Какво повече НЯМА да купя - тема 14

• 85 769
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • оттам, откъдето започва България
Аз съм доволна от изпирането на турски прах Персил за цветно, закупен от Темакс. Вярно, че количеството, което се слага, е по-голямо от нормалното за този прах, но това не ми пречи.

# 571
Намирам избелването при зъболекар за вредно.Не го практикувам.

И аз ползвам турски или гръцки прахове

# 572
Купувам Ариел течен и капсули, Персил и таблетки за съдомиялна Финиш Куантум от Одрин. Специално Финиша последния път ми излезе супер на сметка. 12 лв. за 72 бр. гел капсули. Качеството няма нищо общо с това на продаваните у нас препарати. Пък и отиване и връщане до Одрин с автобус ми е по-евтино от Пловдив - София и обратно.

# 573
  • София
Да си организираме един чартър за пазар Smile
Вече не купувам пасти, в които има флуор, мента и SLS. Получих зверска алергия и цялата ми уста се разраняваше.
Понеже нямах идея от какво (също и зъболекарката ми) започнах голямото ровене и четене из форумите и се оказа, че доста хора имат подобни симтоми от различните съставки, но най-вече от избелващите.
Вече ползвам само хомеопатична. Спряла съм се на Астера Хомеопатика с евкалипт. В началото ми беше странно, че не ми е ментово в устата и някак все едно не съм се измила, но се свиква. Вече дори ментова дъвка не мога да дъвча, а и в тях има рекламираните "избелващи" съставки.

# 574
Поръчах си парфюм на Guerlain "Black Perfecto" -Еau de parfum от Нотино .Получих Black Perfecto Florale, което е различен парфюм.Това е втора и последна поръчка към този сайт.При първата отново имаше  несъответствие-крем с различна опаковка от оригиналната в Дъглас.Много съм разочарована.За съжаление поръчката беше приета от моя съпруг, който разопаковал парфюма, за да се увери, че всичко е наред и не обърнал внимание на разликата.

# 575
Да си организираме един чартър за пазар Smile
Вече не купувам пасти, в които има флуор, мента и SLS. Получих зверска алергия и цялата ми уста се разраняваше.
Понеже нямах идея от какво (също и зъболекарката ми) започнах голямото ровене и четене из форумите и се оказа, че доста хора имат подобни симтоми от различните съставки, но най-вече от избелващите.
Вече ползвам само хомеопатична. Спряла съм се на Астера Хомеопатика с евкалипт. В началото ми беше странно, че не ми е ментово в устата и някак все едно не съм се измила, но се свиква. Вече дори ментова дъвка не мога да дъвча, а и в тях има рекламираните "избелващи" съставки.
Това е съдържанието на паста за зъби Поморин класик :
Скрит текст:
Цитат
Състав: Aqua, Calcium Carbonate, Hydrated Silica, Sorbitol, PEG-8, Hydroxyethylcellulose, Maris Salt, Sodium Lauril Sulfate, Aroma, Sodium Chloride, Merthylparaben, Sodium Saccharin, Silica, Eugenol, Cinnamal, Limonene, Geraniol.
Виж дали ти понася.Аз ползвам такава и нямам проблеми

# 576
SLS и парабени - не, няма да й хареса.

# 577
Къде видяхте в състава на Поморин-а парабени и SLS (натриев лаурил сулфат)  ???  Производителя декларира, че няма парабени. Моля, посочете ми в състава и кои са парабените и SLS-a.

# 578
SLS - Sodium Lauril Sulfate
Methylparaben

Самият ти си ги написал в скрития текст.

# 579
Pomorin с тая морска сол... Не знам.
Като сме на темата аз никога няма да купя SENSODYNE, зъбите ми стават адски чувствителни, ирония има малко. Адски тъпа паста за зъби. В търсене съм на нещо, което е ХУБАВО с хубав състав.
Леко се отчайвам. Последно разглеждах пасти на GUM, но не знам...

# 580
  • София
Странно, приятелят ми е с много чувствителни зъби и само Sensodyne му купувам. Казва, че има ефект. Не помня кой вид купувах, но не е whitening.

# 581
  • София
Благодаря, но Поморин не е за мен. Търся и аз понякога нещо за смяна, но уви. Поне в дрогерийните/масови марки.
А в аптеките ми предлагат едни мъъъънички тубички паста за към 13-14 лв. Ай мерси! Астера са се справили доста добре.
Soul, запази си въглена за някое стомашно неразположение. Абсорбира всякаквите отрови, а е напълно безобиден.

# 582
https://www.splatoralcare.uk/products

Такива ползвам напоследък и съм доволна.

# 583
https://www.splatoralcare.uk/products

Такива ползвам напоследък и съм доволна.
Супер са. последно имах хубаво попадение в К. 4бр. бяха преоценени, заради нарушена опаковка. Всичките бяха за 16.лв..

# 584
Soul, запази си въглена за някое стомашно неразположение. Абсорбира всякаквите отрови, а е напълно безобиден.
Благодаря ти! Flowers Hibiscus Трябва да погледна за дозировка. Съвсем скоро имах проблеми и пих ментови капки. Можеше да пробвам с въглена.
...

SPLAT са много известна и приемана за добра марка. Имат парабени в състава. Но имат и това: https://remedium.bg/product/19382/splat-organic-pasta-za-zabi-za … tsite-h75-ml.html. LÁngelica мисля, че бяха с приличен състав, гледах ги преди доста време.. Или пък това: https://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BE-%D0%BF%D0%B0%D1%81%D1%82% … 0%D0%B8%D0%B4.347

Общи условия

Активация на акаунт