Какво повече НЯМА да купя - тема 14

• 85 765
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Аз харесвам пастите на Nordics.
Няма флуор и слс.
Oт къде могат да се купят ?
Моята купих от ДМ. Цената беше около 7-8-9 лв.

# 601
Kaшкавал на  Маджаров от Била.отвратително. евтини хлебчета от Кауфланд..горчат.

# 602
На Орифлейм пастите за зъби изобщо не са силната им страна

# 603
Още един глас за Bilka homeopathy. Ползвам основно с грейпфрут, понякога успявам да открия и с лимон и я сменям за разнообразие. Не съдържа отрови, почиства добре, цената и е повече от прилична и не виждам причина да я сменям.

# 604
На Орифлейм пастите за зъби изобщо не са силната им страна
Да, кремовете им са перфектни, както и перлите (руж), но лаковете за нокти са нетрайни и пастите за зъби не ми харесват. Козметика често си поръчвам от Орифлейм, но щом става въпрос за паста за зъби, залагам на сериозните марки, които имат продукти за проблемни венци.

# 605
Днес си взех пастата на Хималая mint fresh... Хубава ли е или се прецаках?

# 606
  • софия
Цялото семейство ползваме паста за зъби на Форевър с алое вера - 16лв струва, но аз я ползвам и за кожни проблеми. Слага се по една капка на четката. И дори няма нужда да си плакнеш устата слд това. Наистина е чук. Аз и ММ с една тубичка 2 месеца откарваме, и то защото аз я ползвам и за други неща. Иначе стига и за 4 човека за 2 месеца. Аз съм с проблемни венци и само това ми помогна.

# 607
Как цяла капачка?Не е ли много?Аз слагам колкото грахово зърно..

# 608
  • софия
КАПКА

# 609
Продуктите с алое на "Форевър" са наистина много добри. Не бях забелязал, че предлагат и паста за зъби. Ще и хвърля едно око...

# 610
Сега може да ме помислите за страшно тъпа ,но да питам.
Защо трябва количеството да е колкото грахово зърно ,ако сложиш примерно от единия край на четката до другия какво ще стане ?

# 611
  • София
Ще предозираш с флуор можеби? Joy

# 612
  • София
Аз съм с електрическа четка за зъби и ако сложа много - пени твърде много и става кошмар...
Докато сме на тая тема - зеленият Listerine ми беше категорично забранен от зъболекаря ми и влиза в графа "Няма да купя повече".

# 613
Сега може да ме помислите за страшно тъпа ,но да питам.
Защо трябва количеството да е колкото грахово зърно ,ако сложиш примерно от единия край на четката до другия какво ще стане ?

Ми нищо..Просто хабиш продукта повече..

Примерно:
http://beautyshop.bg/product/11897/ajona-meditsinska-pasta-za-za … -na-ventsite.html
Дозировка:
АЙОНА СТОМАТИКУМ Е КОНЦЕНТРАТ!
Моля използвайте икономично.
Количество с големината приблизително на лещено зърно е напълно достатъчно за едно миене.

# 614
  • София
Аз по принцип не купувам Листерин - много алкохол за много пари.

Общи условия

Активация на акаунт