Пазаруване от H&M (25) ➤ Ноември 2018

• 82 243
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Току що си влизам в любими и какво да видя,абсолютно всичките са задраскани като изчерпани......да не им е изгорял склада нещо LaughingClose Охо сега пробвах и другите неща от сайта и те изчерпани,ясна е работата....

# 1 426
Наскоро май вече е към София връщането, не към Русе, както беше, поне при нас - така ми сподели позната, която скоро връща, забелязала е, че се връща вече към София.

На следващия ден от връщането обикновено пратката е при тях - следила съм по товарителницата. Мейли не минаги и не веднага изпращат. Ако някой нещо се безпокои, да се обади - по номера на поръката ще му кажат какво е положението и къде е поръчката...

# 1 427
  • Варна
Към Русе връщах аз. Хич не ми и хрумна да проверя товарителницата, ще погледна докъде е стигнала.
Оф, добре че ХМ работят с Еконт. Поръчах едни пантофи от Дайхман, супер бързо ми ги изпратиха, обаче Рапидо-Спиди не ми ги доставиха вчера, когато трябваше. И не мога да се свържа с тъпия им Кол център. Вбесих се, не че са ми супер спешни, обаче егати непрофесионалната работа. С Еконт никакви грижи.

# 1 428
Спиди имали срив в системата, каквото и да значи това - в друга тема писаха за това. Явно и еконт са натоварени доста, защото вчера се обадих на куриер - че няма да съм на адрес до обед, да я остави в офис или следобед да дойде - каза че по-добре за днес да оставим, защото много е на зор....явно навред е така с тия черни петъци...

# 1 429
  • на пистата
Вчера в нашия офис беше лудница,заринати с пратки.Аз си чакам гащите ат 9кинта ама трети ден стоят със статус-обрабатва се

# 1 430
  • Варна
Спиди имали срив в системата, каквото и да значи това - в друга тема писаха за това.
Аха, ясно, не са само моите пантофи значи Mr. Green. Дано днес да сколасат.

# 1 431
  • Ловеч
Изпратени са ми и двете поръчки от 25ти - челсита, дънки и шал за мен и 2 чифта дънки за голямата.

И аз връщах към София...

# 1 432
  • have faith and be patient ..
Може ли в торбичка от една пратка, да сложа неща от други две пратки и така да ги дам на куриера? Със съответните бележки ест.... Оффф те пък не са от еднакви профили пуснати... Ще трябва две отделни

# 1 433
И аз гледам всичко в сайта - Изчерпано. Какво ли готвят?

# 1 434
Може ли в торбичка от една пратка, да сложа неща от други две пратки и така да ги дам на куриера? Със съответните бележки ест.... Оффф те пък не са от еднакви профили пуснати... Ще трябва две отделни

Няма смисъл при това безплатно връщане от тази врътка. Всяко отделно, с отделна товарителница, по номера си на поръчката...е най-чисто.

# 1 435
Момичета с коя куриерска фирма доставят.Писах адрес за доставка на офиса на еконт който ми е най-близо до работа и се чудя къде ще го получа Grinning

# 1 436
даа , аз не да спестя Simple Smile а я ми кажете като съм хвърлила лепки млепки от едната поръчка , сега влизам в профила да търся товарителница за обратно , но не знам къде да гледам ..нищо не излиза

# 1 437
  • Пловдив
Дънките на детето и едни гащя са изпратени  Grinning Хич не ми се плащат
начи  Whistling Тия дънки са 30 кинта и ще ги мисля.

# 1 438
Алекс, номера на товарителницата за връщане обикновено е с един номер по-нагоре от тази, с която ти е доставено - последната цифра променяш нагоре с едно. Ако искаш им звънни...

# 1 439
да , най-добре ,така и ще направя , просто преди съм забелязвала че има 2 номера , а сега като ми трябва не мога да намеря къде са .. хем съм на лаптоп Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт