Искам да кажа ... (152) през ноември 2018

• 217 610
  • 6 939
  •   1
Отговори
# 6 765
Готово Simple Smile до обяд ще съм на 31ви Simple Smile

Емели, приятно да ви е с тм.

Пооправи ми се малко настроението Simple Smile

Куркума, съгласна съм.

# 6 766
  • Бургас
Лелеее, Силвеее, ако трябва отиди на лекар!
Оправяй се!

# 6 767
Люси, то аз до обед само кафе си сърбам. Обаче вода забравям да пия. Ей, сега, веднага отивам да си налея.

Ая, ако не си яла все още, действай включваш се. Започнало е от 02ч и нещо посред нощ.
Ааа Карзче, още с пристигането в офиса изяждам 1-2 шепи бадеми /с мека черупка са и си ги чистя с ръце/.

# 6 768
  • Пазете Гор
...Сега ми е като изтръпнала главата, и леко ми се гади. Ще търся какви са симптомите за сътресение.

Такива са. Може и някоя травма на прешлените да води до изтръпването. Нищо де, и двете се лекуват общо взето с няколко дена почивка. И да си смениш обущата!

Тъщата намери преди няколко години в трънлив един дол край тяхното село чуден бадем - с едри сладки ядки. Пазим го в тайна. Е, черупката му е корава, ама то не може хем аванта, хем всичко. И по Слънцето има петна.

Чудни билки си набрах лятоска (лайка, мента, мащерка). Иде ми не да изпия всичкия чай, но и чайника да обсмуча.

# 6 769
  • югозапад, под "Марков камък"
Силве, ужас!

Честити именик на Елени!

# 6 770
Много ви благодаря за стиснатите палци на всички HugHugHug
Скрит текст:
Проблем, който не е здравославен и съм благодарна за това, а служебен, за сега на този етап се оказа разрешим. Надявам се и окончателно да бъде, но това ще ми стане ясно точно на 31-ви.
Ох и аз ще съм на 31-ви цял ден на работа. Мрънкам още от сега, но няма вариант да си  пусна отпуска, защото колежката  ще бъде и няма как и аз.
Силвия, и според мен е добре да те види лекар. Дано не е нещо сериозно. Снощи и аз се тръснах пред входа в осем вечерта. Бях с двете деца и естествено натоварена с куп чанти, раници и торби, и така се тръснах на земята, но не успях да си натъртя нищо. Малкото ревна като ме видя, голямата тръгна да ми помага и тя се спъна ... абе луда работа.

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 11:38 от Анонимен

# 6 771
  • София
Силвия, най-добре е да отидеш на лекар веднага.

# 6 772
  • София
Силве дано всичко е наред!Наблюдавай за сънливост и гадене!Ако имаш възможност отиди на лекар!

# 6 773
Куркума, в леда няма никакво значение обувката. Елени, да ви е жив и здрав именика!

# 6 774
Куркума, и аз бях събрала мащерка и маточина, но ги дадох на дъщеря ми. Сета като разхождам кучето бера шипки и глог, чуден чай става, миналата зима до февруари имаше плод по храстите.
Откакто видях веднъж на една крайпътна отбивка как метат от асфалта разпилените билки да съхнат, не купувам чай /освен зелен/.

# 6 775
Силвия, отивай на лекар. Гадене и световъртеж са си симптоми на сътресение.

# 6 776
  • София

Хедана едва ли ще ти направи нещо на стомаха - във всеки случай не и нещо трайно - ама всичко останало може да скапе... но пък премахва пристъпа като с вълшебна пръчка, независимо дали е в началото или в пика - е, ако не го повърнеш, де, има обаче и такива, дето се разтварят в/у езика - ама все ги забравям как се казват, трябва да погледна - това е за случаите с тежки повръщания...

Подкрепям за Хедан-а, и аз съм го хвалила многократно тук. Това ми е панацеята на мен, дано не вземе да му мине ефекта. Какви ли не други пробвах за мигрена, не и не, турското пък съвсем зле ми действа- с 1 нищо, с 2, както пише ми става много зле

Какво е турското? Иначе няма причина да спре да ти действа.

# 6 777
  • София
Силве, отивай в болницата. Със сигурност имаш сътресение, може да е опасно ако не се проследи.

# 6 778

Какво е турското? Иначе няма причина да спре да ти действа.

https://4.bp.blogspot.com/-kWsKSQy_4tg/WmeG72_IC2I/AAAAAAAAAsE/8 … 600/86014394.jpeg

Това е, взех си веднъж, но не повторих. Много по- евтино е от Хедан-а, но ...полза никаква за мен

# 6 779
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Добър ден. Nature Snowflake

Да се разпиша и аз, докато прословутият варненски вятър не ме е превърнал в ледена шушулка ... Nature Dash

Аз също съм в отбора на лунуващите, снощи някъде преди да заспя хванах поста на Люси Flowers Bouquet и реших да пробвам. До тук съм на едно кафе и вода, след малко ще си направя и чай.
Има ли други? Люси, Мари, Карз и аз сме засега. Белинда, Жаки?

Лято, честита ти рожденичка на патерици. Все така прекрасна да е! Balloon Birthday Party Time

Елени, честит именик и на теб. Много харесвам за момче това име. Heart Хубав празник! Tada

Да поздравя Сам за добрите резултати. Браво и само така! Hands Clap

Тути, много ми хареса поредицата от банкети при теб. Хубаво да си изкараш на всички. Christmas Tree

Алечка, лек път и приятно прекарване на теб. Да се размажете от удоволствие с момичетата. People Bath Wine Glass

Емели, да се нарадваш на момчето си. People Couple With Heart

А твоето да оздравява, Селесте. Flowers Four Leaf Clover

Ох, Куркума, какви красоти си показал, от всичките бих опитала. И мен ме заинтригува с този меден оцет. Така да обичам тези благинки! Yum
Инак за "обработката" все едно мъжа си слушам, всяка година ми го говори това. Ако в други региони пада повечко сняг и поне се симулира дейност, то при нас милиони се прибират и без никакво излизане по улиците. Imp

Хрис, пропуснах палците, но се радвам, че всичко е наред. Hands Thumbsup

Леле, Силве, дано си добре и няма последствия. Hug

Аз съм много доволна от моите ботуши от ЧП. Wear BootОт три дни ги нося, топлички са ми и се държат добре на лед.  
Мен много ме е страх от падане. Все в краката си гледам. Много е уморително. Навик от Търново. Joy

Флорче, това за пенсионирането си го мисля от има-няма десет години сигур. А ако може и с висока пенсия, още по-добре. Stuck Out Tongue Winking Eye Уви, в този живот май няма да ми се случи. Sunglasses
Лятото, докато седях на една пейка пред офиса, минаха някакви промоутъри и ми връчиха попълнен фиш за тотото. Оня ден го извадих от чантата си и го сложих на видно място. Съпружието само ме бъзика и подтиква да отида да го пусна. Ще взема да го послушам. Пък може и да ми се случат нещата с ранното пенсиониране. Heart Eyes

Отивам за чай. Tea

Общи условия

Активация на акаунт