Какво повече НЯМА да купя - тема 14

• 85 768
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Паста с варовик?! 😂

# 586
Виж как като е написано масовата съставка "калциев карбонат" (както в Поморин) никой не скача, но ако е написано разпознаваемото "варовик", което е същото и драмата е готова. Smiley Няма да се превърне в зъбен камък, спокойно, датчаните не са чак толкова прости. Simple Smile Калциевият карбонат е слаб абразив за почистване на зъбите, в пастите за чувствителни зъби махат и него. Аз бих заложила на силициев диоксид вместо калциев карбонат, по-щадящ е.

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 17:18 от soul81

# 587
Благодаря, но Поморин не е за мен. Търся и аз понякога нещо за смяна, но уви. Поне в дрогерийните/масови марки.
А в аптеките ми предлагат едни мъъъънички тубички паста за към 13-14 лв. Ай мерси! Астера са се справили доста добре.
Soul, запази си въглена за някое стомашно неразположение. Абсорбира всякаквите отрови, а е напълно безобиден.

Понеже и аз имам проблем с флуорида(дразни ми) ползвам на Bilka homeopathy, вземала съм с грейпфрут и с мастика и ми харесват, а и не ми дразнят. Повечето от серията са без флуорид, SLS, мента(която на мен  ми дразни) и без захар.
Сега са пуснали още два вида и искам и тях да пробвам. Опитай може да ти допаднат а и се намират лесно.

# 588
Ооо аз, от тази на билка изобщо не останах доволна.
Искам да ви питам някой ползвал ли е Optifresh на Oriflame пастата за зъби..Днес една приятелка ми даде каталога им и видях, че и пасти за зъби имат Joy А моята е на свършване и съм в паника каква да ми е следващата паста Joy

Това са съставките на пастата :
Скрит текст:
AQUA, HYDRATED SILICA, SORBITOL, GLYCERIN, PEG-12, SODIUM LAURYL SULFATE, AROMA, TETRAPOTASSIUM PYROPHOSPHATE, CELLULOSE GUM, TITANIUM DIOXIDE, SODIUM FLUORIDE, ZINC SULFATE, SODIUM SACCHARIN, METHYLPARABEN, LIMONENE, EUGENOL, SODIUM CARBONATE, EUGENIA CARYOPHYLLUS LEAF OIL, PHENOXYETHANOL, CI 42090 

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 18:05 от Анонимен

# 589
Хомеопатичните на Билка и на мен ми привлякоха вниманието.
............
Това са съставките на пастата :
Скрит текст:
AQUA, HYDRATED SILICA, SORBITOL, GLYCERIN, PEG-12, SODIUM LAURYL SULFATE, AROMA, TETRAPOTASSIUM PYROPHOSPHATE, CELLULOSE GUM, TITANIUM DIOXIDE, SODIUM FLUORIDE, ZINC SULFATE, SODIUM SACCHARIN, METHYLPARABEN, LIMONENE, EUGENOL, SODIUM CARBONATE, EUGENIA CARYOPHYLLUS LEAF OIL, PHENOXYETHANOL, CI 42090  

Аз не бих я ползвала - и флуoр, и парабени, и SLS...

# 590
Явно само аз с пастите на Билка не се разбрах Joy

# 591
Редовно ползвам билкова паста за зъби,на прах.
Смесвам с малко кокосово масло и готово.

# 592
Купуваш ли я или си я правиш? Ако е купувана, може ли линк?

# 593
  • софия
Няма паста за зъби, която може да избели зъбите. Няма и смиисъл да   се купуват такива специално.

# 594
И купувам и сама съм си правила..
Сегашната ми е купена.
Напиши в гугъла  "паста за зъби на прах"

# 595
Аз харесвам пастите на Nordics.
Няма флуор и слс.

# 596
На мен зъбите ми се избелват доста с Колгейт с прополис уайтенинг,но ми се разказва играта на чувствителността.
Утре ще търся паста за зъби.Хималая,Билка,Астера,нещо трябва да се купува...

# 597
Да дам 1 отрицателен отзив и за пастата за зъби на Arm & Hammer Charcoal White Избелваща паста за зъби с активен въглен. Зъбите ми станаха супер чувствителни на сина ми  също, макар, че я ползвахме 1-2 пъти седмично. Колежката ми и тя си беше взела абе всички хукнахме по зъболекари, че си помислихме, че имаме кариес така ни боляха.

# 598
Аз харесвам пастите на Nordics.
Няма флуор и слс.
Oт къде могат да се купят ?

# 599
Поръчах си парфюм на Guerlain "Black Perfecto" -Еau de parfum от Нотино .Получих Black Perfecto Florale, което е различен парфюм.Това е втора и последна поръчка към този сайт.При първата отново имаше  несъответствие-крем с различна опаковка от оригиналната в Дъглас.Много съм разочарована.За съжаление поръчката беше приета от моя съпруг, който разопаковал парфюма, за да се увери, че всичко е наред и не обърнал внимание на разликата.

мда...един колега така купи за 8-ми март на жена си любимия парфюм. дойде нещо друго, като на имейла му за връщане на парите дори не обърнаха внимание.
хималая ме кефи мен /пастата/.

Общи условия

Активация на акаунт