Какво повече НЯМА да купя - тема 14

• 85 753
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Тази спирала на Мaybelline (от намаление в DM) за нищо не става! Още като я отворих беше по-суха, остава на топчета по върха на миглите и за няма и 3-4 седмици почти напълно изсъхна.

# 616
Заздравител за меки и чупливи нокти Perfect, от Лили. Все едно просто съм се лакирала. Ноктите ми се сцепиха и начупиха.

# 617
Тази спирала на Мaybelline (от намаление в DM) за нищо не става! Още като я отворих беше по-суха, остава на топчета по върха на миглите и за няма и 3-4 седмици почти напълно изсъхна.

Виж ѝ годността, може да е изтекла. Аз от тази точно съм много доволна. Ухае на кокос, сресва хубаво миглите и ги прави естествено плътни и издължени без натрупвания.

# 618
Прецаках се с Билка с грейпфрут,има слс.Той много ли дразни?

# 619
Прецаках се с Билка с грейпфрут,има слс.Той много ли дразни?
Поне не си само ти. Аз миналата година я купих и останах много разочарована от нея... Хич не останах доволна...

# 620
Стига да не ми дразни ще я ползвам.

# 621
Нищо няма да ти има, спокойно. Имаш SLS къде ли не - и по шампоани и т.н. Не е най-добрата съставка, да, но ако ползваш грим и лак за нокти, в тях има много повече отрови, отколкото е един SLS.

# 622
  • София
Заради SLS съм я изключила, но от коментарите реших, че са й променили състава. Не знам кое точно ми предизвиква възпалението в устата, но пасти без него, мента и флуор са ми ОК. А и щом в някои марки подчертават, че го няма, ми говори, че е вреден изначално. Гледам да не се побърквам в търсене на супер изчистените продукти, но за паста ми се наложи.

# 623
Най-вероятно на ментата реагираш. Другите 2 съставки е изключително невероятно да дават незабавен ефект. А пък редица съвременни зъболекари продължават да препоръчват флуор, за да са здрави зъбите и те ще са здрави, но на каква цена... Направо ме изумяват.

# 624
  • София
Включвам се и с мицеларния сапун на Dove. Тук проблемът до голяма степен е "в моя телевизор", защото аз харесвам сапунът да има аромат, а този няма абсолютно никакъв...

# 625
  • София
Ще си купуваме пасти без флуорид, но от водата как да го избегнем...
https://realfarmacy.com/top-cancer-researchers-harvard-epa-agree … h7bY2LXHL87Pu2dYI

# 626
Докато сме на тая тема - зеленият Listerine ми беше категорично забранен от зъболекаря ми и влиза в графа "Няма да купя повече".
може ли да споделиш причината?

# 627
И аз не бих купила Листерин или друга вода за уста с алкохол вътре. Зъболекарят е бил прав. Алкохола предизвиква изсушаване на устната кухина и лошият дъх се засилва.

# 628
От години ползвам листерин и нито и се е изсушила устата,нито имам лош дъх!Хубаво е и на практика да си изпробвате теориите:)

# 629
Това е твоето субективно мнение.
Теориите не са наши, а на компетентни хора, разбиращи повече от теб, мен и всички в този форум.
Възможно е единствено ти да си мислиш че нямаш лош дъх 😂
Всичко допускам...

Общи условия

Активация на акаунт