Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (80) - ноември 2018

• 111 497
  • 1 797
  •   1
Отговори
# 60
  • при късмета
А ти очакваше да ти дадат трийсетина кода на готово ли?

Между другото още не съм намерила промоционални вафли. Какви бях наградите, че да знам дали да се напъвам да търся?

# 61
  • Карнобат
Получих си кутията с вафли Чудо,Спиди ги разнасят и не ми искаха код,за жалост наградата не е от промоционалните опаковки.

Да не са луди да раздават с промото,ако вземе някой да спечели пак къде ще им излезе късмета.Честито за наградата.Днес като си купувах Милка,на единия шоколад направо си беше отлепен кода.От престижа нямам нищо.Регистрирах се с два сникърса и няколко касови бележки.Сега ще огледам за нови игрички.В нашия магазин има на Каменица игра,ако събереш пет капачки о ти дават чаша,но в нас няма фенове на тази бира и не си заслужава да я купувам.

# 62
А ти очакваше да ти дадат трийсетина кода на готово ли?

Между другото още не съм намерила промоционални вафли. Какви бях наградите, че да знам дали да се напъвам да търся?
Аз намерих от вафлите в малко квартално магазинче.
Ето тук:
http://ziv.bg/igrata/

# 63
  • Русе
А помните ли на една игра на Пепси, на техните сокове, че носеха промоционални бутилки...ех...спомени Simple Smile

# 64
Честита темичка и от мен!
Излезнали са печелившите от спаркса, аз съм с код за арена

# 65
# 66
Ваучера на Марс връщат ли ресто или 30 лева трябва да са на 1 бележка

# 67
  • Карнобат
Не вярвам да връщат.По-скоро трябва да е точна сума,или с доплащане.

# 68
Здравейте,момичета! Имам пропуснато обаждане и не съм чула тефона и си мисля да не е от Капи може ли някой да ми каже дали му е познат номера 0898656465

# 69
  • при късмета
Здравейте,момичета! Имам пропуснато обаждане и не съм чула тефона и си мисля да не е от Капи може ли някой да ми каже дали му е познат номера 0898656465
Капи е, от този телефон са ми звъняли сутринта

# 70
Получих си кутията с вафли Чудо,Спиди ги разнасят и не ми искаха код,за жалост наградата не е от промоционалните опаковки.

Да не са луди да раздават с промото,ако вземе някой да спечели пак къде ще им излезе късмета.

Аз пък миналата година спечелих стек с фанта (12 бр.) и всичките бяха промо и си ги регистрирах в спаркс-а, имаше игра за екскурзии, не спечелих, но няма значение. Така че си зависи от организатора. Wink А това с чудото, че не искат кодове ми е странно. На опаковките пише да се пазят. На Марс ще ги хвърля, те нямат такова условие.

# 71
В Била (Плевен) има много вафли Чудо с промоционални опаковки и сега са по 45 стотинки (иначе са по 75).

# 72
  • Лясковец
А помните ли на една игра на Пепси, на техните сокове, че носеха промоционални бутилки...ех...спомени Simple Smile
Така беше,аз до колкото си спомням играта на Присан беше така,поне моите стекове бяха промоционални и така се сдобих с доста чаши и кани.

# 73
Не връщат, трябва да е 30лв или повече - с доплащане.

# 74
  • при късмета
Игрите с напитки са друго. На кола всички от 500мл. са с кодове, защото регистрацията на кодове е постоянна и не се водят промоционални. На Присан наградите идват от организатора, а не от магазинната мрежа и като вече в мрежата е пълно с промоционални продукти е ясно, че в склада няма друго, защото това произвеждат в момента. И пак имаше непромоционални награди.
На пепси е същото.
Сладките продукти с кодове никога не са идвали промоционални, ако са част от наградите. Морени и Хипер колко кутии вафли са раздали, никога не са пращали промоционални с активна игра. Поне аз не помня такъв случай

Ваучерите са без ресто.
Моя куриер още го няма, обичайно сутрин идват, днес какво стана не знам

Общи условия

Активация на акаунт