Пазаруване от H&M (25) ➤ Ноември 2018

• 81 979
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 605
Ниски са ми. Такива имаме

По-високо ми трябва..абе баш ботуш.
Благодаря все пак..

# 1 606
  • на морето
Успях да поръчам този пуловер на страхотна цена. Мислих, че ще го анулират, но вече е изпратен. Нося Л, но имаше М, дано ми стане.

# 1 607
  • русе
Днес получих челситата и шала,много съм доволна и от двете Blush
И май "розовата пудра" официално ми стана любим цвят Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 608
  • Някъде там
Харесах си яке за бременни,но аз не съм бременна Simple SmileНося размер S око си взема XS дали ще ми е о.к? Simple Smile
Моля те, покажи го това яке. Аз съм бременна и си търся яке или палто, но абсолютно нищо не ми харесва... За сметка на това си купувам дрехи за след бремеността, които едва ли ще ми станат... но знаете как е, болест! Blush
Това е
MAMA Ватирана парка
119,00 лв
Артикулен номер:  0509530001

# 1 609
  • Варна
апреските са за студ и сняг. Моят син 3 дни вече ходи с декатлонските с дебели чорапи и със сигурност не му спарват краката, просто са му топли, а не премръзнали. Отзивите в сайта също са почти само положителни.

# 1 610
Според мен би било добре да има опция вместо да пращат парите обратно, да ги добавят в акаунта и да могат да се използват при друга поръчка.

# 1 611
  • на пистата
апреските са за студ и сняг. Моят син 3 дни вече ходи с декатлонските с дебели чорапи и със сигурност не му спарват краката, просто са му топли, а не премръзнали. Отзивите в сайта също са почти само положителни.
Аз споделям.моят опит с тях.Вътре онова бялото явно е изкуствено и то спарва,на мен на дунапрен ми мяса.Краката му бяха винаги вир вода,а долу стелката направо подгизнала

# 1 612
Аз съм в балкана малко...навън не виждам как ще се изпоти...то само като си покажеш носа, и топлината ти е отвята от тялото....особено от крайните части като копитата....

За потенето...моя зимата в градината го пусках със сандали, че пантофите му спарваха. Дори със сандали пак ву е бил потен чорапа на ходилото Flushed

Обаче за навън си трябва топла обувка. С мекичко. Дори да се изпоти...мекото ще задържа топлината. А и той не стои по 5 чАса навън....

Аз вчера извадих ботуши с меко вътре...да ви кажа доста по-добре беше. Отколкото едни боти от лидл без меко...има разлика.

# 1 613
а им направим реклама на черните, че като дойдат големи, да ги предложа тук ...хихи...35 номер някой иска ли?
аз, Simple Smile

# 1 614
  • Варна
Аз споделям.моят опит с тях.
Да, разбира се, аз не го оспорвам, просто имах предвид Тета да не бърза да се шашка. То си е и до физиология, аз лично не знам каква обувка трябва да обуя, за да ми се изпотят краката, не че не се потят по принцип, но пък зимата много мръзнат. Такива апрески взех и за мен, но още не съм ги носила, мисля да ги слагам само в сняг, иначе ботите ми са достатъчно топли. Ръцете ми също са лед постоянно. Има хора с вечно топли ръце и крака, дори и посред зима без ръкавици.

# 1 615
От 4 поръчки- 4 ще връщам..три палта и едно боди, нещо химията я нямаше този път

# 1 616
От 4 поръчки- 4 ще връщам..три палта и едно боди, нещо химията я нямаше този път
Кой палта поръчахте?

# 1 617
За зимни обувки винаги с вата и пух съм взимала за всички, но естествена кожа да са. Мисля, когато са с вата отвътре , но изкуствена кожа- тогава се изпотяват краката За мъж да е поне поларено или вълнена подплата някаква отвътре. Детски също подплатени предпочитам да не са вата , а като мъжките преди , но пак естествена кожа по.големички и свободни, боти високи -полуботушки им виках.За мен колкото се може повече топло, аз почти нямам топли пръсти зимата, вечно мръзна, чак ми се плаче от студ на спирките.
Искам да питам , тази година купих за мен боти 2 чифта (с подплата разбира се) Проблемът ми е , че се пързалят. Имам такива котки или как се викат от немски магазин, но са ми неудобни, че и едните от нерви ги скъсах и разчекнах нещо и падат. Ако имате и знаете някакви ботуши сте поръчвали или боти с подметки дето не се пързалят да ми пратите линк или знам ли. При нас е вечен лед около блока и до спирката. Много ме е страх да ходя , нещо съм с фобия направо. Та няма значение какви са и откъде са само да се не пързалят много. То на лед няма начин де, но пък има значение от подметката. Някакви испански купих миналата зима с хубава подметка и грайпфер имаше намаление от немския пак. Е няма такава шейна направо , то нещо изкуствено и само на цимент малко вода да има и си паднал. Та мисълта ми е , че не разпознах и си зависи материала на подметката явно, не само да е назъбен. Дълго стана , ама да обясня де, от Декатлон не съм пазарувала, може и губени, бе не е важно да са красиви , да не се пързалят искам.

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 09:34 от Анонимен

# 1 618
  • have faith and be patient ..
От моя сктомен опит за лед спасение няма, и тук всичко стана в лед, пързалка в буквалния смисъл, ходя като котка едва едва, лятото паднах, скъсах минискус и ми оперираха крака, месец на легло с патерици, просто беше чудо... И познай сега не фобия ами не знам какво имам от падане.. Но всичките ми боти, ботуши, апрески, високи пухкави кецове и какво ли още не, се пързалят на леда..

# 1 619
Много е стегнало навън...да.
Бабите слага терлици плетени върху ботуша 😆

Общи условия

Активация на акаунт