Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (80) - ноември 2018

• 111 493
  • 1 797
  •   1
Отговори
# 1 320
В CBA мярнах игра на вафли Мура - купуваш за 1,50 и теглиш скреч карта, мисля че наградите са слушалки, но следващия път ще огледам по-добре, че имам нужда от едни.

Пробвах се на Орбит, спечелих още едно пакетче, както не дъвчем дъвки, ще имаме за година напред  Laughing

Мъжът ми го има с кутия за сандвичи от Калиакра, но няма обаждане, до колкото разбрах така се свързват с печелившите или бъркам?

Да, наградите са слушалки или още една вафла Мура.

# 1 321
  • Вестерос
Това не е лоша идея - купуваш заради играта и хвърляш продукта, особено ако става въпрос за цигари. Simple Smile Един татко така казваше - купува пакет чипс, вади играчката и хвърля чипса. Понеже децата в градината се хвалели с играчките и да не страда синковецът, а пък в семейството нямат култура да се изхранват с чипс. Simple Smile

Това, разбира се, само като споделена история. Всеки може да си прави каквото иска и го прави щастлив, след като не пречи пряко на другите.

И аз така превех с макдоналдс Mr. Green; играчките им бяха много читави и съм купувала на практика тях, а сандвича 1-2 хапки..изобщо не държах да го ядат.
Навремето като се появи Макдоналдс все врънках леля ми за детското меню и тя така процедираше дава ми играчката, другото или гаджето ѝ го изяждаше или го хвърлеха, само от картофите понякога са ми давали Grinning

# 1 322
  • Сливен
Scream Къде сте?... Защо няма коментари..... Да не би,да ви е завладял "Черният Петък"?  Rolling Eyes

# 1 323
направо ни отнесе

# 1 324
  • Сливен
Друг път като влизам да чета,ми излизат към 50 коментара,а сега-нищо....

# 1 325
  • В сбъднатите си мечти :)
Друг път като влизам да чета,ми излизат към 50 коментара,а сега-нищо....
и аз се притесних от липсата на коментари...
Днес чакам тегленията на вафлии ЧудозЧудо, за да се ядосам пак,че ме няма Simple Smile

# 1 326
  • София
Всички ровят за оферти, черен петък е Grinning

# 1 327
Други чистят, готвят и си гледат децата и изобщо не ги интересува черния петък.

# 1 328
  • Сф
Айде момичета,приключвайте с чистенето и готвенето.Имам бонус в НЛза новите игри.8 кинта е при мен на единия профил.Не съм отваряла другите още.
Успех!
П.п.на другия 10,ама скоро вкарвах😘

# 1 329
Къде е този бонус, да не е пак за тези, които са слагали пари в профила си, че аз нищо не виждам?

# 1 330
  • Карнобат
Айде момичета,приключвайте с чистенето и готвенето.Имам бонус в НЛза новите игри.8 кинта е при мен на единия профил.Не съм отваряла другите още.
Успех!
П.п.на другия 10,ама скоро вкарвах😘

Трябва ли да си депозирал или е за всички,защото аз проверих,че нямам бонус.

# 1 331
  • Сф
Вероятно.Не знам.Аз на 3 м.вкарвам по 10 лв.Питайте в чата.

# 1 332
От бонусът съм с 1.20лв. На 2 игри играх и нищо не ми пускаха.

# 1 333
  • Елхово
Кармела не трябваше ли вчера да теглят ІІІ теглене?

# 1 334
Кармела теглят днес.

Общи условия

Активация на акаунт