Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle

newsm18 newsm18Днес ставаме на цели 7 месеца  newsm18 newsm18

Все още основното ни ядене е цицката. Днес имах някакъв минимален успех с пюре от боровинки. За обяд съм спретнала една пуйка. Па да видим.
Я да питам някой дава ли вече попара?

# 242
Да почерпим и ние   party023 beer3 cheers Wine Glass Misc Baby Bottle eat - лелеее 7 месеца- порастват си бебоците а ние?! Mr. Green
И ние сме основно на кърма, тези дни мисля и месо да въведа, ама още не съм решила кога точно! Иначе всичко сготвено от мен се яде със страшна сила, а готовите пюрета ги разреждаме с кърма и така... За сметка на това диня, преди това череи, краставица и морков си смуче и опитва да гризе сама. До масата избягваме да я държим, че иначе иска от всичко, бира, ядене...чудо на чудесата е!
Благодаря на всички за поздравите аз снимките...  bouquet
Честито и на другите пораснали мъници този ден -Катя, Дани на Дема, Маги на Мъни и Надя на Мимиска! Да са здрави и послушни!
Приятен ден ан всички и много разходки! newsm51

# 243
  • София
Здравейте  Hug.
Благодаря ви за отговорите   bouquet.
Хайде и аз да се присъйдиня към фенките на Италия.Много як мач.Аз бях за Италия,а мъжо за Германия.
Къдрокоске,да докладваш после мерките и теглилките на бебчо,че май вече той води класацията ″най-голямо бебе″ Wink.Стискам му палци да няма реакция след ваксината.
Правде,много хубаво,че детенце предпочита мамините гозби,защото нашия човек аз като сготвя и много им се мръщи.
Честит 7-ми месец на Калина,Катя,Дани,Маги и Надя!

# 244
  • Добрич
Опа, опа!
Тук сме вече и си знаем мерките. Голям мъж си имам - пупупупуп. Висок е 72см.( плюс 2см) и тежим 9.950кг.(плюс 850гр.) . Май сме най-тежки в групата, а? А, за височина, Стени е цели 75см, така че сме някъде пак в тройката сигурно.  Laughing
Биха ДТК-то и сега си седим в къщи и чакаме реакции. За сега е ОК и спи. Ще видим за после.
Това е, ще информирам как сме.
Да питам вие извеждате ли ги когато слагат ваксини? Питам, че нашето педи ми каза никакви разходки в деня на ваксината. И още нещо, кое е по-добре да въведа първо - сирене или месо? Педито твърди, че сиренето се въвежда първо.

# 245
  • София
Къдрокоске,наистина голям юнак си имаш,пу,пу.Да ти е жив и здрав.Аз Дани го извеждах в деня в който му биеха ваксината и не му се отразяваше по никаъв начин разходката.Може би педиатърката ти е казала да не го извеждаш заради жегата.Може тя да влияе на ваксината newsm78.Ама това са мои предположения.А аз първо ще му дам месо и по-нататък сирене.Ама тя щом ти е казала първо сиренето,тогава въвеждай него Grinning.

# 246
  • Добрич
Мади, педито ми каза още от 4 мес. да въвеждам и сирене и жълтък, ама аз не я слушам по отношение на захранването, щото е по-старата схема. Иначе за ваксината ми забрани да го извеждам, заради разни зарази и т.н, защото в момента нали организма се бори с вкараните бактерии и по този повод.  Laughing
ДНЕС май само двете си гукаме с теб.  Wink Другите са на разходки сигурно.

# 247
  • София
ДНЕС май само двете си гукаме с теб.  Wink Другите са на разходки сигурно.
В момента гледам по ТВ отзивите след снощната загуба на немците,а сутринта на Дани малко след млякото му дадох и кисел и той взе,че повърна и затова сега ще изчакам да стане време за обяд и после ще  излизаме Grinning.

# 248
  • Добрич
И кво казват немците по повод загубата? Сигурно са сакрушени.  Mr. Green
Аз кисел още не съм дала, ама може и да разнообразя вместо каша за следобед.  Wink

# 249
  • в града на младостта
              Марти  и  кадрокоске ,  аз вече давам  един  или два пъти в седмицата  попара, а през ден редувам  зеленчуково с месно пюре. Днес му  купих бисквитена каша на Слънчо  и след обяд ще му дам да папка.  А също  така  съм  давала  и  кисел- има един на Биосет  за кърмачета.                                                                                                                    Браво  smile3501  на  Борко   за мерките! Голям юнак е той.              Оносно ваксината, знам че не е хубаво да се извежда навън само , ако е много горещо, но днес времето е подходящо за разходки, така  че няма страшно. Joy                                                       чЕСТИТО  НА  ВСИчКИ  МАЛчОВЦИ ДНЕС, КОИТО  СТАВАТ НА  7  МЕСЕЦА!    bouquet

Последна редакция: ср, 05 юли 2006, 14:08 от bella-dani

# 250
здравейте на всички
Ели ама голям юнак си имаш ти бе малеее, пу пу пу нека да расте голям мъз, жив и здрав да ви е .
аз сирене и жълтък не съм давала. Мойта педи ми беше казала да дам първо жълтък и чак тогава месо. Но аз не направих така. Дадох си месцето първо, а жълтъка смятам да го дам преди да почнем кухня, че нали там готвят и с яйца.
Благодаря на всички които са нипоздравили за зъбчето  Hug Но да ви кажа мойта щерка на моменти е толко кисела, тя дето е толко спокойно дете. Е няма начин ще има и такива моменти.
Сега да поздравя всички порастващи малчугани днес да бъдат много здрави весели и засмяни ееех как минава това време вече седем месеца
а за снощния мач - нямам думи много се радвам че германците паднахааааа. Исках го още от началото, нооооо и вчера много ми хареса. Нищо че съм живяла там 5 гидини , като отбор по футбол са ми антипатични. Та снощи като свърши мача си пуснах немската да ги погледкам как плачкат милите и страдат  Cry А аз  Party се кефяяяяя. Амам съм гадна а? Та в немското предаване включиха Франци да се изкаже ъа мача. Ми той така се изказа и ги поздравява за хубавата игра и постигнатото постижение, че ако не си гледал мача можеше и в един момент да си помислиш че немците са били
айде ,че мойта щерка май е гладна после пак ще надникна

# 251
  • В центъра на Вселената...
Привет и от нас  wavey
Ние не се включваме много редовно,ама няма нищо интересно около нас.Само ви чета  Crazy
Иначе сме добре и Нефи е вече на кухня.Много му се ослаждат гозбите, а и за 8 лева на месец си е направо супер.А кисел много обича.Попара и сирене още не съм му давала, ама мисля да изчакам да навърши 7 месеца и тогава. Иначе вчера така осмука един домат... newsm62Много му хареса.
Скоро ще ставам кръстница, че сега само обикалям магазините и се чудя кво да купувам  newsm78
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ С ОЩЕ ЕДИН МЕСЕЦ!!!
ЧЕСТИТО НА ОЗЪБИЛИТЕ СЕ!!!

# 252
  • Пловдив
  bouquet
Честито на порасналите седеммесечни човечета!Да са живи и здрави!
 bouquet
 Честито първо зъбче на Мирелка!Дано все така неусетно да излизат!
 Мимито,Браво на Катето за яденето и на бате Борко ,че вече е пръв в класацията !Ще му дадат ли подарък?
 Марти,аз също давам Девин изворна ,но не я преварявам ,а адаптето ни е Аптамил,от Метро е 17,50 за 800 гр.
 Къдрокоска, много ви е голям юнака , пу-пу ,да е жив и здрав и дано да нямате реакция след ваксината.А на нас док. не ни е казвала да не излизаме след ваксина и даже напротив ,доколкото си спомням и след трите го удряхме на скитня , а той много спеше.
Попара яде от три дни и много му харесва.Аз мислех да изчакам още малко , обаче Силиян не иска мляко в 10 изпива си около половината количество и остава гладен и затова започнах с попара и съм приятно изненадана ,защото мислех,че няма да му хареса.
 Днес и ние бяхме на консултация ,размерите на Стилиян са скромни , в сравнение с тези на Борко , ама да си кажем - 8500г. и 70 см.В петък ще ходим да ни взимат кръв  и съм притеснена ,защото май ще се наложи освен от пръста ,да му боцкат и вената,стискайте палци да се разминем само с пръсчето.Биха му противохепатитна ваксина и се държа много мъжки ,много малко се размрънка ,но после се смя на докторката и на сестрата.Педито ми каза да му давам вече зеленчуков и месен бульон ,за да свиква и да се подготвим за супичките,вие давате ли бульончета и как ги правите?
 Бгбубу, браво на Нефи ,че му харесват манджичките,Стилиян също много обича домат като го види и направо подскача от кеф.
 Приятен и спокоен ден на всички!

# 253
Благодарим за поздравленията  bouquet и да почерпим   party023 за 7-мия месец.
За храната давам месни пюрета през ден пилешко готвя аз,  а на хип заек и агнешко. От кашите бисквитената на милупа ни е любима. Е с глутен е, но вече давам и попара.  Вечер преди лягане давам лека нощ на хип и спим супер спойно.
За кърмата въпреки че все още сме с нашата помпа  имам  поне за 1/2 хранене на ден.
Как сте със соковете успявате ли да изцеждате пресни всеки ден или давате готови, аз май съм повече на готови  Sad
 PeaceУвеличават работното време на детските градини във Варна до 19.30 , за което благодарим на нашите активистки   bouquet   bouquet  bouquet

# 254
  • Варна, морето и сините вълни!

Мимито,Браво на Катето за яденето и на бате Борко ,че вече е пръв в класацията !Ще му дадат ли подарък?

Би трябвало да ни дадат някаква плюшена играчка. Ако ни я пратят ще се похвалим!То такваз подкрепа получихме! Благодарим за което!

Катето вчера беше на мерки и теглилки! Вче сме цели 7 кила  Laughing Спокоен съм, щото пак започна да наддава, а все още сме основно на кърма. Хапва пюрета,но основно да се запознае с вкуса. Омръзва и , а аз не настоявам.
Изследванията ни са добри!Нямаме липси на желязо! Хемоглобина е 107,но се каним да ходим на планина, което автоматично ще го повиши и ще стана супер добър!

Увеличават работното време на детските градини във Варна до 19.30 , за което благодарим на нашите активистки   bouquet   bouquet  bouquet

Мисля че с ползите от нашата активност ще се спре до тук! Няма желаещи за революции! Дигнахме шум с една шепа народ,основно нефорумски мами и до там! Всеки се скатава и чака да види какво може да падне от дървото на готово!

Ха забрави да похвали Катето,дете може да седи право за кратко - само , държащо се за кошарата. Седенето ни не е много добро.Предпочитаме по корем и от там опити за пълзене!

Общи условия

Активация на акаунт